עבור לתוכן

מחסור בזיכרון במשחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

המערכת שלי היא כזאת: PENTIUM 4 1.8, 512 RDRAM, RADEON 9600 pro

כשאני משחק פאר קריי על HIGH(שלא לדבר VERY HIGH), המשחק סובל מתקיעות מאד מעצבנות, שנובעות מכך שבתדירות מאד גבוהה יש פעילות הארדיסק.

לפי מה שאני מבין(וכאן אתם נכנסים לתמונה :xyxthumbs:) זה נובע מזה ש512 מגה אינם מספיקים כדי לטעון מספיק מידע כדי שהמשחק ירוץ חלק ולא תהיה טעינה מהדיסק כל כמה רגעים...

יעני האם זה נכון שגם אם היה לי מעבד 3 ג'יגה הרץ וכרטיס מסך geforce 6800 ultra, עדיין לא הייתי יכול לשחק חלק, בגלל המחסור בזיכרון? :kopfpatsch:

אציין שיש לי הארדיסק 8 MB CHACHE ואני לא רואה כמעט שום הבדל בנושא...היה לי מקודם 2MB או 4, לא זוכר.

פורסם

שמע לי היה מחשב כמו שלך כמעט ולי עלה פאר קריי על HIGH פעם מצויין עזוב את זה שהכרטיס מסך שלי היה חלש יותר משלך!

עם ה-RDRAM גם משחקים חזקים עולים זה מחפר על כל שאר הלקים בכל זאת 800 מגהרז לא הולך ברגל!!!

אז לפי דעתי המשחק המור לעלות לך בלי שום בעיה... :nixweiss:

פורסם

יכול להיות שזה לא המחסור בזיכרון אלא יכולת העיבוד שלו ..

כמה מהירות הוא ?

או שבכלל אתה לא יודע והזיכרון שלך מפוצץ !

תוריד AIDA32 תבדוק כמה זיכרון פיזי יש לך בשימוש ..

שמחשב במצב IDLE זה אמור להיות ממש נמוך ..

רק שהאקס פי לוקח לך חצי מהזיכרון אוטומטית אליו .. (יש דרך לשנות את זה ברג'יסטרי רק אני לא זוכר איך)

תבדוק לפני שאתה נכנס ..

זה עשה לחבר שלי מלא בעיות שהוא ניסה לשחק ניד פור ספיד ..

פורסם

תבדוק שאין לך פילטרים םועלים

פורסם

עם ה-RDRAM גם משחקים חזקים עולים זה מחפר על כל שאר הלקים בכל זאת 800 מגהרז לא הולך ברגל!!!

קודם כל זה 400 מה"ז (כפול 2, בדיוק כמו DDR).

דבר שני זה רק שני ערוצים של 16 ביט, מה שאומר שרוחב הפס הכולל הוא 3200MB/S שזה בדיוק כמו ערוץ בודד של DDR400 ובדיוק חצי משני ערוצים של DDR400. ה RDRAM הוא זיכרון טוב - אבל אין לו שום עדיפות על פני DDR.

ושום דבר לא מכפה על מחסור בזיכרון וזה לא משנה מה המהירות של הזיכרון. אפילו SDR PC100 מעביר 800MB/S בעוד שההרדיסק הכי מהיר מעביר במצב אידיאלי 70MB/S.

FARCRY צריך 1GB בשביל לפעול כמו שצריך, הוא יכול להשתמש גם ביותר מזה.

פורסם

יש תקיעות ויש תקיעות. תנסה להרגיש אם התקיעות נובעות מהכרטיס מסך או מהזיכרון. תקיעה מזיכרון מקבלים בד"כ אחרי שהמחשב טען שלב והיא גם הרבה יותר גסה (ארוכה) מתקיעה של כרטיס מסך ולא מקבלים כזאת בד"כ יותר מפעם בשנייה בעוד שבהמשך השנייה המחשב רץ חלק. תקיעות מכרטיס מסך הן הרבה יותר קצרות, זה בעצם FPS נמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים