עבור לתוכן

2GB RAM פחות טוב מ- 1GB ?!

Featured Replies

פורסם

או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?!

(או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?)

http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7

ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה?

אם אני מפספס משהו, תגידו לי.

ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות?

(ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)

פורסם

זה פשוט.

יש קטע שיש כל כך הרבה מהירות,עד שהכל פשוט מיתפוצץ. וככה הוא בעצם הולך לאט,כמו 128 MB.

אני גם מאמין שאתה לא צריך את זה. המקסימום של כרטיס היום למשחקי מחשב כמו HL2 הוא 512MB.

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

תשנה בבקשה את הכותרת ע"י כפתור modify.gif , כך שתהיה יותר אינפורמטיבית ומציגה את השאלה בקצרה על פי חוקי-הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

תודה.

פורסם

באמת מוזר, מיילה שהביצועים יהיו זהים... אבל יש כאן נפילה בביצועים !!

פורסם

או שהמתכנתים של HL2 נפלו על הראש?!?!

(או אולי הבאנצ'מארקרים של gamespot?)

http://hardware.gamespot.com/Story-ST-x-1240-x-x-x&body_pagenum=7

ההנחה שלי היא שהכרטיסי ה-2GB הן מדגם פחות מהיר מה-1GB. אולי 500MHZ מול 533MHZ או משהו כזה?

אם אני מפספס משהו, תגידו לי.

ולמה לעזאזל לא מפרטים יותר , במקום רק לכתוב את כמות הראם וסינגל \ דואל צ'אנל? ומה קרה לשמות של החברות?

(ATI מותר לכתוב, אבל A-DATA או SAMSUNG אסור?!?!)

ענית בעצמך. הבנצ'מרק הזה כל כך מצ'וקמק וחסר כל אינפורמציה בסיסית על התצורה של המחשב, שהוא לא שווה התייחסות.

נאמר שם שהם השתמשו ב Athlon64 ולכן הזכרון הוא DDR400 רגיל.

סביר להניח שהסיבה להאטה היא שזכרון 2x512MB קיים ב- CAS2 אבל זכרון 2x1GB קיים ב- CAS2.5 בלבד.

פורסם
  • מחבר

זה פשוט.

יש קטע שיש כל כך הרבה מהירות,עד שהכל פשוט מיתפוצץ.

כשהייתי ילד קטן ראיתי את "שוליית הקוסם" של וולט דיסני. (לא יכלתי שלא להזכר בסרט, איך שכל מהטאטאים עשו הצפה...)  8)

בכל אופן, מה שכתבת ממש הזכיר לי את זה.  :xyxthumbs:

אני בכל אופן, לא מכיר את התופעה, אבל ההסבר של  udif נשמע משכנע יותר.

פורסם

אתה לא מכיר את התופעה כי היא לא קיימת.

פורסם

שתי ג'יגה לא תמיד יתנו ביצועים טובים יותר... כי אין עדיין משחקים שדורשים את זה... ( חוץ מדום 3 ) ומה שאמרו כמה הודעות מעליי בקשר לתיזמונים נשמע משכנע מאוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים