עבור לתוכן

ראיתם חדשות ערוץ 10 לפני יומיים ?

Featured Replies

פורסם

נשמע מגניב לחלוטין אך מעט יקר

אצלי בביצפר גם היה כזה דבר בשכבה שלי אומנם זה היה לפני 6 שנים שאז לא הייתה תטכנולגיה של היום

אז היה לנו בשכבה כיתת מחשבים

לכול תלמיד היה מחשב ....

והוא היה עושה שם הכול

מבחנים וזה הכול

וכמובן שהמורים היו טיפשים בהתחלה אז כול אחד עזר לשני ב אי סי קיו בשיעורים ובמבחנים... פשוט ביזיון:) הלוואי שאני הייתי מגיע לשם.... :xyxthumbs:

בקיצור זה היה פרוייקט של 3 שנים

מכיתה ז' עד כיתה ט' הם היו רק עם מחשבים ...

פורסם

אני ממש הייתי רוצה לקנות איזהLaptop לבית ספר, אבל... לא נעים להיות היחידי בכיתה עם Laptop, גם איפה תשים אותו וגם תמיד יש ת'ערסים שידפקו לך אותו, אם תשים אותו בתיק והתיק נופל או נזרק אז המחשב בקלות יכול להדפק :-[ לא נעים... :nixweiss:

אבל זה ממש אחלה של דבר. לא צריך מליון מחברות, אפשר לכתוב ולסכם כל דבר בטיל... מי שיודע לכתוב כתיבה עיוורית או מאוד מהר אז בהכתבות בכיתה אף פעם אין לו בעיה וגם אם לא מספיקים משהו אז אין בעיות של חוסר מקום ותמיד אפשר לערוך.

לעשות שיעורי בית במחשב... בקלות ובמהירות, לא צריך לצלם אפשר להדפיס הכל.

פורסם

A A A עד כאן !  :nono: רחובות היא אחלה עיר ! (טוב נו לא נסחף  ::) ) והיא בהחלט לא עיר עוני  :screwy: ואפילו נחשבת לעיר יוקרתית ויקרה

הוצאת לי את המילים מהפה :P

עד רחובות אהה? ;)

פורסם

אני ממש הייתי רוצה לקנות איזהLaptop לבית ספר, אבל... לא נעים להיות היחידי בכיתה עם Laptop, גם איפה תשים אותו וגם תמיד יש ת'ערסים שידפקו לך אותו, אם תשים אותו בתיק והתיק נופל או נזרק אז המחשב בקלות יכול להדפק :-[ לא נעים... :nixweiss:

אבל זה ממש אחלה של דבר. לא צריך מליון מחברות, אפשר לכתוב ולסכם כל דבר בטיל... מי שיודע לכתוב כתיבה עיוורית או מאוד מהר אז בהכתבות בכיתה אף פעם אין לו בעיה וגם אם לא מספיקים משהו אז אין בעיות של חוסר מקום ותמיד אפשר לערוך.

לעשות שיעורי בית במחשב... בקלות ובמהירות, לא צריך לצלם אפשר להדפיס הכל.

כן אבל עם בטעות שחכת לעשות SAVE... אז אתה יכול להגיד

אתה יכול להגיד שלום יפה לכול מה שכתבת

פורסם

ולמה יש כבל LAN?

פורסם

זה רק אני או שהכותרת אינה רלוונטית עוד ? :silly:

פורסם

יפה אמרת HellWarrior ! :jump::smile1:

אי לכך ובהתאם לזאת,

PayneBack3251 - הינך מתבקש לשנות את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית בהתאם לחוקי בפורום אשר נמצאים בסטיקי בכל פורום. :)

or else.. :silly:

--------------

Mortar,

אצלי במכללה בכיתת תיכנות יש לאיזה 3-4 שם לפטופים..לא שאני מכיר אותם אבל זה בהחלט נחמד (משחקים NFSU בהפסקות).

גם לי היה עוזר איזה לפטופ (עובד..לא מפריע לי שיהיה אפילו P1) לעבודה עם המחשב וצריבה לתוך מיקרו-מחשב בלי ההגבלות של המחשבים במעבדה :xyxthumbs:

אך כפי שאמרת, תמיד יש את הסיכון של נפילה / גניבה / השחטה ע"י הקנאים או ערסים (למרות שאם מישהו יגנוב פה הוא יעוף הבייתה ויתגייס מייד :lol: אז לא נראה לי...) אבל תמיד קיים חשש :-\

סה"כ זה נחמד אבל צריך גם להכשיר את המורים שידעו להפעיל את המחשב :s07:

פורסם

מי פה מרחובות??

פורסם

חצי פורום.... כולל אותי..

פורסם

אני לא כלכך מסכים איתך" מחשב נייד טוב רק אם אתה יכול להתחבר איתו לרשת אלחוטית! לי יש מחשב נייד, אבל המקומות באוניברסיטה שיש בהם קליטה אלחוטית די מצומצמים, ככה שלא שווה לי לסחוב אותו איתי, אני בעיקר מכין בו מצגות ומשחק בו... היתרון היחיד זה שאפשר לראות סרט ברכבת :xyxthumbs: ואפשר להכין את המצגות בכל מקום... הבעייה היא שיש לי בערך שתי מצגות בשנה להכין, וכל אחת לוקחת בערך שבוע...

פורסם

מאיזה בצפר אתה ? כתה?

פורסם

lol

התכוונתי ל RazorJunior

פורסם

:kopfpatsch:

תעם הבאה תכתוב למי אתה מתכוון... אתם לא היחידים כאן YOU KNOW...

פורסם

מאיזה בצפר אתה ? כתה?

י"ב דה שליט... ואתה?

פורסם

אפשר בבקשה לנהל את הדיון "איפה מי לומד" בפרטי ולא על גבי הפורום ? :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים