עבור לתוכן

כרטיס גרפי

Featured Replies

פורסם

אהלן.

הגעתי למסקנה שכרגע אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בלוח ומעבד וזה אבל מה שכן החלטתי לשדרג לכרטיס גרפי יותר טוב מהריוה TNT PRO2 32MB שלי כרגע.

חשבתי ש GeForce2MX יהיה רעיון טוב. בעקרון אין לי בעיה להשקיע כמה מאות שקלים בזה אז אמרו לי אולי ללכת כבר על ה GEFORCE3 אבל עם המחשב הגרוטאה שלי PENTII 350 אני חושב שהוא לא יוכל לנצל בכלל את הכרטיס..

עזרו לי..

ועוד דבר שווה לנסות לקנות כרטיס יד שנייה או שזה לא טוב? ואיפה הכרטיסים הגרפיים הכי זולים? זיגזג?

תודה :>

פורסם

אהלן.

הגעתי למסקנה שכרגע אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בלוח ומעבד וזה אבל מה שכן החלטתי לשדרג לכרטיס גרפי יותר טוב מהריוה TNT PRO2 32MB שלי כרגע.

חשבתי ש GeForce2MX יהיה רעיון טוב. בעקרון אין לי בעיה להשקיע כמה מאות שקלים בזה אז אמרו לי אולי ללכת כבר על ה GEFORCE3 אבל עם המחשב הגרוטאה שלי PENTII 350 אני חושב שהוא לא יוכל לנצל בכלל את הכרטיס..

עזרו לי..

ועוד דבר שווה לנסות לקנות כרטיס יד שנייה או שזה לא טוב? ואיפה הכרטיסים הגרפיים הכי זולים? זיגזג?

תודה :>

גיפורס 3 עולה קצת יותר מכמה מאות שקלים!!!!!

אתה יכול לקנות גיפורס MX400

אבל הכל תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע...ומתי אתה רוצה לשדרג את המחשב!!!!!

אם אתה מעוניין לשדרג בעוד חודש חודשיים חכה עם הכרטיס מסך ותקנה הכל ביחד!!

גם ככה אתה לא חייב להוציא הרבה כסף בשביל מחשב חדש!!! תקנה לוח+מעבד+זיכרון (100+160+60=320 דולר) ויש לך מחשב פצצה!!!! (Ga-7vtx-h/e + AMD XP 1600 + 256Mb DDR) תוסיף עוד 60 דולר בערך לכרטיס מסך (או אם אתה רוצה גיפורס 3 ואז תוסיף 300 דולר!!!

אם אתה צריך מארז/מסך/דיסק קשיח חדשים אז זה מייקר אבל עדיין המחשב שלך טוב לישומי אופיס בעיקר וקצת למשחקים

למשחקים חדשים שדורשים ביצועים גבוהים לא יעזור לך גם הכרטיס מסך החדש!!!!

פורסם

אני מציע לך לקנות מעבד חדש, ואז כרטיס מסך.

זה גם תלוי כמה אתה מוכן להשקיע...

עקרונית אתה יכול לקנות geforce 2 ti של hercules ב-700 ש"ח אבל מצד שני אין כל כך טעם כי רוב המשחקים היום העובדים נורמלי עם כרטיסים כאלה צריכים גם מעבד יותר חזק...

אם אתה רוצה אפשר להשיג ב-500 ש"ח duron 1.1ghz, אולי הוא לא הכי חזק, אבל הוא עובר את ה-p4 1.4ghz...

אתר טוב לחיפוש מוצרים: www.zap.co.il הוא יעשה לך חיפוש בזיגזג ובעוד הרבה חנויות כאלה.

פורסם

ולוח אם?

באמת A7V133 או A7V133-C עם דיורון 1.1 או 1.2, 256MB SDRAM וHercules 3DProphet 2 Titanium יכולים להיות שידרוג נהדר מבחינת יחס תועלת/עלות וביצועים כלליים.

פורסם

חכה חודש אינטל הודיעעל ירידת מחירים....

פורסם

geforce always good :)

פורסם
  • מחבר

קניית לוח + מעבד טובים וחדשים יעלו לי מעל אלף שקל.

אולי אפשר למצוא איזה משהו נחמד DURON משהו כמו שהצעתם אבל זה לא ממש המטרה המטרה היא שמשחקים ירוצו בסדר עד השדרוג הרציני הבא.

לכן אני שואל בקשר ל GEFORCE2MX שלפי מה שהבנתי הוא הכרטיס שימצה באופן הכי טוב את המעבד 350 שלי, הסבירו לי שעם גיפורס3 למשל חבל על הזמן כי זה פשוט יהיה בזבוז כסף ולא יעיל.

האם יש כרטיס מקביל של ATI אולי שיותר טוב מה GEFORCE2MX?

האם יש כמה סוגי MX?

האם יש בעיה בעקרון בכרטיסי מסך לקנות יד שנייה?

תודה

פורסם

האם יש כרטיס מקביל של ATI אולי שיותר טוב מה GEFORCE2MX?

כמובן, ה-Radeon 7500

האם יש כמה סוגי MX?

כמובן, ה-MX ה"רגיל", ה-MX200 החלש מאוד, וה-MX400 ה"חזק" יחסית..

האם יש בעיה בעקרון בכרטיסי מסך לקנות יד שנייה?

בערך כמו לקנות מעבד יד שניה.. (אין לי מושג מה זה אומר..)

פורסם
  • מחבר

האם ה Radeon 7500 יותר יקר?

בקשר ל GF2, על איזה היית ממליץ?

פורסם

במצב שלך?

אני הייתי ממליץ לך על הGeforce 2MX400 של הרקולס, יש אותו עכשיו במבצע בזיגזג ב65 דולר. יש לי גם חבר שהוא בעל חברת מחשבים שיכול להשיג לך את הכרטיס ב60 דולר.

לגבי המאיץ, אם יש לך כסף אתה יכול להשקיע בGeforce 3, זה יכול לעשות קסמים עם מעבד 350 מגה"צ. אני זוכר שבזמנו חבר שלי עם פנטיום 2 266MMX, קנה ג'יפורס 1(המחשב שלו היה ממש ממש ישן, אבל עם לוח BX טוב), והדבר האיץ לו את הביצועים במשחקים בצורה משמעותית מאוד. לדעתי, השאלה לא צריכה להיות אם כרטיס המסך יוכל לנצל את המעבד, היות וכרטיסי המסך מסדרת הGeforce 1 ומעלה הם בעלי מנוע T&L, שמוריד את הUSAGE מהמעבד ומעביר אותו לכרטיס המסך. כלומר, GEFORCE 3 יכול להיות שדרוג יקר, אבל טוב בשבילך ותוכל להשאר עם הכרטיס מסך הזה לפחות עוד שנה וחצי, והוא ישרוד לפחות שדרוג אחד. מה שאמרתי לגבי הT&L תקף גם לגבי הMX400, רק מה שאתה צריך לזכור שכרטיס מסך חלש יותר עם מנוע T&L, יעבוד חלש יותר כי הוא עצמו חלש יותר, ללא קשר למעבד. בכל מקרה, גם אם תקנה GEFORCE 3 וגם אם תקנה GEFORCE2 MX400, צוואר הבקבוק במחשב שלך תמיד יהיה המעבד, אבל לא עד כדי כך שביצועי המשחקים יהיו נמוכים מאוד. לדעתי, במסגרת השדרוג אתה צריך גם לשקול לשדרג את כמות הRAM של המחשב שלך ל256 לפחות.

נ.ב

איזה דגם של לוח אם יש לך, כי יכול להיות ששדרוג למעבד סלרון 900-1100 יכול להיות דבר מעולה בשבילך(לא תצטרך להחליף את לוח האם.)

פורסם
  • מחבר

לגבי המאיץ,

לא הבנתי... ל GF2 אין יכולות תלת מימדיות?

יש לי כרגע 320SDRAM.

יש לי Model: P2B . Version: Asus P2B ACPI BIOS REVISION 1002. Chipset: i440BX

..

בכל מקרה נראה לי אני עכשיו ניגש לזיגזג וקונה תודה

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על הGeforce 2MX400 של הרקולס, יש אותו עכשיו במבצע בזיגזג ב65 דולר. יש לי גם חבר שהוא בעל חברת מחשבים שיכול להשיג לך את הכרטיס ב60 דולר.

אני די בטוח שזה לא קיים יותר בארץ... :-/

פורסם

אתה מכוון - כרגע הזמנת....

פורסם
  • מחבר

יענטו סביר להניח שחסר ואי אפשר גם להזמין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים