פורסם 2004 ביולי 2721 שנים סליחה על השאלה הבורה (בענייני DVD אני לגמרי newbie) האם סרט שנצרב על דיסק ב- R- ניתן לראות בכל מכשיר DVD סטנדרטי?
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים יש למישהו ניסיון (טוב או רע) עם מדיות של Insixt ?תבדוק את המדיה קוד. תכנס ל DVDRHELP ל DVD MEDIA ותריץ QUERY. תקבל חוות דעת של משתמשים. בכל מקרה אם זולה מדי תזהר.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים טוב , אז הנה NEC יוצאת עם החדש שלה ה 3500A.http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3500.aspxDVD Writing Speeds: DVD+R: 16x CAVDVD+RW: 4x CLVDVD+R DL: 4x CLVDVD-R: 16x CAVDVD-R: 4x CLVCD-R: 48x CAVCD-RW: 32x Z-CLV Read Speeds: DVD-ROM: 16x MaxCD-ROM: 48x MaxBuffer Size: 2MBשימו לב, + וגם - X16,DL+X4CDX48ברוך הבאה 4160B יוכרז בקרוב מאודיותר מהר מהמצופה. תחרות המחירים רק תגבר.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אני רואה שכל כמה שבועות מעלים את מהירויות הצריבה בDVD. ואללה זה מזכיר לי איך עלו מהירויות הצריבה של הCD-RW, בדיוק כמו עכשיו. עוד מעט יהיה צורב DVD 52x ;D עוד מעט צורבי הDVD יעלו כמו הצורבים הרגילים היום ובסוף צורבי הCDRW ייכחדו ;D
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אז מה? שווה להמתין לדור הX16 או ללכת על הLG X12 ?מתי לדעתכם יגיע הדור החדש ומה יהיו המחירים?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים כמה שתחכה יותר רק תרוויח כי תהיינה יותר אופציות והמחירים של מה שאתה רוצה היום ירדו. השאלה מתי אתה צריך וכמה אתה צריך כמו בכל דבר.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אני לא לחוץ כיוון שיש לי צורב DVD פיוניר 04 ורציתי קצת להתקדם ולשפר אבל ממה שהבנתיגם כך אין מדיות בשוק שניתן לצרוב X16 וגם כשיהיו הן תהינה יקרות להפליא שהרי X4 טובות עולות בין 6 ל14 ש"ח .מאחר ואני צורב רק סרטים ממילא אני מוריד את מהירות הצריבה כדי להשיג איכות מקסימלית כך שבכל מקרה אין לי כוונה לצרוב X16.השאלה היא האם בדור ה16 צפויים שיפורים טכניים שישפרו את איכות הצריבה לעומת LG X12 או שרק המהירות תיהיה השיפור היחיד?מבחינת המחיר יש להניח שהמחיר יהיה בסביבות 600 ש"ח והLG ירד ל500 ש"ח .
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר ואו לדעתי שווה לחכות עוד קצת...טוב בעצם תלוי כמה : בכל מקרה, ידוע מתי זה יגיע לישראל?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אני לא לחוץ כיוון שיש לי צורב DVD פיוניר 04 ורציתי קצת להתקדם ולשפר אבל ממה שהבנתיגם כך אין מדיות בשוק שניתן לצרוב X16 וגם כשיהיו הן תהינה יקרות להפליא שהרי X4 טובות עולות בין 6 ל14 ש"ח .מאחר ואני צורב רק סרטים ממילא אני מוריד את מהירות הצריבה כדי להשיג איכות מקסימלית כך שבכל מקרה אין לי כוונה לצרוב X16.השאלה היא האם בדור ה16 צפויים שיפורים טכניים שישפרו את איכות הצריבה לעומת LG X12 או שרק המהירות תיהיה השיפור היחיד?מבחינת המחיר יש להניח שהמחיר יהיה בסביבות 600 ש"ח והLG ירד ל500 ש"ח .אם אתה לא לחוץ אז תחכה, רק תרוויחאני לא חושב שצריך איכות צריבה גבוהה יותר משל ה 4120B או ה NEC. זה מעל ומעבר.היתרון היחידי שאני רואה כמהותי זה ה DLX4. כשיהיו דיסקים של DL במחיר סביר אז X4 יעשה הבדל גדול מ X2.4יש שמועות על RWX8 ב 4160B וגם זה יכול להיות משמעותי, אבל רק שמועות.החסרון שיכול להיות הוא שככל שהמהירות יותר גבוהה האופטימיזציה נעשית לכוון המהירויות הגבוהות ואז יכול להיות שה 4120B יתן צריבה יותר טובה על X4 מאשר ה 4160B. אבל, את זה אני לא יודע בבטחה.ולגבי איכות הצריבה . אם הדיסק איכותי אז צריבה במהירות גבוהה יכולה להיות לא פחות ואפילו יותר איכותית ממהירות נמוכה.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר אמממ טוב עד שיהיו דיסקים של DL X4 במיחירים הגיוניים של 15-30 ש"ח, אני חושב שכבר אחליף את ה 4120B אם אקנה אותו בזמן הקרוב...אבל שוב, החסרון של ה NEC החדש הוא שאיננו תומך ב DVDRAM...
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים זה תלוי בדרישות שלך, כאילו תמיד זה חיסרון, אבל לרב המשתמשים זה לא משמעותי, פרט שולי ביותר.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים לדעתי DL זה יהיה בזבוז רציני הרי דיסק של DL עולה משהו מעל ה 12 שקל ...ובכסף הזה עדיך כבר לקנות שני דיסקים של 4.7 רגילים ....עכשיו שאלות :G04 פרינקו וכול השיט הזה אינטגרל אתה יכול לעשות לי סדר ולכתוב מה טוב ומה לא ? +לינקים אם אפשר ....
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים תלוי בצורב שאתה קונה, בנגן DVD שלך, ובאיזה רמת סיכון אתה מוכן לקחת.קודם תחליט איזה צורב אתה רוצה ואז תוכל לקבל שוב לינקים למרות שכבר נתתי לך.לגבי DL, אז אם היית קורא את מה שהצעתי לך, היית מבין שכדי לקבל את ה DL חייבים עין יותר מדוייקת שזה אומר איכות צריבה יותר טובה. רק בשביל זה שווה לקנות DL. אבל תוכל לחיות בכבוד גם עם 2500A או 4082B.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.