פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר מזל טוב INTEGRAL!!!!! תתחדש!!!!!!!!!!!!!!1 ;D מצטער פשוט הייתי עכשיו קצת יותר משבוע החו'ל ואני מנסה להתעדכן בכל הדברים שהפסדתי ;D בכל מקרה תתחדש ותעלה לנו ביקורת לאתר אל תשכח! אמממ שמעתי שאמרת משהו על 4160B...שמעתי נכון?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים ברוך הבא GNOME.זה רק שמועות. אף אחד לא יודע כלום.ד"א ראית שהגיע מיבואן מקורי, ויותר זול וב BOX?
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר תודה כן כן ראיתי את הלינק שנתת אני חושב שאני אלך על זה או מקסימום אני אחכה עד שזה יבוא לחנות יותר קרובה אליי.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים חחח... כמה שתחכה יותר תרוויח יותר ;D, עוד מעט ה X16 בדרך...מ CDRLABSAOpen Unveils 16x DVD±RW DriveASUS Announces 16x DVD±RW DriveBenQ Introduces Two New 16x Dual-Format DVD DrivesPioneer Announces 16x DVD±RW Drive With 4x DVD+R DL Writing SpeedsNu Tech Unveils 16x DVD±RW DriveMemorex Announces Two New Double Layer 16x DVD±RW Drivesלדעתי גם עוד מעט תשמע על NEC X16 ו LGX16.אני מעריך שתחילת השנה הבאה X16 פה ואולי לפני כן.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים על זה, עוד הרבה זמן:Verbatim Announces 16x DVD+R MediaRitek And CMC Begin Shipping 16x DVD+R Discs
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים קודם נשיג X4 במחיר נורמלי(מחיר פרינקו חחח), אז אולי נדבר על X8 אמיתי, אחרי זה אם נוכל נדבר על X12, ובסוף גם אולי אולי על X16.בקיצור אני מאמין שיהיו לי שיערות לבנות עד שזה יהיה...
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים תשמע, הדברים עובדים לפעמים אחרת וקשה לדעת. אנחנו לקראת ה"סוף" של המרוץ ופה כולם נותנים פיניש. אל תשכח שהבלו ריי מחכה מאחורה.KENSHIN מ CDFREAKS אומר שיתכן ועוד נראה אפילו DL X8, DVD RAM X16 ו RW X8. לא יודע אם ומתי. סתם תחושה שלו או אולי מידע פנימי שיש לו.LG ו NEC די שותקים, אולי כדי למצות את ה 4120B ואת ה 2510. לא יודע מה מחכה מהם. לדעתי עד סוף השנה נשמע עוד דברים.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים DLX8 למעשה זה די מיותר, כי הרעיון ב DL זה (בעיקר, בטח ובטח לא רק) להעתיק סרטים 1 ל 1.אבל כיום יש איזשהי הגנה על סרטים שלא נותנת לקרוא מהם במהירות(ממוצעת) יותר גבוהה מ 2-2.1.ככה שגם 2.4 זה בהחלט מספיק.לגיבויים, אני חושב שדיסק שכבה בודדת זה בהחלט מספיק.
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אני לא יודע לגבי ההגנה. זה מ REVIEWyou can see that LG's new DVD writer reached a maximum read speed of about 8x with both single and dual layer discs. לגבי הכתיבה אז X8 DL יהיה נהדר, זה ישפר משמעותית את זמני הצריבה. והם ארוכים.לגבי גיבוי לדיסק יחיד. לסרטים ארוכים בטח ש DL עדיף (במחיר המתאים).אם אתה מאוהבי התוספות אז גם DL יעזור.וכן, גם אני מסתדר מצוין עם ה 4.7. ותמיד יש אופציה ל 2 דיסקים במקום 1. הכל שאלה של מחיר.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אפשר עם DVD INFO PRO.הביאו לי פעם סרט על מדיה של INSIXT ועבד מעולה בנגן(STANDALONE) של LG. אין לי מושג עם איזה צורב נצרב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.