עבור לתוכן

האם רק לי יש ניסיון רע עם דיסקים קשיחים של WD - 200Mb מסדרת ה-JB

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא יש הרבה

כמובן שזה לא נפסק שם אני בטוח שיש עוד הרבה תראדים דומים פשוט 101 עמודים זה יותר מדי בשבילי  :silly:

זה עדיין מעט מאוד ביחס למה שנמכר.

1) אתה תמיד תשמע ממי שיש לו בעיות. לא תשמע כמעט מאלה שמרוצים.

2) רוב בעיות המשתמשים עם מוצרים נובעים משימוש לא נכון, התקנה לא טובה, או סביבת עבודה לא טובה. רשת חשמל לא יציבה זה מתכון להרג דיסקים.

3) תן לי כל מוצר שאתה קורא לו איכותי ובנוסף הוא פופולרי כמו WD ואני אוכל למצוא לך לא פחות טרדים עם בעיות בכל רחבי העולם. זה עדיין לא אומר כלום. NADA.

פורסם

פה דווקא IC2K אני חושב שאתה טועה ובגדול..

איך בדיוק אני גורם שם רע לWD? אם כאשר יש לי WD80JB וקניתי עוד אחד רק בנפח שונה. זה מראה דווקא אמינות. הבעיה היא שמישהו כותב משהו על הרד דיסק שקנית לפני יומיים ואומר שהוא נדפק לו כל תקופת זמן ויש לך חומר חשוב על הכונן הראש מתחיל לפעול.. שלי עדיין עובד מעולה ללא שום בעיות.

דבר שני.. מחשב נועד לעבוד 24/7.  ומחשב זה כן סוס עבודה. כל עוד שהטמפ של הרכיב היא בגבול המותר לא תיגרם שום בעיה לשום רכיב! המחשב שלי דלוק 24/7 ומועמס ועובד קשה כבר כמעט שנה וחצי ואפילו יותר והכל עובד כמו שצריך. לא צריך להגזים ולדבר על קירור מזגנים. מה שצריך להגזים זה לקנות רכיבים עם שם ולא איזה זבל ואחר כך להיות מופתעים..

ואז מה עם IBM פירסמה שמדי פעם לכבות את המחשב. זה היה בגלל הDeathStar שלהם אולי היה קשה להם לעבוד כל הזמן.

והאחריות של ההרדיסקים לא ניראה לי שזה בגלל הבלאי כי הרדיסקים אצלי מחזיקים יותר מ5 שנים ועדיין עובדים כמו חדשים. זה פשוט יש שאחוז גדול של אנשים שלא יודעים לעבוד עם המחשב שלהם וקונים חלקים זבל מתפלאים למה חלקים קורסים (כמה מחשבים ראית עם ספק טוב או ספק מקצועי, בישראל הגינרי זה הכי טוב שיש)  ויש בעיות עם המחשב. שילדים ליד מחשב אתה תראה מה עובר על מחשב. מכות שהוא מקבל ודחיפות. יש 1001 סיבות למה הרד דיסק יכול להידפק ונכון לפעמיים זאת בעיה בהרד דיסק עצמו אבל הטכנולוגיות השתפרו פלאים והיום ההרד דיסקים הם מהירים יותר וחזקים ואמינים יותר מפעם.

פורסם

אני עובד עם הדיסק הזה מעל שנה.

מחשב פתוח רוב הזמן, אך לא עובד קשה מדי. מעט קידוד סרטים, הרבה אופיס אינטרנט ושאר שימושים לא מעייפים מדי לקשיח.

הדיסק האחרון הוחלף לפני (הערכה גסה ) 6 חודשים בערך.

הדיסק נרכש במקור בפלונטר (בגלגול הקודם) והוחלף ע"י היבואן בעת שפלונטר היו מחוץ למשחק.

אני לא זוכר את שם היבואן (אני בדיוק מנסה להיזכר) אני רק זוכר שהם יושבים באיזור התעשייה ברעננה. מזכיר למישהו איזה שם?

ה-BIOS לפעמים מוצא, לפעמים לא. הבוקר מצאתי את המחשב קפוא במצב של Restart מייד לאחר זיהוי הדיסקואז הוא הודיע לי (כמה מפתיע...) שבקרת ה-S.M.A.R.T מודיעה שהדיסק במצב Fail (מה באמת...). ה-BIOS גם לא זיהה אותו. סגרתי את המחשב לגמריו ולאחר 5 דקות מנוחה פתחתי שוב (לצורך דיאגנוסטיקה) ואז הדיסק כן זוהה.

אגב... הבוקר זה ממש לא הבוקר שלי. לאחר שהמחשב בבית קרס, בדרך לעבודה פתחתי את מחשב כף היד שלי בכדי לראות את לוח הזמנים השלי ופתאום גם הצעצוע הקטן עשה לי Reset מלא וכל הנתונים נמחקו. הגעתי לעבודה פתחתי את המחשב בעבודה ו... לא יאומן גם זה עושה לי reset פעמיים שלוש עד ל-BSOD הכחול והמגעיל של ה-Windows 2000.

אולי הכל חלום בלהות ואני אתעורר והכל בסדר?

(אמנם אין נזקים לחומר... הכל מגובה... תחי נהלי הגיבוי... אבל בכל זאת!!!)

תגיד, אולי במקרה עיצבנת איזה אישה זקנה מאוד שנראית מוזר מאוד שאחר כך ערכה לך איזה טקס וודו?

בכלאופן, גם אצלי יש WD200JB אחד במחשב בחוץ, בן קצת יותר מחצי שנה.

עד כאן הכל טוב.

פורסם

פה דווקא IC2K אני חושב שאתה טועה ובגדול..

איך בדיוק אני גורם שם רע לWD? אם כאשר יש לי WD80JB וקניתי עוד אחד רק בנפח שונה. זה מראה דווקא אמינות. הבעיה היא שמישהו כותב משהו על הרד דיסק שקנית לפני יומיים ואומר שהוא נדפק לו כל תקופת זמן ויש לך חומר חשוב על הכונן הראש מתחיל לפעול.. שלי עדיין עובד מעולה ללא שום בעיות.

דבר שני.. מחשב נועד לעבוד 24/7.  ומחשב זה כן סוס עבודה. כל עוד שהטמפ של הרכיב היא בגבול המותר לא תיגרם שום בעיה לשום רכיב! המחשב שלי דלוק 24/7 ומועמס ועובד קשה כבר כמעט שנה וחצי ואפילו יותר והכל עובד כמו שצריך. לא צריך להגזים ולדבר על קירור מזגנים. מה שצריך להגזים זה לקנות רכיבים עם שם ולא איזה זבל ואחר כך להיות מופתעים..

ואז מה עם IBM פירסמה שמדי פעם לכבות את המחשב. זה היה בגלל הDeathStar שלהם אולי היה קשה להם לעבוד כל הזמן.

והאחריות של ההרדיסקים לא ניראה לי שזה בגלל הבלאי כי הרדיסקים אצלי מחזיקים יותר מ5 שנים ועדיין עובדים כמו חדשים. זה פשוט יש שאחוז גדול של אנשים שלא יודעים לעבוד עם המחשב שלהם וקונים חלקים זבל מתפלאים למה חלקים קורסים (כמה מחשבים ראית  עם ספק טוב  או ספק מקצועי, בישראל הגינרי זה הכי טוב שיש)  ויש בעיות עם המחשב. שילדים ליד מחשב אתה תראה מה עובר על מחשב. מכות שהוא מקבל ודחיפות. יש 1001 סיבות למה הרד דיסק יכול להידפק ונכון לפעמיים זאת בעיה בהרד דיסק עצמו אבל הטכנולוגיות השתפרו פלאים והיום ההרד דיסקים הם מהירים יותר וחזקים ואמינים יותר מפעם.

אני חושב שזה ביזבוז זמן להגיב לעומק על התשובה שלך , רק עשה טובה , לא אמרתי מלה ממה שרשמת שאמרתי , עיותת לגמרי מה שרשמתי, לא רשמתי שצריך מזגן לא אמרתי שמישהו מוציא שם רע למישהו אחר ולא את כל שאר השטוית. אם אתה טוען שאין שום קשר בין עבודה ממושכת וחשיפה ממושכת של רכיבים לסיכונים לבין תקלות סעיקר ברגיבים מכנים (סטטיסטיקה - לא אמרתי שאם תשאיר מחשב פתוח הוא ימות) אז שיבושם לך. אני בשלי שאם ניקח עשרה מחשבים ביתיים ממוצעים כמו שנמכרים היום ת נשאיר אותם דלוקים כל הזמן על רשת החשמל בישראל, וניקח עוד עשרה זהים שיכובו כל לילה וגם במשך היום אם לא משתמשים בהם מספר רב של שעותת ואני בטוח שכעבור שנה של שימוש - המחשבים שהיו דלוקים כל הזמן יעשו הרבה יותר בעיות מאשר הקבוצה השנייה.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

התראד קם לתחיה. כדי לא לבזבז מקום. אז בסוף אחרי 4 שבועות החליפו לי ל 200 JB חדש. אבל היה לו מכסה שחור. שזה חדש בשבילי, כי לא עוברים אצלי

הרבה קשיחים בידיים. הסתכלתי איפה הוא נוצר והתאריך היה חדש לגמרי פחות מחודש, לא זוכר אבל איפה נוצר.

פירמטתי נתתי לו תקופת נסיון בלי להעתיק עליו דברים חשובים, אחרי שבוע ויום קרס גם זה. בדיוק כשחשבתי להעביר אותו למחשב הישן, אבל לא עשיתי כלום עדיין באותו יום רק חשבתי. אחרי שבועיים או 4 כשמצאתי זמן החזרתי תקשיח.

השבוע החזירו לי, חדש עוד פעם. נוצר בתיילנד בנובמבר. אבל המכסה שלו שחור גם. ועכשיו מה שבאתי לשאול איזה צבע המכסים לקשיחים שלכם ?

מכסה אני קורא לזה שעליו מודבקת המדבקה למי שלא מבין. ויותר מתאים לענות למי שקנה בחצי שנה האחרונה קשיחים, ומי שהיה צריך להחליף תקשיח

שלו בגלל תקלה.

תדה תדוה :)

פורסם

חשבת אולי הספק שלך דפוק?

כמעט כל ה-WD החדשים מגיעים עם מכסה שחור.

פורסם

וואי אתם מתחילים להפחיד אותי בדיוק התכוונתי לרכוש 200JB אולי אקח של חברה אחרת? חח או עם נפח קטן יותר?

פורסם

לא נראה לי שזה בעיה עם ההארדיסק, באמת יכול להיות שמשהו דפוק אצלך, כמו ספק או משהו

לא הגיוני שככה נדפק לך הארדיסק אחרי השני, יכול להיות גם שזה צירוף מקרים ממש גרוע חחח אבל לא נראה לי

פורסם

אני עניתי לבחור ביום שהוא פתח את התרד. שזה אומר שזה כמעט עוד מעט חודשיים. המחשב שלי דולק 24\7 עם שתי הרד דיסקים של WD אחד ה200 שמדובר עליו והשני 80.

ה200 עובד ללא שום בעיה ועובד חלק. לבחור כניראה יש בעיה עם הספק. כי ה200 שלי עובד חלק ללא שום בעיה ואני מכיר עוד כמה עם ההרד דיסקים האלו ולהם יש אותם תקופת זמן ארוכה יותר.

תיקנה ואתה לא תצטער. רק שיהיה לך ספק נורמלי.

פורסם

יש לי WD200GB SATA כבר 4~ חודשים (צבע שחור) +WD120GB ATA ואין שום בעיה איתם (עדיין)

רצוי לציין ששניהם עובדים קשה מאוד 24/7 ומלאים עד הGB האחרון

פורסם

וואלה זה פידבאק טוב,מכסה שחור זה רגיל, תודה. ה 200 השני שהוחזר מהחלפה בנתיים עובד חלק. עכשיו למה שיקרוס ה FAT בגלל ספק ודווקה של הקשיח הזה. למה כשקורס אז גם ה 120 MAXTOR או ה 120 WD לא מצטרף לחגיגה. כך שזה לא ספק. והקשיח הראשון שלי משנת

יוני 2003 זה בדיוק התקופה שיצאו כמה קשיחים של 200JB מוזרים. ואני לא היחיד שקרס להם 1 אחרי השני ויש שהחליפו להם 3 פעמים אפילו. אני מקווה שאצלי בפעם שניה זה יפסק. בנתיים נירא מבטיח, לא מתחמם על יתר מידה, לא עושה קליקים, ומעביר קבצים חלק בלי עצירות.

יש לי 3 הרדים במארז עכשיו 120 MAXTOR 120, WD 200, WD והמחשב עובד 7/24

אבל היה דבר מוזר עוד פעם, אחרי הפירמוט נכנסתי לחלונות 98 קודם בכוונה כי אני דואג ל System Volume Information

שהאקס פי עושה לכל קשיח חדש שמכניסים. ואחרי שב 98 הכל היה בסדר וראה הכל. הלכתי ל אקס פי אבל האקס פי לא עלה

הוא פשוט עצר במסך של הברוך הבא הכחול. העכבר זז אבל, אז זה עצר ולא נתקע. נא\עלצתי ללחוץ על ריסט. ואז אקס פי עלה.

אבל זה סימן ממש ממש ממש מממממממממשש על הפנים.

אני טמבל שלא בדקתי לקשיח הראשון שבא מהתיקון תמספר הסיריאלי באתר של WD אם זה בכלל קיים, אני אבדוק לזה אבל מוחה חה חה

פורסם

זה עדיין יכול להיות ספק, יכול להיות שהוא פשוט רגיש יותר מהאחרים

אני החלפתי משהו כמו 5 הרדיסקים של WD80 שהWD40 שהיה איתו עבד מצויין עד שהחלפתי ספק והכל הסתדר

פורסם

אז זה מתווסף לתכונה שלילית אצל WD "רגישים למתחים" זה על הפנים. אבל למה ה 200 יותר רגיש מה 120 וה 80 WD שיש לי במחשב

120 ו 80 בחיים לא קרס להם ה FAT והם טוחנים מ 8.11.2 24/7 כמו המודם כבלים תומסון

פורסם

בגלל של-200 יש יותר פלטות ,הוא מתחמם גם יותר מהר ויש בו יותר חלקים נעים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים