עבור לתוכן

והמנצח הגדול: NEC 3500

Featured Replies

פורסם

אננדטק הביאו אותה ב review רציני (הגיע זמן) http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2260

למרות שההבדלים ממש דקים בין המנצחים,ה NEC שוב לוקח אותה בגדול :)

We have taken these 16X dual layer capable burners and thrown various media at them to see how each unit burns and reads back. From our results, we can see that the Pioneer DVR-108D, LG GSA-4160B, and NEC's ND-3500A came out on top with their ability to burn any type of media almost flawlessly as well as burn 2.4X dual layer media at 4.0X speeds (DVR-108D & ND-3500A). Our graphical presentations show that these three drives have the best read and write performance as far as DVD+/-R/RW media goes, and also top the list in dual layer write performance. The ND-3500A does have the highest CD read and right speeds by a hair, with LG's GSA-4160B coming in at second resulting in read/write times of 32.80X/29.15X, respectively

פורסם

שמע ANANDTECH זה לא בדיוק האתר לביקורות DVD כמו ש CD FREAKS זה לא בדיוק האתר לביקורות מעבדים.

הביקורת מאוד לא רצינית ובודקת מה שבא להם ואיך שבא להם, ופעם עם צורבים אלה ופעם עם אחרים, וסותרת ביקורות של אתרים אחרים הרבה יותר רציניים כשזה נוגע לאמצעי אחסון. אבל עדיין, הפעם במקרה ובאופן כללי מאוד קלעו,אין ספק שהקנייה הכדאית ביותר היום זה ה NEC או ה LG את זה אנחנו כבר יודעים פה הרבה זמן.

אני חושב שהם פיספסו את ה BENQ המעודכן ועוד כמה עובדות קטנות כמו איכות הכתיבה היוצאת מהכלל על X16 של ה LG שלא באה לידי ביטוי ב REVIEW שלהם (להיפך) למרות שבגללה ה LG קיבל EDITORS CHOISE ב CDRINFO ואת הוורסטיליות ויכולת האוברבורנינג המדהימה של ה BENQ שבגללה הוא קיבל את ה EDITOR'S CHOISE ב CDFREAKS שזה עוד יותר מכובד.

זה מצחיק כי רק אתמול קראתי ביקורת של מקצוענים מקוריאה על צריבה ל DL וגם שם שני הצורבים עם איכות הכתיבה הטובה ביותר ל DL היו ה LG וה NEC

כאשר ה LG נתן תוצאות טיפה יותר טובות ב 2.4 אבל ה NEC שיחק אותה בזה שגם ב X4 שמר על איכות דומה מאוד.

למרות שיצא להם במקרה בסדר הפעם, לא הייתי לוקח אותם בתור אתר רציני לבדיקת צורבי DVD. אני חושב שהאתרים למטרה זו הם CDFREAKS, CDRLABS ורמה אחת מתחת CDRINFO.

פורסם
  • מחבר

את אננדטק אני מכיר כבר שנים,הם אחד האתרים המקצועיים ביותר ברשת.

פורסם

מצטער. לא ל DVD. זו בקורת חובבנית.

פורסם

ההבדל בין אתר כזה לכל השאר הוא שהוא בודק כדאיות קנייה כוללת , כל השאר בודקים את העניין טכנית , בשביל אנשים (כמו גם כמה פה) שקונים צורב בשביל שתהיה להם את המילה האחרונה , נכנסים כל יום לאתר של החברה כדי לבדוק אם יצא פירמוור חדש וישר לעדכן , מבלים חצי יום בבדיקות של הצורב והמדיות רק כדי להוציא את החיוך אחרי שהם רואים את הגרף החלק על הסילברליין 4X שלהם , בשביל אנשים שמביאים את הסרטים בשביל לצרוב ולא את הצורב בשביל הסרטים. לאנשים כאלו מתאימים אתרים מאוד טכנים. לאנשים שסתם רוצים צורב כדי לצרוב דיסקים ואפשרות לגבות סרטים או ליצוא להם ספרייה ואלו שרוצים קנייה כדאית ומשתלמת , בשבילהם מתאימה ביקורת כמו שעושה אננדטק.

בכל מיקרה אני חושב שהוא הראה את המצב בלי שום שינוי בנתונים , דיבר על שלושה מובילים שהם ה LG NEC ו פיוניר. ואני דווקא חושב שהבחירה שלו היתה די נבונה כי הוא הכניס דברים לפרופורציה , כולל מחיר וכולל הכל והתייחס גם למה היתרון של כל פיצ'ר ועד כמה זה שימושי. וזה מהביקורות שסוףסוף במקום להגיד לLG יש DVD RAM ולכל השאר אין נקודה, הוא בעצם מדבר על כמה זה באמת שימושי לרוב הציבור (או יותר נכון לא).

פורסם

ICE

נראה לך שלכן אני אומר שהבקורת לא רצינית? בגלל DVD RAM או לא? בגלל שלפי דעתם ה NEC יותר טוב מה LG?

מבחינת המשתמש המצוי הביקורת הזאת לא אומרת הרבה דברים על הצורבים האלה שצריכים מאוד לעניין את המשתמש המצוי כמו יכולת תיקון השגיאות בזמן הקריאה, יכולת ה OVERBURNING, ניתוח רציני של איכות הצריבה לאורך מגוון מדיות מובילות יותר ומובילות פחות (לא בשביל שהמשתמש המצוי יבין את התוצאות אלא בשביל שיידע שבאמת איכות הצריבה מתבססת על כמות לא קטנה של מדיה שהוא יכול להשיג ), ניתוח של מדיות ב X4 ולא רק ב X8 ומעלה, וכו וכו וכו... הם מדברים על מגוון של מדיות שהמשמש המצוי לא רק יתקשה להשיג אלא גם יתקשה לשלם עבורן בחלק לא קטן מרחבי העולם, ואיך בכלל הם מדברים על מגוון כשבדקו כל כך מעט? לגבי שיטת ההחלטה שלהם? ה LG מנצח את הפיוניר בגלל שהפיוניר לא כותב ל DVD RAM? אולי הפיוניר מנצח את ה LG כי לכתוב DL על פיוניר לוקח חצי מהזמן? איזה שטויות. ואח"כ הם מבלבלים את השכל שה NEC לוקח את ה LG בגלל של LG אין ביטסטינג וביטסטינג יותר חשוב מ DVD RAM? זה מראה על נוביות, היות וכל משתמש מצוי פלוס יודע שתמיכה רשמית ב LG זה רק עניין של זמן בעוד שתמיכה רשמית של ה NEC ביותר מ +R DL כנראה לא תהיה. ומה בכלל הקשר בין הדברים? אני יכול לתת לך כמה סיבות למה לקנות NEC ולא LG או לחילופין למה לקנות LG ולא NEC אבל לבסס את ההחלטה הסופית על סמך שטויות שכאלה? מי בכלל יכול להחליט? בשבילי DVD RAM שווה פי 10 מ DLX4 בשביל אחרים להיפך, אבל ביטסטינג מול DVD RAM? תסתכל על ה BENQ שכרגע תופס תשומת לב רבה והוגדר ע"י CD FREAKS כצורב DVD הטוב ביותר היום - הם בכלל לא עלו או זיהו או בדקו את היכולות שלו שמאוד יעניינו את המשתמש המצוי. אני יכול להמשיך עוד הרבה אבל באמת אין לי כח. לדעתי שימשיכו לכתוב ביקורות על מעבדים וישאירו את עניין הצורבים לאנשים שבאמת מבינים בהם ובאיך לבדוק אותם כמו CD FREAKS ו CDRLABS. הם אפילו לא טרחו להסתכל בביקורות אחרות שאנשים עשו כדי לבדוק אם התוצאות שלהם הגיוניות או שסתם לא יצא להם עם מדיה כזו או אחרת כי קצת מהדברים שעישנו בזמן הבדיקה נפלו על המדיה לפני שהכניסו אותה לצורב. הבודק הראשי של CD FREAKS התייחס לתוצאות של CDRLABS בטרד על ה BENQ. וכשמשהו לא נראה לו בדק שוב. וואי איזה חובבנים. תסלח לי.

פורסם
  • מחבר

אינטגרל,עוד מעט תגיד לי שגם tom's hardware חובבני.

אני מתפלא אליך.

לדעתי ה ביט סטינג הרבה אבל הרבה יותר חשוב מ DVD-RAM,כמה אנשים משתמשים ב DVD-RAM?

btw תיהיו מוכנים לקושחה חדשה (לא רשמית) ל 3500 שתאפשר ביט סטינג ל +RW

פורסם

בצורבי DVD, מערכות סטריאו, ומכוניות, כן - הוא חובבני, זו לא הטריטוריה שלו. תקרא את הביקורת ותשווה את ה REVIEW עם CDRLABS ו CDFREAKS. מה לעשות.

זה לא שביטסטינג לא חשוב. זה שהבחירה וההשוואה על סמך הפרמטר הזה מול DVD RAM פשוט שגוייה ולא נכונה. תפוחים מול אבטיחים. תקרא בעיון את מה שכתבתי, יש שם הרבה יותר. מה, הבסיס להשוואה בין הפיוניר ל LG זה DVD RAM (אה, אז זה חשוב, ומה עם DLX4 ומה עם -R X16), אבל בין ה LG ל NEC זה הביטסטינג מול ה DVD RAM (כי DVD RAM לא חשוב הפעם בניגוד לפיוניר?) אבל רגע, לפיוניר יש ביטסטינג ל DL אז למה גם הפיוניר לא לקח את ה LG. בקיצור, תטמיע, לא כל אתר ביקורת טוב בהכל והביקורת הזאת חובבנית.

פורסם

ICE

נראה לך שלכן אני אומר שהבקורת לא רצינית? בגלל DVD RAM או לא? בגלל שלפי דעתם ה NEC יותר טוב מה LG?

תאמת לא הגבתי לתגובה שלך, אבל לא משנה 8)

מה שחשוב להבין , שרוב הכסף שמגיע מהצורבי DVD האלו הוא מאנשים שרוצים משהו אמין טוב וזול , קנייה כדאית ואפשרות להעתיק סרטים ולראות אותם ולהעתיק נפח רב על דיסקים , בשבילהם צורב סמסונג או טושיבה יעשה את העבודה בדיוק כמו פיוניר או LG , אבל כמובן הם יעדיפו את הדבר הכי מומלץ ביחד עם זול שיוכלו לקנות. מה אני אגיד , לרוב הלקוחות שקונים ההשוואות שאתה מדבר עליהם זה נשמע ומעניין כמו השוואה בשבילנו בין ביצועים של כונני דיסקטים, כל העניין לא רלוונטי להם בדיוק כמו שלא מעניין אותנו ההבדלים בין כונני הדיסקטים. אותם אנשים יעדיפו כנראה תמיכה כמה שיותר מלאה לתאימות של כונני סרטים , ויעדיפו מחיר כמה שיותר זול על דברים אחרים כל עוד הם יודעים שהם קונים מוצק טוב עם שם. אני ואתה כנראה נעדיף הרבה יותר פרמטרים ופרמטרים יותר רציניים , אבל כמה שלנו זה חשוב - אותם זה ממש לא מעניין וזה גם לא משנה להם, וזה ההבדל בין הקוראים של אתרים כמו אננד וטום , ובין אתרים של פנטים כמו CDFREAKS ודומיו, אתה חייב להודות שיש קצת קלט סביב בצורבים האלו בפורומים של האתרים הנ"ל ובכלל אצל קהל הגולשים שם. אצל אננד זה סיפור שונה , ואני לא אומר כלום על הביקורת שלו , ואני לא חושב שהוא המליץ על צורב שמיוצר בעזה לעומת הLG , פשוט אין מה לעשות , יש אנשים שיעדיפו סלרון אפילו שפנטיום 4 שעדיף הרבה יותר זה רק עוד 10 אחוז כסף וזה עדיין יהיה בחירה נבונה (סתם זרקתי דוגמה אבל לא חסר דברים בסגנון) כנ"ל בעולם הלקוחות של צורבי הDVD. כל אחד יעדיף אופציות אחרות , לא משנה מה באמת יותר טוב. אנחנו כאן נמשיך לעקוב אחרי הפרטים הקטנים והדקויות המטורפות זה ברור , אבל לא כולם כך.

פורסם

ICE,

כל מה שאתה אומר נכון בגדול, אבל עדיין, הביקורת הזו לא טובה. גם לא לאנשים שאינם נכנסים לעובי הקורה. במקרה היא קלעה לא רע (וגם פיספסה לא מעט, למשל את ה BENQ). היא יכלה גם לתת תוצאות אחרות לחלוטין.

פורסם

נכון , אתה צודק, ואני אכן מדבר בגדול ובכללי. כל מי שהיה (או עדיין) מנוי למשל ל PC MAGAZINE יבין את הדברים וההבדלים בין הגישות. בכוונה לא דיברתי לגבי הביקורת עצמה מבחינה טכנית.

בכל מיקרה זה עדיין מוסיף עוד כמה נקודות לנק , ללא ספק מגיע לו . ואחד הדברים שאהבתי בכונן הזה הוא אכן המחיר , לרוב הוא יושב בתחתית הרשימה וזה דבר נהדר לכונן שנותן תמורה כזאת. כולנו אוהבים חברות זולות שמוציאות מוצרים טובים , לדוגמה לייטאון עד לפני כמה שנים. תמיד גם כדאי לזכור שדברים כמו צורב יש להם פוטנציאל בלאי גבוה , לכן כדאי לחשוב גם כלכלית.

פורסם

אינטגרל,עוד מעט תגיד לי שגם tom's hardware חובבני.

אני מתפלא אליך.

לדעתי ה ביט סטינג הרבה אבל הרבה יותר חשוב מ DVD-RAM,כמה אנשים משתמשים ב DVD-RAM?

btw תיהיו מוכנים לקושחה חדשה (לא רשמית) ל 3500 שתאפשר ביט סטינג ל +RW

אם אתם חושבים שהבדיקה של Anand שטחית, חבו עד שתכנסו ל- Toms Hardware היום.

הם שחררו עכשיו בדיקה ל- 10 כוננים. הבדיקה שטחית ביותר ומסתכלת רק על נתוני הכונן ומהירויות צריבה.

פורסם

ההשוואה באמת מגוחכת ב TOMS, ועוד מציגים אותה באתר :kopfpatsch:

פורסם

חברה, שיחקתם אותה. פעם ראשונה מזה שנים שאני רואה פה ויכוח אינטילגנטי ברמה, בין אנשים שמבינים ענין. כל הכבוד.

וסתם הערת אגב לא מחייבת, היום החזרתי את הנק 3500 שהיה לי אחרי ששבק חיים, חודש מהקניה ולא שהוא עבד קשה במיוחד.

יכול להיות מקרי ויכול להיות שלא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים