עבור לתוכן

עזרהת דחוף: חיבור HOME THEATER XP ל INSPIRE 5.1

Featured Replies

פורסם

רכשתי HERCULES HOME THEATER XP ורמקולים CREATIVE INSPIRE 5.1 5300

הרמקולים, שהם אנלוגים, הגיעו עם כבל שלוש גידים עם חיבורי 3.5 מ"מ (1.8") בכל צד, ראשון לקידמיים, שני לאחוריים ושלישי ל SUB/CENTER

היציאות בכרטיס קול הם שישה RCA לכל ערוץ או שתי יציאות 3.5 מ"מ לקידמיים ולאחוריים.

חברתי דרך יציאות ה 3.5 מ"מ בכרטיס את הקידמיים והאחוריים והכל תקין אך אין לי דרך לחבר את ה SUB וה CENTER לכרטיס קול.

האם יש מישהו שניתקל בבעיה הנ"ל (למעשה אני צריך כבל אחד שמצד האחד יש שניי פלגים של RCA ליציאות ה SUB ו CENTER של כרטיס הקול ומצדו השני יש פלג אחד מסוג 3.5מ"מ לכניסה הבודדת (CENTER/SUB) במערכת INSPIRE 5.1 של CREATIVE.

המלצות, הערות, שאלות ותמונות שיסבירו לי את הפתרון יתקבלו בברכה!!!!!!!!!!!!!

איתן :) :) :) :) :)

פורסם

תנסה להשיג שני כבלים שהם RCA זכר ל PL נקבה... ככה תוכל "לתאם" את ה RCA ל PL 3.5.

אני כמעט משוכנע שקיים כזה כבל... או לפחות מתאם...

פורסם

תיקון טעות... לא שמתי לב שהסאב והסנטר יושבים על אותו כבל.

במקרה הזה, תדרוש PL נקבה לשני RCA זכר.

פורסם
  • מחבר

מאיפה אפשר לרכוש כבל כזה?????

פורסם

נסה חנויות שמוכרות אביזרים לטלפונים וחשמל.

יכול להיות שתמצא את זה אפילו ברשתות כמו "אייס קנה ובנה" ו"הום סנטר".

פורסם

גם חניות שמתקינים מערכות לרכב , אם אין תלך לטכנאי טלביזיות ותבקש שיעשה לך כבל.

פורסם
  • מחבר

תודה, מצאתי כבר את החנות המתאיה ואת הכבל המתאים.... :) :) :) :) :) ;D ;D ;D ;D

פורסם

איזה כבל בסוף סידר אותך?

פורסם
  • מחבר

כבל מחנות סטריאו, מצד אחד שלו שני RCA ומצד שני PL 3.5m"m

פורסם

היי EITANL !

say, איך השילוב של הGTXP עם ה Inspire?

אני מבין שהרמקולים לא עושים שימוש ביציאות הקואקסיאליות והדיגיטליות...?

מה לגבי דעתם של שאר חברי הפורום?

כן, אני יודע שהקמרולים של Creative שנואים כמעט על כולם כאן, אבל איזה ערכה אחרת של רמקולים, בתצורת 1.5,במחיר דומה ,הייתם מציעים לחבר ל GTXP?

פורסם

אצלי מחוברים ה 5.1 של אזטק לכרטיס קול הזה והם עולים באכותם ועוצמתם על ה UNSPIRE 5300 ואפילו על ה ALTEC LANSING 4

פורסם

אגב, בביקורות על הכרטיס קול, צינו על ה"דפקט" בכרטיס, שאי אפשר לחבר את הXPS510 והאינספייר 5300, (ומערכות אנלוגיות נוספות)

כל זה בעצם בולשיט, שנפתר ע"י כבל קטנטן..

פורסם
  • מחבר

באמת ע"י כבל קטנטן נפתרה הבעיה.

לגבי איכות הקול היא נהדרת, אך אני קצת מאוכזב מה SUB

רמקולים בסה"כ הם פשרה בין איכות למחיר, בדקתי די טוב בפורום הנ"ל ובאחרים אך אנשים שונים ממליצים על רמקולים ורציתי באמת את ALTEC LENSING 5 אך התפשרתי על המחיר (לא קניתי רק רמקולים אלא מערכת מחשב שלמה - AMD 1800, GIGABITE VRXP, DDR 333, ATI REDEON 8500 AIW, MAXTOR 40G ATA133, GAME THEATER XP, MAG810 19 FD,).

כל הנושא של מערכת קול + רמקולים זה סובייקטיבי לחלוטין ותלוי בשמיעה ובניסיון של האדם שמקשיב לצלילים ולכן יש לקחת את כל העצות בערבון מוגבל וללכת ולהקשיב בעצמך לקובינציות שונות של רמקולים/ כרטיסי קול.

פורסם

Logitech Z-560!

פורסם

מוצר איכותי ביותר לא? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים