פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים שלום מה מצב??טוב אז ככה חשבתי לעשות את הסקר כדי לדעת במה כל אחד מכם מאמין וכמה הוא מאמין.אז שכל אחד יצביע ותגידו לי עם להוסיף עוד אפשרויות הצבעה
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אני לא החלטתי במה להאמין.כי דבר ראשון חילונות זה דבר חדש יחסית (לפניי 500 שנה לא היה כזה דבר) ולפניי 2000 שנה הוציאו להורג מי שלא מאמין בה'אז אם כל כך הרבה זמן האמינו רק בו אז יכול להיות שכן יש ה' או כח עליון כל שהוא.אני לא ממש מאמין בתפיסה של הדת, זאת אומרת אני לא מאמין להקדיש את עצמי לדת. נראה לי יותר הגיוני אם אתה מאמין בה' אז לכבד אותו אבל גם לעשות משהו אם עצמך. לתרום לקהילה. כי אם אני ילך לישיבה וילמד תורה כל היום אז אני לא מועיל לשום דבר חוץ מלעצמי פחות או יותר. וזה נראה לי שגוי
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אני חושב שחסר לך כאן משהו - אני לא מאמין באף אלוהיםכי יש הבדל בין אני לא יהודי בכלל לבין אני מאמין בה' וזהו...
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים צודק.בכל מקרה אני לא מאמין בכלום, אבל אני לא שולל את הרעיון של קיומו של ה' , אני אפילו אשמח מאד אם מישהו יראה לי הוכחה לקיומו שאני אוכל לדעת את התשובה האמיתית , ולדעת אם להאמין או לא , אני פשוט בן אדם של עובדות בשטח ככה שקצת בעייתי בשבילי להאמין במצב של היום.
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר אני חושב שחסר לך כאן משהו - אני לא מאמין באף אלוהיםכי יש הבדל בין אני לא יהודי בכלל לבין אני מאמין בה' וזהו...תודה ערכתי
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים זה שיש חרידים שכל היום לומדים זה לא אומר שככה צריך לעבוד את הקב"ה הם פשוט צבועים חיי דת הם ליד חיי חול כלומר כל מה שהליך לעשות זה להכניס את הדת לחיי היום יום שלך לא שהדת יהיה הדבר היחידי שיהיה לך כלומר אתה תעבודה תראה סרט תשחק במחשב אבל גם תתפלל וגם תטול ידים וכו`ואני מעדיף לא להצביע כיוון שאני מעדיין לא בטוח מה אני יעשה עם עצמי
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים שמה כוח עליון זה כמעט בטוח עם להיות כנה כיוון שכוח עליון זה הפתרון לאין סוף
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים שמה כוח עליון זה כמעט בטוח עם להיות כנה כיוון שכוח עליון זה הפתרון לאין סוף אינני סבור כך, אבל בכל מקרה - דעתך במקומה
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים חחחחחחחמה שאני אומר שכוח עליון הוא פתרון לגמיטימי למשהו לא מובן כלומראיך היקום הוא אין סופי מה היה לפני התחלה של היקום שלנו כאילו אין דבר כזה התחלה זה אין סופי כלומר בלי סוף והתחלה אז........זה לא מובן אבל אם אתה טוען שיש כוח עליון שהוא מעל הכל והוא לא נמצא בזמן או WHATEVER אז יש לך פיתרון חלקי חוץ מזה היהדות זה הדת שהכי יכולה להיות נכונה (לא במה שהחרידים מאמינים הם המציאו מלא שטויות אני מדבר על אנשים דתים שגם עובדים וגם מתפללים ומשרתים בצבא)
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים חוץ מזה היהדות זה הדת שהכי יכולה להיות נכונה (לא במה שהחרידים מאמינים הם המציאו מלא שטויות אני מדבר על אנשים דתים שגם עובדים וגם מתפללים ומשרתים בצבא)אותו דבר יגיד נוצרים ומוסלמים על דתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.