עבור לתוכן

רעשים מוזרים בספק מישהו יכול לעזור דחוףף

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי את המפרט הבא..

p4c800e deloxe

2x512 pc 3200 geil

prescot 3.2

וספק של טרמלטאק 480 w buterplay

או משו כזה בקיצור עשיתי oc ל-4.1

מתח 1.5500

עכשיו הבעיה שלי היא שעם אני מתקין תוכנות או משחק משחקים פתאום אני שומע את הספק שלי משנה צליל (כאילו הוא מיתאמץ יותר וכו וכו)

ממה זה יכול להיות ואיך אני מסדר את זה עם אתם רוצים את ההמשך של המפרט רק תגידו ילאה תודה...

פורסם

זה בטח המאוורר של הספק.

תעצור את המאוורר בעדינות עם קיסם , תפעיל משחק, והרעש לא יופיע

פורסם

חח שלא תעיז לעשות את זה :nono:

אני דווקא חושב זה המאורר של המעבד

תבדוק חום של המעבד

פורסם
  • מחבר

חחח שניכם טועים במקצת..

קודם כול יש לי בכלל קירור מיים דבר שני יש לי את המארז של טרמלטאק v2000d מאלומיניות ועם 7 מאוורירים בוכל מקרה מה שאני אומר זה שמתי שאני משחק משחקים או מתקין תוכנות וכו וכו יענו גורם להיתאמצות המעבד קצת יותר מהרגיל..

אז נוצר העלה או הורדה של מתח וזה גורם למאווררים של הספק (2) או אולי למאוורירים של המארז לא יודע בכול מקרה העלות או ההורדות מתח האלה גורמות לרעשים משונים אניע רוצה לדעת עם זה בסדר או לא ועם לא אז איך אני מסדר את זה?

פורסם

כניראה הספק מתחמם במשחקים בגלל הצריכה היותר גבוהה ואז המאורר שלו מסתובב יותר מהר כי בטרמלטק המהירות של המאורר היא לפי החום בספק. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בעיקרון זה אפילו לא במשחקים

אני יכול סתם לפתוח את האקספלורר ואז הוא ישמיע צליל אחר למשך הזמן שלוקח עד שהתוכנה מותקנת או לא יודע מה..

אז מה אתם בטוחים שזה בסדר לא משהו חריג נכון??

ועוד משהו עם אני יוריד את כמות המאווררים שמחוברים לי לספק אז זה יהיהי יותר טוב או לא??

אהה ועוד משהו העם כדי לחבר את כול המאאוררים יחד ואז את כול החיבור הגדול הזה לחבר לכבל אחד של מתח מהספק או שאולי לחבר כול מאוורר לכבל מהספק בניפרד פשוט כי גם הספק שלי יש לו 9 חיבורים של חשמל ועוד 3 לפלופי 2 ל sata וכו וכו

תודה......

פורסם

קרור מים עם 7 מאווררים במארז והספק ?? :kopfpatsch:

אז זהו . ברור . הבעיה פשוטה מאד . היא בראש שלך. :bash:

כשהמעבד מתאמץ - כי הוא לא כל הזמן מנוצל כולו , הוא צורך יותר חשמל ....

פורסם
  • מחבר

קרור מים עם 7 מאווררים במארז והספק ?? :kopfpatsch:

אז זהו . ברור . הבעיה פשוטה מאד . היא בראש שלך. :bash:

כשהמעבד מתאמץ - כי הוא לא כל הזמן מנוצל כולו , הוא צורך יותר חשמל ....

קודם אחי להירגע.....

דבר שני דבילי להוריד את המאווורירים של המארז שמגיעים איתו....

אז מה שאתה ואמר זה שהספק שלי עושה רעשים משונים מתי שאני מפעיל תוכנות רק בגלל שיש עליו עומס??

יענו 7 מאוורירים וכו ווכו??

אז מה הפיתרון המומלץ כאילו השקעתי כול כך הרבה על ספק טוב רק כדי שלא יקרו כול הבעיות האלה אז חברה תעזרו ברעיון לפיתרון..??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים