פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים בחרתי לשים את הנושא הזה בפורום זה כי הפסיכולוגיה הוא מדע הנפש, תורת הנפש.כשאני אומר נפתחת החוצה אני מתכוון כשאתה בתוך חדר הכיתה בבית הספר, הדלת נפתחת החוצה מבחינתך(אל מחוץ לחדר). אך לא כך בבתי המגורים שלנו, שהדלת נפתחת פנימה(אל תוך החדר).מדוע זה כך? אני שואל רצינית, אל תזרקו לי תשובות מטומטמות. דבר שני, אל תשימו לי לינק לגוגל כי חיפשתי כבר שם! לא מצאתי.תודה רבה לעונים ולקוראים.*עריכה*זה לא עניין פיזי! זה פסיכולוגיה!
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים בכיתות-עיניין של בטיחות דלת שנפתחת פנימה יוצרת מחסום ליוצאיםבבית- שוב בטיחות כדי שכשאתה יוצא לא תיפגע במי שבחוץ
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים שאלה טובה, רק לא במקום הנכון... איך לאמר... רוב החברה פה, לא יזיק להם ביקור אצל פסיכולוג... , ואתה רוצה שהם יענו לך על שאלה בפסיכולוגיי לפי מה שאני יודע, זה יותר קשור לבטיחות: כשאתה פותח את הדלת של הבית למישהו שמחכה שתפתח לו, אתה יכול לפגוע בו, בבצפר, בד"כ אף אחד לא מחכה שיפתחו לו את הדלת, ומי שעובר במיסדרון לא נצמד לדלתות, רוב הסיכויים שאם מישהו מבחוץ יפתח את הדלת, יהייה מישהו בפנים שיפגע....
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר אני אומר שוב, זה לא קשור לבטיחות, זה קשור לפסיכולוגיה, אני מתכוון יותר "בראש של הבנאדם". "מחשבות" בתת מודע
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים אבל הדלת פיסית נפתחת לתוך החדר לעומת הדלת שפיסית נפתחת אל מחוץ לחדראנשים תמיד תופסים ת העולם מנקודת מבטם ולא נקודה חיצונית שאתה בחרת רק כדי לתהות על משהו שיש לו קיום פיסי...
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים אחי נראה לי לקחת את זה יותר מידי ברצינות, ענו לך שזה קשור לנושא של ביטיחות ופרקטיותלא חושב שזה בגלל איזה מניע נסתר או סטיה של הפועלים הערבים שבנו את הכיתה
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים זה נועד להתעלל באנשים שעוברים במסדרון בהפסקה ומקבלים דלתות לפנים. ת'אמת אני מסכים עם TT, נראה לי קטע ביטחוני.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים לא הבנתםהוא שאל כאילו למה אנחנו חושבים על דלת בכיתה כנפתחת החוצה ולא כניפתחת פנימה (נראה לי)
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר tea time מגדיר בשבילכם את השאלה יפה.הדלת נפתחת החוצה לא בגלל "ערבים" שבנו את זה הפוך, אלא פסיכולוגים תכננו את זה כדי שזה יעבוד לכם על המוח איך שהוא כשאתם אפילו לא מודעים לזה!זה לא שאני יודע את התשובה - אני לא יודע אותה, וזה לא עניין של בטיחות, זה מה שבטוח.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים וידעת שאם תקפל שטר של 20 דולר (אם אני לא טועה) כמו שצריך תראה את התאומים עולים באש?למה אתה חייב לחפש מזימה עולמית בדבר כ"כ כ"כ רגיל ופשוט?אנחנו חושבים על דלתות של כיתה כדלתות שנפתחות החוצה,כי זה המצב הקייםזה כמו אם אני אגיד לך "למה אתה חושב על השמיים ככחולים?"אז אתה תענה לי משהו כמו "כי השמיים כחולים!"מבין?ולמה העניין הבטיחותי בלבד לא מספק אותך?תן לי סיבה אחת טובה לחשוב שיש עניין פסיכולוגי בנושא ואז אני אנסה לחשוב עליו
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים הוא התכוון למה אנחנו חושבים על דלת בכיתה כאלה נפתחת החוצה מהכיתה ולא פנימה למסדרון או משהו כזה
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר כי המורה ל-פ-ס-י-כ-ו-ל-ו-ג-י-ה שאל עליו?!?!?!?!?!?!?!?!ואני בטוח במאה אחוז שזה לא עניין בטיחותי! אחרי שהמורה יענה על זה אני אתן את התשובה אבל תנסו להמשיך לענות, ושוב, זה לא עניין בטיחותי!
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים רגעלא הבנתיאתה שואל למה ככה בנו את זה? או שאתה שואל למה בני אדם מתיחחסים לזה ככה? (כמו שהסברתי המחוץ לכיתה לעומת פנים המסדרון)
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים עכשיו הבנתי לדעתי מה הוא התכוון...כאילו למה אנחנו חושבים "למה הדלת של הבית נפתחת לתוך הבית" ולא "למה הדלת של הבית נפתחת החוצה מהמסדרון"נכון?אני חושב שאפשר להסביר את זה ע"י כך שאנחנו בעצם מתעלמים מהמסדרון מכיוון שהוא אינוחשוב, ופחות "משמעותי"מהכיתה/הבית שלנו, ולכן אנחנו בוחרים לקחת אתהבית/כיתה בתור נקודת התייחסות, מאשר את המסדרון שהוא מקום שאינו חשוב ובעל פחות השפעהדווקא מה שסטריט פייטר אמר עכשיו בלבל אותי...השאלה היא "למה בונים את הדלתות איך שבונים אותם" או שהיא "למה חושבים על הדלתות איך שהחושבים עליהם"? (בדיוק מה שהתה [LOL] אמר עכשיו]ואגב,אין שום סיבה לשים כ"כ הרבה סימני פיסוק,בעצם כל הסימני פיסוק שם היו מיותרים לחלוטיןרק היית צריך להגיד וזהו,אני לא קולט כ"כ לאט...ואולי הוא סתם שאל בשביל לשגע אתכם? זאת גם אפשרות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.