עבור לתוכן

OMFG הללויה , יש בישראל בלוקים נורמליים (WC)

Featured Replies

פורסם

אנשים

המשיח בא והביא איתו את הבלוקים של DD וpolarflo

הדובים מוכרים את הRBX והTT במחירים סבירים (הכל יחסית, אל תשכחו בארץ הכל יקר)

אני לא נותן לינקים מטעמים חוקיות של פירסום חנויות

• תגובות 66
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו...אז יאללה...

תן המלצות לקומבו מוצלח...וסכם לנו את העלות.

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

פורסם

הבאתי לEMP את הבלוקים ואז פנדה העתיקו (כמה טיפוסי)

פורסם

האנשים שקונים קירור מים יודעים בדיוק מה הם רוצים.. אז הגיוני שהם ילכו למי שיתן את המחיר הטוב ביותר לבלוק.

אצל מי יותר זול? אצל EMP או אצל הדובים?

פורסם

EMP כבר לא מוכרים :(

פורסם

EMP כבר לא מוכרים  :(

קבל עדכון :)

www.emp.co.il

פורסם

It costs twice as much as it costs abroad. A waterblock for 600 nis seems like a huge waste of money when there are alternatives for slightly above 200. Especially since the differences between one block to another are usually rather marginal (in the sense that when the temperature is already quite low a few degrees could be meaningless).

פורסם

Yep I'm totaly agree with you Armagedon, it's just doenst worth it. With all due respect for EMP, it just costs too much, and not many people can afford such prices. Anyway the conspet of cooling your PC is lost here, you can pay the 600 NIS to buy a better CPU, or more memory or a better V.card. I dont know why it costs whis much (perhaps The Byter could explain ?) cuz i think if you are making ainvitaion from the US, it shouldnt cost X2 of the original price. And i dont think there are taxes (MEHES) on copper : P (my grammar sux

:nixweiss:)

פורסם

לא יאומן המחירים, פשוט מחריד, עדיף לקנות בחו"ל עם כל הצרות של המשלוח וולא לקנות בארץ

אומן מוצרים מהשורה הראשונה אבל אולי אליאור יוכל להסביר מדוע המחירים הם כאלה (ראיתי את המחיר של EMP לבלוק של 6800 - 1100 שח אם זה לא טעות אני לא מבין את המטרה במחיר כזה)

פורסם

כן, בהחלט הגזימו עם המחירים....יבוא אישי - (הנה אני מגיע (כמו עם ה BALLISTIX שלי)....

:pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

מי מתנדב לקנות מזוודה מלאה ב TDXים ולהביא לארץ? אני אקנה 2 :P

פורסם

אם כבר מדברים אז מה יותר טוב RBX או TDX.

פורסם

אם אני לא טועה אז ה TDX אבל תלוי איזה ( זה עם הנחושת או מהכסף ...)

אליאור באמת למה המחירים כ"כ גבוהים ?

פורסם

חברה, המחירים לא מעודכנים זה לשם הרצת האתר בינתיים.

כמה לדעתכם הגיוני שיעלה בלוק ? TDX RBX ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים