עבור לתוכן

מהירות של כונן DVD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי כונן DVD של פיוניר - dvd 115 אשר עובד במהירויות x16 x40 ברגע שקיבלתי את הכונן עדכנתי לו את הfirmware לגרסא לא רשמית של פיוניר אלא גרסא פרוצה אשר הפכה אותו ללא הגנת איזורים.

לאחר העדכון הכונן עובד והוא נטול הגנות. האם יכול להיות שעדכון החומרה פגע בקצב העברת המידע - כשאני עושה ריפ לסרט DVD ? לפי הנתונים הרשמיים מהירות ההתחלה של ה RIP היא בסביביות 6.6 וממשיכה לעלות עד 16 ובRIP של DVDR צרוב המהירות מתחילה מ 2.5. - יותר נמוך מהנתונים הרשמיים.

הכונן מוגדר ב DMA ומחובר עם כבל 80 פינים.

לפני זה היה לי כונן DVD של קומפאק x10 x40 שהוא פיוניר DVD 114 OEM וגם לו עשיתי עדכון חומרה והפכתי אותו לנטול הגנות ובכונן הזה לפני ה"פריצה" העברת הנתונים היתה מהירה יותר ולאחריה הקצב ירד. - וזהו כונן כמעט חדש לחלוטין שבקושי התשמשתי בו.

האם עדכון חומרה פוגע במהירות של הכונן?

כל העדכונים הורדו מהאתר של עדכוני חומרה נטולי הגנות של פיוניר.

http://pioneerdvd.rpc1.org/

בברכה.

פורסם

יש לי שאלה לא קשורה נכון במחשבים הישנים יש רמקול קטן כזה דבוק בתוך המארז במחשבים החדשים זה צריך להיות שם כי לי אין אחד כזה במחשב החדש תודה על תשובות

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי כונן DVD של פיוניר - dvd 115 אשר עובד במהירויות   x16 x40  ברגע שקיבלתי את הכונן עדכנתי לו את הfirmware לגרסא לא רשמית של פיוניר אלא גרסא פרוצה אשר הפכה אותו ללא הגנת איזורים.

לאחר העדכון הכונן עובד והוא נטול הגנות. האם יכול להיות שעדכון החומרה פגע בקצב העברת המידע - כשאני עושה ריפ לסרט DVD ? לפי הנתונים הרשמיים מהירות ההתחלה של ה RIP היא בסביביות 6.6 וממשיכה לעלות עד 16 ובRIP של DVDR צרוב המהירות מתחילה מ 2.5. - יותר נמוך מהנתונים הרשמיים.

הכונן מוגדר ב DMA ומחובר עם כבל 80 פינים.

לפני זה היה לי כונן DVD של קומפאק x10 x40 שהוא פיוניר   DVD 114 OEM וגם לו עשיתי עדכון חומרה והפכתי אותו לנטול הגנות ובכונן הזה לפני ה"פריצה" העברת הנתונים היתה מהירה יותר ולאחריה הקצב ירד. - וזהו כונן כמעט חדש לחלוטין שבקושי התשמשתי בו.

האם עדכון חומרה פוגע במהירות של הכונן?

כל העדכונים הורדו מהאתר של עדכוני חומרה נטולי הגנות של פיוניר.

http://pioneerdvd.rpc1.org/

בברכה.

זה הסיכון בFW לא רשמיים. תנסה לחזור לFW הרשמי.

פורסם

באמת חבל לזרוק אחריות לפח בשביל לחסוך עוד כמה דקות של RIP.

פורסם

לא בדיוק לזרוק. תחזיר את הFW ותבדוק.

פורסם
  • מחבר

אחריות כבר אין לי על הכונן הוא בן 4 שנים, בכל מקרה עשיתי את העדכון כדי לעשות אותו מולטי זון ולפי מה שהיה כתוב זהו עדכון רשמי של פיוניר עם עדכון שהופך אותו למולטי זון. הכונן עובד טוב מאוד בסה"כ אבל אני מרגיש שישנה ירידה בקצבים, אולי אני אקבל כונן נוסף בקרוב לא מעודכן אני אנסה לבדוק עליו.

פורסם

עדכון רשמי של PIONEER שפורץ את ההגנה על פי החוק? לא נראה לי הגיוני

אבל אולי אני טועה

פורסם

אחריות כבר אין לי על הכונן הוא בן 4 שנים, בכל מקרה עשיתי את העדכון כדי לעשות אותו מולטי זון ולפי מה שהיה כתוב זהו עדכון רשמי של פיוניר עם עדכון שהופך אותו למולטי זון. הכונן עובד טוב מאוד בסה"כ אבל אני מרגיש שישנה ירידה בקצבים, אולי אני אקבל כונן נוסף בקרוב לא מעודכן אני אנסה לבדוק עליו.

יש לי את הכונן הזה, לא כל כך מעניינת אותי מהירות ה- RIP, אבל יש לי כמה הערות אחרות לגביו:

1. הוא מרעיש בצורה איומה. כל הדלקה של המחשב נשמעת כמו התנעה של מנוע סילון בגלל הכונן.

2. אין דרך לקבוע לו מהירות מקסימום (פרקתי אותו והרכבתי אותו במכשיר DVD ביתי שמת לו הכונן הקודם - זה מכשיר בן 3-4 שנים מהתקופה שעוד היו כונני IDE רגילים בפנים. במקור היה HITACHI GD-2500). הכונן מרעיש ומסתובב במהירות המקסימלית גם כשהוא מראה סרט וכל מה שצריך זה x1).

3. איכות ה- DAE שלו לא 100% ועל זה ניתן לקרוא בביקורות. הכונן שהחליף אותו נקרא DVD-116 ועקרונית בעל אותם ביצועים, אבל עם DAE יותר טוב. ניתן גם לנעול אותו למהירות סיבוב יותר נמוכה, מה שאי אפשר לעשות ב- 115 (ראה סעיף 2).

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי שהעדכון של פיוניר הופך את הכונן למולטי זון אלא לקחו עדכון רשמי של פיוניר ועדכנו אותו כמה האקרים כדי שיהפוך לכונן מולטי זון, בדרך זו עדכנתי כבר 5 כוננים:

pioneer dvd 115

pioneer dvd 114

toshiba sd 1412

lg drd 8160 b

asus e608

בכולם עדכנתי firmware פרוץ ב טושיבה המהירות לא השתנתה אך בשני כונני ה פיוניר ישנה ירידה במהירות יש לציין שלמרות הרעש הכוננים של פיוניר מאוד איכותיים, ומהירים, - הטושיבה יותר איטי אך גם מאוד מאוד שקט.

בפעם הראשונה שניסיתי לעדכן כונן היה סמסונג 12-40 והעדכון היה לא מתאים והרסתי את הכונן לחלוטין

אני מנסה לעדכן עכשיו כונן של פנסוניק (מטשיטה) 8584A ולא מצליח - הוא לא מוכן לקבל את העדכון - הוא לא קורא DVD צרובים ואני מאמין שאחרי העדכון הוא כן יקרא.

פורסם

לא התכוונתי שהעדכון של פיוניר הופך את הכונן למולטי זון אלא לקחו עדכון רשמי של פיוניר ועדכנו אותו כמה האקרים כדי שיהפוך לכונן מולטי זון, בדרך זו עדכנתי כבר 5 כוננים:

pioneer dvd 115

pioneer dvd 114

toshiba sd 1412

lg drd 8160 b

asus e608

בכולם עדכנתי firmware פרוץ ב טושיבה המהירות לא השתנתה אך בשני כונני ה פיוניר ישנה ירידה במהירות יש לציין שלמרות הרעש הכוננים של פיוניר מאוד איכותיים, ומהירים, - הטושיבה יותר איטי אך גם מאוד מאוד שקט.

בפעם הראשונה שניסיתי לעדכן כונן היה סמסונג 12-40 והעדכון היה לא מתאים והרסתי את הכונן לחלוטין

אני מנסה לעדכן עכשיו כונן של פנסוניק (מטשיטה) 8584A ולא מצליח - הוא לא מוכן לקבל את העדכון - הוא לא קורא  DVD צרובים ואני מאמין שאחרי העדכון הוא כן יקרא.

יש לך מפעל לעדכוני קשוחה? או שסתם אתה מבלה באיסוף כוננים כאלו ממחשבים ישנים שזורקים בחוץ?

פורסם
  • מחבר

לא אין לי מפעל ואני לא אוסף כוננים שזרקו בזבל, יש לי כמה מחשבים ואני שואף שבכל מחשב יהיה כונן DVD במקום CDROM ולכן הכמות הזאת בכל מקרה כמה מהכוננים ברשימה אינם שלי חלק נשמתם עדן וכונן אחד משמש אותי בעבודה.

ואם אין לך הערה או תשובה אינפורמטיבית אל תכתוב שטויות אתה מבזבז את הזמן שלי בלענות על ההערות המיותרות שלך.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי גם לעדכן את החומרה של הכונן DVD של מטשיטה (פנסוניק) אך משום מה הוא עדיים אינו קורא DVD צרובים למרות ש nero info tool אומר שכן, ואפילו כוננים ישנים יותר של פנסוניק כן קוראים - האם יש למישהו רעיון איך פותרים את הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים