פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים אני עוד אתקין ווינדוס חדש על כונן מפורמט.................אני לא רוצה לאבד את הקרדיט שליאיזה קובץ להעביר ?
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר שני קבצים שחשוב לשמור:Preferences.dat - בקובץ יש בעצם את מספר\קוד המשתמש שלך (כדי שהקרדיט שצרבת יזוהה אצל אחרים)Clients.met - בקובץ יש את רשימת האנשים שצברו אצלך קרדיט.לאחר הפרמוט וההתקנה המחודשת של eMule העתק את הקבצים מחדש לתיקיות המתאימות.אממ....אם נשאר לי הקובץ PREFERENCES.DAT אבל השגתי CLIENTS.MET אחר? יעני קרדיט אחר אז זה יעבוד לי?האם אפשר לערוך קרדיט?כמה קרדיט נחשב לגבוה? 13000 קרדיט נחשב ל___?
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים זה לא הכי גבוהה אבל גם לא הכי נמוך לי יש 15/10/2004 16:58:26: Creditfile loaded, 20364 clients are known
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר יש לי קובץ קרדיט של חבר שלי יש לו כמה קליינטים מעלייאני רוצה להחליף את שלו בשלי ..החלפתי אבל אחרי כמה זמן הקובץ חוזר לקובץ קליינט רגיל
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים תהיו לי בריאים....1. היה דיון כזה לפני חודש.. בשביל זה יש את כפתור "חיפוש"2. גם בדיון הקודם אנשים הטעו אחרים...לינק לדיון הקודם:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83524.40#msg716424וביקצור הקבצים שצריך לשמור באמת:As described above the credits are coupled with the secure user authentication. The secret key for this authentication is calculated from information which is stored in preferences.dat and cryptkey.dat. Should one of this files be lost you will no longer be able to prove that you are the rightful owner of the credits.If you lose only cryptkey.dat, it is mandatory to delete the preferences.dat file, tooובקצרה, למי שלא מבין כל כך, אז שיעתיק את כל תיקיית CONFIG.נ.ב.בפעם ה-1000, CLIENT.MET לא מאחסן את הקרדיט שלך.. אז זה לא יעזור ל"שחק" איתו.זה לא הכי גבוהה אבל גם לא הכי נמוך לי יש 15/10/2004 16:58:26: Creditfile loaded, 20364 clients are knownועוד משהו, המספר הזה רק אומר לכמה אנשים יש קרדיט אצלך ותו לא. זה לא מראה על הקרדיט שלך!
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר אם ככה אז אין מה לפחד מלפרמט ....הקרדיט נשמר במחשב של האחריםאז מה איכפת לי ..(ככה אמורים לחשוב?)
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים כן, כל עוד אתה שומר את preferences.dat ו-cryptkey.dat, כדי שאתה אכן תזוהה בתור המשתמש שמגיע לו הקרדיט אצל אותם "מחשבים של אחרים".
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים אתה לא יודע, כי הוא לא נשמר אצלך במחשב בשום מקום. הוא נמצא (ושונה) אצל כל משתמש שיש לך קרדיט אצלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.