פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים ראיתי את F700B והוא ממש גרוע לדעתי.הצבעים בכלל לא יפים,אבל המסך באמת חד וברור.אני לא חושב ש P יהיה יותר טוב כי זה אותו שפופרת אבל יהיו לו ביצועים טובים יותר.ירון כהן,תביא לי את האיי סי קיו שלך או מסנג'ר.אני ממזמן רוצה לדבר מאז CSF.שוב פעם נתת מידע כושל,אולי מספיק להטעות אנשים אם היית אומר ש700 בי לא טוב סבבה,אבל אל תגיד שטויות מספיק עם זה.
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מסכים לחלוטין אבל הנחת שבגלל שהבי לא מרשים אז גם הפי לא מרשים שזאת טעות ענקית.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר מה זה לא אותו דבר?B זה אותו שפורפרת שיש לה P,נכון?אבל ל P יש RR יותר גבוה ו רזולוציה.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים ראיתי את שניהם המון.הפי בצורה רצינית יותר טוב,פשוט רואים יותר יפה+יש לו יותר רפרש ורזולוציות וכ'ו
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר אממ מעניין ;Dאז אני אשמח לשמוע את דעתך.איזה מסך טוב יותר לדעתך F700P או שלך?(VIEWSONIC)ואיזה מסך הכי טוב שאתה ראית?
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים המסך הכי טוב שראיתי הוא המיטסובישי דיימונדטרון של מיטסובישי נק שבבעלותו של אחד מהחברס כאן.אתה שואל מה יותר טוב שלי או ההוא,האמת אין לי שמץ אף פעם לא הושבתי אותם אחד לי השני והשוותי בידיוק.ברגע שאני אערוך איזה לאן עם חבר או משהו אני אדווח.
פורסם 2004 בדצמבר 1920 שנים מחבר אה איפה ראית את המיצובישי יש אותו בארץ?תגיד לי איפה אני חייב לראות אותו!!!
פורסם 2004 בדצמבר 2020 שנים אם אני לא טועה זה היה זה:לחץ כאןאני ראיתי אותו בלאן אז אין לי מושג איפה אתה תוכל לראות אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.