עבור לתוכן

במה שונים הATHLON 64 וה ATHLON 64 FX ?

Featured Replies

פורסם

???

פורסם

ההבדל היקרי ומה שמייקר אותם מאוד, הוא בAthlon64 רגיל הcache הוא on chip, כלומר הוא נמצא בתוך המעבד אבל לא בתוך הליבה. בAthlon64 FX הקאש הוא on die כלומר ממש על הליבה, לשמור מקום בdie גם בשביל הקאש מצריך שימוש בdie גדול יותר שווה פחות מעבדים על פלטה, ויותר סיכוי למעבדים פגומים, מכאן יותר יקר.

בשביל מה לפתוח סתם עוד דיון ? היה אחד כזה בדיוק לא מזמן .

פעם הבאה תעשה חיפוש .

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=88440.0

Anri אם לא ענו לו שמה למה אתה שולח אותו לשמה?

פורסם

אם ההסברים שם לא היו מספקים ,שיישאל שם שוב פעם . (אני בטוח שיענו לו)

פורסם

ומה בדיוק ענו לו שם? מה המחיר שלו? אז אמרו לו שזה מהיר ויקר אחלה בחלה :funn: אבל עדיין אין שמה שום תשובה. ואני בטוח שאף אחד ששואל למה FX יותר טוב מa64 רגיל, לא רוצה לקבל תשובה שהוא יותר מהיר ויקר יותר, כי את זה הוא כבר יודע מראש.

פורסם

בסדר אחי אתה צודק , התשובות לא היו הכי מספקות בעולם . (ואני שמח שיש אנשים כמוך שיודעים טוב מאוד . ויכולים להסביר בצורה יותר מפורטת)

אבל הוא לא צריך לפתוח בשביל זה עוד דיון , הוא יכל לשאול שמה באותו דיון . (ואז אתה איש נחמד שכמוך היית רואה את ההודעה שם ועונה לו שם.)

חוץ מזה אנחנו סתם יורדים לקטנות .

פורסם

צודק, אבל חפיף סתם משעמם לי :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים