פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים HERCULES - Game Theater XP - PCI sound card with an external rack (6 speakers for DVD support/5.1 channel - MP3 dec.)הוא שווה משהוא,כדאי ליקנות אותו?
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים מחבר כן ולא.באופן כללי כן.במצב הנוכחי שלך לא. אין שום סיבה להחליף SB LIVE.אני יודע,אני רוצה כרטיס טוב,לחבר גיטרה חשמלית.הגיטרה רוצה את זה. ;D
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים למה לקחת את הכרטיס של הרקולס כשיש א הכרטיס של קרייטיב, האוד'יג'י. הוא יותר טוב....
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים אבל ה-Audigy Platinum EX (זה שכולל קופסה חיצונית, כמו ההרקולס) עולה איזה 1500 שקל...
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים מחבר אבל ה-Audigy Platinum EX (זה שכולל קופסה חיצונית, כמו ההרקולס) עולה איזה 1500 שקל...ואת הסכום הזה אני לא מוכן להוציא בישביל גיטרה.אז מה אתם אומרים על הכרטיס קול של הרקולס?
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים לא הבנתי בכלל מה הקטע של הגיטרה...למה היא צריכה בכלל להתחבר למחשב? ולמה אתה צריך יותר מ-Line IN אנלוגי פשוט, שיש אפילו ב-Vibra128 ?
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים מחבר לא הבנתי בכלל מה הקטע של הגיטרה... למה היא צריכה בכלל להתחבר למחשב? ולמה אתה צריך יותר מ-Line IN אנלוגי פשוט, שיש אפילו ב-Vibra128 ? כי אני רוצה צליל נקי ואיכותי. ואני רוצה פאנל קידמי לכל הכבלים של הגיטרה. והכי חשוב,זה אני רוצה לערוך את המוזיקה שלי.
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים כי אני רוצה צליל נקי ואיכותי. ואני רוצה פאנל קידמי לכל הכבלים של הגיטרה. והכי חשוב,זה אני רוצה לערוך את המוזיקה שלי. כמעט כל כרטיס קול (לדעתי) יתן לך צליל נקי ואיכותי. 2 דקות עבודה ויש לך פנל קדמי סקסי וחתיך בוהצאות של 5 שקל.
פורסם 2001 בדצמבר 2723 שנים מחבר כמעט כל כרטיס קול (לדעתי) יתן לך צליל נקי ואיכותי. 2 דקות עבודה ויש לך פנל קדמי סקסי וחתיך בוהצאות של 5 שקל. אני לא חושב שהצליל תמיד נקי. אני צריך כרטיס שהוא טוב לערכה של מוזיקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.