עבור לתוכן

משימות מאוישות בחלל

Featured Replies

פורסם

אם אני זוכר נכון האנטונוב 225 הוא המטוס שהיה לוקח את המעבורת לאזור העליון של האטמוספרה... :-\

פורסם

שוב אנחנו מתחילים לנפח דברים.

IG לרוסיה אין שום דבר שיעזור לה להגיע למאדים ואני יפרט:

רכב חלל אין!, טכנולוגיה שתשמור על האנשים חיים אין!, טכנולוגיה שתשמור על האנשים במצב פיזי ששיאפשר להם לרדת מהחללית בכוחות עצמם אין!.

הרוסים נשארו הכי הרבה בחלל כי פשוט לממשלת רוסיה הקומוניסטית לא היה אכפת מחיי האסטרונאוטים ולא בגלל שיש להם איזו טכנולוגיה שאין לאמריקנים.

המפתח להגעה למאדים הוא רכב חלל שיצור כבידה ויהיה חסין לקרינה, או רכב מהיר מספיק כדי להוריד את זמן הטיסה מ11 חודשים לכיוון, ל3 חודשים לכיוון.

אף בנאדם לא יצליח לזוז אחרי 22 חודשים ללא כבידה IG, תסתכל על האסטרונאוטים שחוזרים מהחלל אחרי זמן ממושך לוקחים אותם בעלונקות ולוקח להם כמה שבועות וחודשים טובים לחזור לכושר.

למאדים יגיעו רק האמריקנים לרוסיה כרגע אין מספיק משאבים בשביל לבנות רכב חלל מודרני ומתוחכם בעל הפרטים שתיארתי אולי בעתיד היא תתחזק(אבל זה יקח לפחות 50 שנה) בכול מקרה אמריקה תגיע לפניה.

פורסם

ואתה אומר את זה בתור אחד שיודע מה קורה במעבדות בסיביר...

אני ממש לא רוצה להמשיך את הוויכוח הזה, לפחות לא בת'ראד שלא נפתח לשם הוויכוח...

פורסם

מעבדות בסיביר בטח אין לרוסיה כסף להאכיל את האזרחים שלה אבל יש לה עשרות מליארדים של דולרים כדי לתכנן רכב חלל חדש איך לא חשבתי על זה.

די עם הספקולציות לאף מדינה או מעצמה כיום אין רכב חלל ולא בונים רכב חלל אולי יש הרבה תוכניות והרבה תאוריות אבל הכול על הנייר, מכאן ועד לנחיתה על מאדים יש עוד דרך ארוכה.

פורסם

עכשיו יש מחקרים בארה"ב, מנסים לפתח רובוטים שיוכלו לידגום את אדמת מאדים,

לעשות את כל הפעולות שיד אדם עושה, ואף ביעולות רבה יותר..

לא משקיעים בטיסות מאויישות, תרדו מזה...

ובקשר לרוסיה... זה מצחיק... ארה"ב הרבה יותר מתקדמת אין על זה ויכוח..

פורסם

וזה עוד פעם מחזיר אותנו ליכולות המנועים הרוסיים... לא ממשיך את הוויכוח.

איזה יכולת בדיוק? אז יש להם את הטיל עם כוח הדחף הגדול ביותר בעולם אז מה? הטיל הזה זה דילדו ענקי ממולא בטונות על גבי טונות של דלק לא יותר. זה לא מנועים מתקדמים, כמו מה שאמריקאים מנסים לפתח שמתבססים על פלזמה של איזוטופי מיימן ותהליכים דומים לאלה של היתוך גרעיני. או מנועי הנעה יונית. היכולת היחיד שיש להם זה עלות השיגר האפסית שלהם, יחסית לזאת של האמריקאים. אבל בהתחשב באיכות הציוד, בורסיטאליות של רכבי החלל שלהם, ובעובדה שמי שעובד בתוכנית החלל שלהם לא קיבל משכורת עוד מימי סטאלין אני לא רואה בזה הישג מיוחד. רוסיה היא אחת מהמדינות הכי מפגרות בעולם, עם כל הפוטנציאל שלה לא יצאה ממנה כמעט כלום, ואני לא מדבר על המרוץ לחלל שבתחילתו יש לה השיגים מרשימים. אלא בכלליות של מה שהיא הייתה ולמה היא הפכה.

פורסם

תגיד לי שאני טועה...

תגיד לי שזה לא עוד ת'רד שבו אתה מנסה להראות כמה רוסיה יותר טובה...

לא נמאס?

לא נגמרו לך התחומים?  :-\

ובקשר לת'רד, מתי שמעת את בוש אומר שארה"ב פורשת מתחנת החלל?

(תרד או סתם תגובה שלו בתרד) ורוסיה כבר אהההההה לא מעצמה.

ואולי רוסיה תצליח לשלוח (אם זה בכלל יגיע או יצא מהאטמוספירה) משהו למאדים עוד 10 שנים אבל זה לא יהיה מה שאתה חושב.

פורסם

רק לאחרונה חזרה חללית רוסית הסויוז מתחנת החלל הבין לאומית... על תדאג אם פוטין בשילטון הוא ירצה שרוסיה תהפוך שוב למעצמה ;) ;)

קראתי שתוך 50 שנה רוסיה,סין,קובה,הודו יעברו את בריטניה,ארה"ב,צרפת,גרמניה בייצור ובשוק ובכלל רוסיה וסין יהפכו למעצמות... ויוכלו להתחרות חופשי מול

ארה"ב בגלל זה ארה"ב מפחדת עדיין מרוסיה ומסין!

חוץ מזה קראתי שהפנטגון חב לפני שנתיים להנחית טילים בליסטיים על סין,אירן,עיראק,רוסיה בגלל שיש להם משטרים גרועים אם זה היה קורה כבר ממזמן לא היה נשאר

כלום פה :-\ :-\

פורסם

איזה שטויות אתה פולט, ליצור אין קשר למעצמה, אחלה שורסיה תייצר קאשה מפה ועד להודעה חדשה. האמריקאים לא פוחדים מרוסיה, היא זאתי שמתחננת לכסף כל הזמן. מסין הם חוששים כי הוא מטורפים טרוטריאליים, וכל הסכסוך עם טאויוואן. רוצים לפתור את הבעיה הערבית? תסכסכו בין הסיני לערבים, מילארד וחצי סינים מטורפים אם מילין טנקים ספינות ומטוסים. עם טיפה של נשק גרעיני ואין יותר ערבים, הם לא צריכים לענות לאיש והם ישחטו את כל הערבים בלי לשאול אף אחד. הדבר היחידי שרוסיה טובה בו זה בלהתאחד כאשר תוקפים אותה וגם אז הטקטיקה שלה פשוטה לא זזים מטר אחד אחורה ולהמשיך לשלוח חיילים יהי מה. רוסיה מלאה בחרא ועד שהחרא הזה לא יצא ממנה שום דבר אחר גם לא יצא.

פורסם

רק לאחרונה חזרה חללית רוסית הסויוז מתחנת החלל הבין לאומית... על תדאג אם פוטין בשילטון הוא ירצה שרוסיה תהפוך שוב למעצמה ;) ;)

קראתי שתוך 50 שנה רוסיה,סין,קובה,הודו יעברו את בריטניה,ארה"ב,צרפת,גרמניה בייצור ובשוק ובכלל רוסיה וסין יהפכו למעצמות... ויוכלו להתחרות חופשי מול

ארה"ב בגלל זה ארה"ב מפחדת עדיין מרוסיה ומסין!

חוץ מזה קראתי שהפנטגון חב לפני שנתיים להנחית טילים בליסטיים על סין,אירן,עיראק,רוסיה בגלל שיש להם משטרים גרועים אם זה היה קורה כבר ממזמן לא היה נשאר

כלום פה :-\ :-\

יש לך מקורות מאד אמינים... קובה תעבור את ארה"ב? הודו תעבור את ארה"ב? נו באמת...

פורסם

איזה פרוספור עשה סיפור על זה קראתי איזה סיפור שלו על זה בוואלה חדשות... :-\ :-\

אני אישית לא מאמין שקובה או הודו יעברו אבל סין ורוסיה בהחלט יכולות לעבור ביחד את כל המדינות חוץ מארה"ב לפחות ככה אני חושב :)

פורסם

רוסיה מושחתת ומפורקת עם כלכלה עלובה,

לאומת זאת ארה'ב ואירופה בעלות כלכלה חזקה,יציבה ומשגשגת.

כסף=אמצעים=יכולות.

וקראתי איפשהוא על כך שהוותקין עד שנת 2050 הולכת לאגור מספיק נשק גרעיני כדי להרוג את העולם עשרים פעם,

עם אלפי טנקי אבראמס A2 משופרים וחיל רגלי קטלני עם נשקים פלזמתיים.

ויש להם כבר מנועים יונים שצריכים לצאת לדרך בקרוב,אחרי הפיתוחים הללו של הוותיקן מסע בין כוכבים נראה קרוב מתמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים