עבור לתוכן

משימות מאוישות בחלל

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על תוכנית לחקר החלל של הרוסים ושל ארה"ב... של הרוסים שהייתה להם המיר

לפי דעתי אם הידע של כל מעצמה אם הם היו עובדים 100% ביחד הינו כבר מגיעים למאדים ויכול להיות גרים שם!!

לכל מעצמה יש ידע רב שלפי דעתי בעצם משלים אחד את השני!! חבל שהם לא עובדים ביחד :'( :'(

שמעתם שאחרי איזה פגיע במערכות של ארה"ב בגלל איזה שבר קטן החליטו בארה"ב לעבור ולהקים בסיס בירח!! ככה לפחות אומר בוש והוא ישאיר את התחנה

הקיימת לרוסיה ולמדינות אירופה וליפן בתגובה לזה רוסיה אומרת שהיא תשלח אדם למאדים תוך 10 שנים בלבד בתקציב של 15 מיליארד דולר בלבד!!

לפי דעתי זה יכול לקרות יש להם מספיק ידע ואם זה יקרה תחשבו איך יראו הפנים של מהנדסיי נאסא ושל כל האזרחים במדינה וכמובן של הנשיא חח :lol: :lol:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חבל באמת שאין איזה סוכנות חלל בין לאומית......ולא כל מיני סוכנויות שמתחרות אחת בשנייה.

פורסם

תגיד לי שאני טועה...

תגיד לי שזה לא עוד ת'רד שבו אתה מנסה להראות כמה רוסיה יותר טובה...

לא נמאס?

לא נגמרו לך התחומים? :-\

ובקשר לת'רד, מתי שמעת את בוש אומר שארה"ב פורשת מתחנת החלל?

פורסם

קודם שילמדו לבנות מסנן אוויר נורמאלי, המסנן תוצרת רוסיה "הגדולה" שהותקן בתחנת החלל התקלקל ועד שיבנו חדש אלוהים גדול אז מסע למאדים תוך 10 שנים איך אומרים

KEEP DREAMING

האדם אולי ידיע למאדים אולי אפילו יחוג סביב צדק אבל בשום מקרה הוא לא יצא ממערכת השמש ככה שמסעות מאויישים בחלל ימשיכו להשאר מדע בדיוני וכבר הסברתי עשרות פעמים למה.

פורסם

היא לא פורשת אבל התקציב המרכזי הועבר מתחנת החלל לבסיס ירחי

זה לא בגלל שבר זה בגלל שתחנת החלל הזו היא ביזבוז כסף..

לרוסים אין שום ידע ש"חסר/משלים" לאמריקאים

אין להם שום יכולות חוץ אורביטליות (בניגוד לארה"ב שאני חושב שכבר מתקרבת ל50 גשושים חוץ אורביטליים)

אני גם חושב שמשימות מאוישות זה ביזבוז כסף -הבעיה היא שקשה יותר לגייס כסף למשימות לא מאויישות אז זה מתאזן בערך (אם אפשר לאזן חיי אדם בכלל

אבל כבר ידוע שהם בדרך כלל לא נכנסים למשוואה)

אם כבר פתחת ת'רד שלא יגרר לספאם ותמיכה בארץ זו או אחרת...

פורסם

לפי דעתי הידע שמאזן בין שתי המעצמות שטומי דיבר עליו זה הידע של הרוסים לגבי שהייה ממושכת בחלל (היו להם עוד תחנות חוץ מ"מיר", בנוסף, הקוסמונאוטים שהו יותר זמן החלל מאשר האמריקאים) ולאמריקאים יש יותר ידע על טיסות חוץ אורביטאליות...

אני מאמין שרוסיה יכולה להגיע למאדים תוך 10 שנים, ואני הייתי ממליץ לנשיא ארה"ב להשקיע כסף בזה ולא בתחנה על הירח :screwy: (שכנראה לא תושלם לעולם, ואים כן, אז היא תהרס תוך זמן קצר בגלל איזה מטר מטאוריטים או משהו כזה...)

פורסם

תחנת על הירח נשמעת מאד הגיונית

הכבידה הירחית תעזור לשהיה ממושכת יותר

ואם התצפיות על מים בקטבים נכונות אפשר ליצור מבנים מאד בקלות-בטון, שכן כל הירח עשוי מחומר הדומה מאד לאבקת בטון

כמובן שתחנה כזו תהיה תת קרקעית-אם זה מטאורים או קרינה

מה גם שאין הרבה בעיה להעביר ציוד לירח- פשוט שמים את הציוד על טיל ופוגעים בירח

אני לא רואה איך תוך 10 שנים הרוסים מפתחים את המנועים, ציוד השהיה (11 חודשים לכל כיוון כאשר כל הציוד חייב להיות על החללית לפני שיוצאים) ומגני הקרינה (משך הטיסה מבטיח שלפחות סופה יונית אחת תפגע בהם) שיביאו אותם למאדים ובחזרה

פורסם

אהבתי את ה"שולחים טיל ופוגעים בירח" :lol: :lol: :lol:

לגבי הרוסים, כבר יש להם את כל האמצעים, הם רק צריכים רכב חלל חדש כדי לשים בו את הכל... או שהם ישתמשו ב"בורן"...

פורסם

לאמריקאים אין ולהם יש?

פורסם

גם לאמריקאים יש, אבל בכל זאת, זה לא כזה פשוט לשלוח אדם לכוכב אחר...

אא, כן שכחתי שצריך גם רכב נחיתה...

פורסם

אהבתי את ה"שולחים טיל ופוגעים בירח"  :lol: :lol: :lol:

לגבי הרוסים, כבר יש להם את כל האמצעים, הם רק צריכים רכב חלל חדש כדי לשים בו את הכל... או שהם ישתמשו ב"בורן"...

מהבורן עשו מחבתות... :lol: ואני רציני. ה2 בורנים שהיו לרוסים אוכסנו באיזה חור נידח והכפרים מסביב עשו מהמעטפת ומהפלטות ששמימשו למגני חום מחבתות וסירים.... :\

בכל מקרה הבורן זאת מעבורת חלל מצ'קמקת איך היא תגיע למאדים? ודרך אגב בשונה ממעבורת חלל אמריקקית הבורן יכולה להמריא כמו מטוס ולטוס בתוך האטמוספרה, היא לא מסוגלת להגיע למסלול בשל מחסור בדלק אבל להמריא ולטוס לבד היא כן.

פורסם

OK, לא ידעתי שהבורן יכולה להמריא לבד... (למרות שתמיד שאלתי את עצמי למה יש לה כאלה כנפיים גדולות- ביחס למעבורות האמריקאיות...).

ולפי דעתי, אם אני זוכר נכון את המפרט הטכני של הבורן (שקראתי לפני כמה חודשים...) אז היא כן יכולה לטוס מחוץ למסלול, הבעייה היא שלא נראה לי שמכונאי כלשהו ראה בורן מבפנים כבר כמה שנים טובות...

פורסם

גם מעבורת חלל יכולה לטוס מעבר למסלול אם יש מספיק דלק. כל דבר יכול לצאת מעבר למסלול רק הוא צריך מספיק אנרגיה כדי לעשות זאת.

פורסם

ראיתי בדיסקברי פעם שמנסים לפתח רכב חלל הממיר את אנרגיית השמש

לאנרגיה קינטית, בזכות אנרגיית השמש הרכב נמצא בתאוצה מתמדת,

ומתקרב למהירות האור בהדרגה...

עצוב לחשוב על מה יהיה אחרי שיצא מתחום קרני השמש...

וכמובן שלא מדובר פה במשימות מאויישות,כי זה סתם בזבוז...

???

פורסם

גם מעבורת חלל יכולה לטוס מעבר למסלול אם יש מספיק דלק. כל דבר יכול לצאת מעבר למסלול רק הוא צריך מספיק אנרגיה כדי לעשות זאת.

וזה עוד פעם מחזיר אותנו ליכולות המנועים הרוסיים... לא ממשיך את הוויכוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים