עבור לתוכן

Logitech MX510 vs MX700

Featured Replies

פורסם

היי..

ביכולתי לרכוש את העכבר MX700 ב5 שקל יותר מה-MX510 הכחול.

אני מודע לכך שMX700 אלחוטי, אך לMX510 יש יותר מגה פיקסל אך לא אלחוטי. אני לא ממש אזדקק לאלחוטי כי אני לא מטייל בכל החדר עם העכבר.

מה אתם אומרים עדיף יותר?

על מה אתם הייתם הולכים?

לפי חיפוש שהרצתי בפורום, המגה פיקסל הגבוה בעכבר החדש (MX510) לא מורגש בינו לבין הקודם.

אז אני פה בדילמה קשה...

תודה לעונים

פורסם

בשביל חמש שקל ;D ;D ;D

הייתי לוקח תmx700 גם אלחוטי יותר נוח לשימוש הוא ייצור חדש יותר מהmx510 ככה שהוא עדיף

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

mx700 לא חדש יותר מה-MX510. הוא ישן יותר

mx900 זה החידוש שלו..אך עולה הון

פורסם

ההבדל הטכני הוא לא רלוונטי לחלוטין.

קח את האלחוטי, זה הרבה יותר נוח כשאין לך חוט מעצבן שמחובר לך לעכבר (ואין קשר ל"מסתובב איתו בחדר", זה לא נועד בשביל להסתובב איתו, אלא פשוט בשביל להיפטר מהחוט המעצבן).

הייתרון היחיד שאני רואה ל 510 זה שהוא מגיע בצבעים מגניבים.

פורסם

מבחינת נוחות לדעתי אין הבדל (יש לי MX510), יופי זה עניין שאפשר לשפר (אם אתה מספיק הרפתקן אז אפשר לצבוע את ה 700) אבל המחיר והאלחוט לדעתי עדיפים אז MX700 בלי ספק

פורסם

כנ"ל,אל-חוטי הרבה יוצר נוח לשימוש.

וברור שלא תרגיש הבדל בדיוק וכל זה,חוץ מזה אתה גם מקבל מטען ובטריות ככה שאתה מרגיש בלב שיצא יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...אך יש חיסרון בזה שהוא אלחוטי? הבטריות הנטענות, הוא כבד יותר....ואולי חוסר דיוק כמו MX500 למשל (בגלל שאין חוט) ?

פורסם

אני אישית לא מרגיש כל חוסר דיוק, העכבר שלי הוא אחד הטובים שהרגשתי אי פעם :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על החוסר דיוק של ה MX700 לעומת MX500 למשל...

בגלל שאין חוט אז יכולים להיות לאגים למינהם או משהו בסגנון...או חוסר דיוק כמו עכבר עם חוט

פורסם

זה הסיכון שאתה לוקח - אולי יש לך אפשרות להחזיר אותו אם לא תהיה מרוצה (תוכל לנסות אותו בבית)

פורסם
  • מחבר

אוקיי נראה לי אני אלך בסוף על MX700...

פורסם

רק רציתי להוסיף שלי יש את ה mx510 והוא אחד העכברים הכי נוחים שראיתי בחיים שלי..

אני ממליץ עליו בחום... ורק עם חשוב לך כל כך האלחוטי תקנה את הmx700 !

ואני לא מבין תקטע הזה של הבעיה עם החוט לי זה לא מפריע ולעולם לא הפריע.. אני מניח שזה מפריע רק עם יש לך 700 דברים על השולחן ושאין מקום לתזוזת לעכבר :\

פורסם
  • מחבר

צ'מעו היה לי בעבר MX500, אני יודע איך הנוחות והכל....אך הוא נפטר בגלל ניסויים שלי (מודינג).

עכשיו אני עם microsoft optical ב50 שקל.

פורסם

סתם שאלה,מאיפה כל כך זול?

פורסם
  • מחבר

KSP - הMX700 עולה 330 שקל (אך אין להם MX510).

נעה מחשבים - הMX510 כולל משלוח = 325.

תראו מה מצאתי באתר מסויים שעשה סקירה על ה MX510, שם הוא משווה אותו לMX700 ומגלה כי הMX510 עדיף יותר מבחינת ביצועים (לעין) ונוחות:

I will be comparing it against Logitech's own MX700.

At the same speed settings, the MX510 did seem quicker to react. This may be partially due to its corded design, which may be quicker to react than the wireless. Movement on the MX510 seemed very smooth. The MX700 is a very smooth mouse, but is a little jittery at times, and while it's very accurate and smooth, it just doesn't have the same feel as the MX510 does. Testing the mice in Mouse Rate Checker, I achieved about the same result with the MX510 and the MX700, around 125Hz. While I did notice a difference in real-world applications, I did not see a difference in Mouse Rate Checker.

The feel of the MX510 is similar to that of the MX700. However, the MX510 has a smoother top and is slightly colder, whereas the MX700 is more matte. Both mice provide for comfortable mousing.

http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=112&page=4

and personally, I feel this mouse is even nicer to use than my MX700

The question however, is if it's worth sacrificing wireless for extra accuracy and speed? The MX700 and MX510 come in at about the same prices now, so it's a tough call. Personally, I'd be more inclined to lean towards the MX510-- it doesn't need to be recharged, it works slightly better, and it looks cooler. However, the MX Duo with the MX700 at $70 is an intriguing choice

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים