עבור לתוכן

כמה ליטרים אנחנו שותים כול החיים שלנו, מהלידה עד המוות?

Featured Replies

פורסם

אבל לא מדברים פה על לשתות יותר מדי מים (מזוקקים או לא).

אם נשתה מים מזוקקים, ונקבל את כל המינרלים שאנחנו צריכים מאיזשהו מקום אחר, לא יקרה לנו כלום.

אה, ומים לא סופחים מהגוף מלחים... ::)

מים מזוקקים זה דבר חסר תועלת לחלוטין לגוף שלנו (אם אני לא טועה).

ככה שכמות גדולה שלו תגרום להרעלה, אם תקבל מינרלים או לא...

אני טועה?

• תגובות 37
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם לא חסרי תועלת לחלוטין.

אתה צריך מים בתור מים...

וכל דבר שבא בכמות מוגזמת יכול להזיק, כל דבר.

פורסם

תראו, 40 ליטר קולה יכולים להרוג אותכם, אם תשתו אותם ביום אחד, זה נכון.

אבל ככה גם מים. "הרעלת מים" היא מצב שבו הגוף קיבל "מנת יתר", אם אפשר לקרוא לזה ככה, של מים, וזה פשוט מסוכן עד מוות.

אז חבר'ה, אם אתם צמאים, תשתדלו שלא לעבור את איזור ה25 ליטר במכה. :xyxthumbs:

אני יודע, זה קשה, אתם רוצים יותר, אבל תשלטו בעצמכם, באמת.

בקשר למים המזוקקים, אני מסכים ב100% עם הדעה שהמים לא סופחים מלחים, והגוף פשוט יחפש אותם במקומות שונים - זה רק הגיוני. אם תחשבו על זה, זה לא שבמים יש את 100% מהמינרלים שאנחנו צריכים, אנחנו הרי כל הזמן צורכים מינרלים, ויטמינים, תוספי תזונה, מה לא, מכל מיני מקומות אחרים - אנחנו לא חיים רק על המלחים שבמים.

נדב.

פורסם

השאלה היותר מתבקשת היא, כמה ליטרים שותות שחקניות הפורנו מרגע תחילת הקריירה שלהן ועד סופה?

פורסם

:lol:

אדיר!!!! פשוט ענק.

פורסם

מי ששותה כל חייו רק מים מזוקקים זה לא בריא מכיון שצריכים להרגיל את הגוף לקבל גם מעט חיידקים אבנית ...בשביל שהמערכת החיסונית תעבוד יותר ....מה שלא הורג מחשל.

בכל אופן שימו לב שהילדים הכי בריאים זה הילדים שחיו עם כל הזיהומים..והילדים שחיו בבית בכפפה של משי כל היום חולים מכל דבר קטן...

פורסם

מי ששותה כל חייו רק מים מזוקקים זה לא בריא מכיון שצריכים להרגיל את הגוף לקבל גם מעט חיידקים אבנית ...בשביל שהמערכת החיסונית תעבוד יותר ....מה שלא הורג מחשל.

בכל אופן שימו לב שהילדים הכי בריאים זה הילדים שחיו עם כל הזיהומים..והילדים שחיו בבית בכפפה של משי כל היום חולים מכל דבר קטן...

ידידי, אתה מדבר על מים מסוננים.

המים המזוקקים שדיברנו עליהם (ולא זוכר איך הגענו אליהם) הם מים ריקים מכל תוכן, פשוט H2O.

מים מסוננים הם לא מים מזוקקים, אלא מים עם פחות חיידקים, אבנית, נתרן וכו'.

ואתה צודק, שאסור לתת לילדים קטנים לשתות הרבה מים מסוננים במקום מים רגילים. הרגילים באמת מחשלים את הגוף.

פורסם

חישוב פשוט

בן אדם בממוצע שותה 2ליטר מים ביום

ספורטאים יותר (אני בסביבות ה6 למרות שאני עכשיו בפציעה אז לא מקפיד אבל בעקרון מקפידים)

תורידו את 5-6שנים הראשונות שזה באיזור הליטר אם לא פחות בהתחלה

הגיל הממוצע הוא 80נראה לי

חישוב פשוט והנה

לפי דעתי באיזור ה50-60

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים