עבור לתוכן

כמה ליטרים אנחנו שותים כול החיים שלנו, מהלידה עד המוות?

Featured Replies

פורסם

קולה מכילה 75 אחוזי מים.

מסקנה: לא לשתות קולה, באמת.

מה שאני עושה זה תמיד מחזיק שמניית ליטר וחצי (מים), או שישיית שני ליטר (עין גדי זה רק שקל לליטר) איפה שאני יושב ואז את זה אני שותה כל היום מתוך הרגל...

• תגובות 37
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסקנה: לא לשתות קולה, באמת.

מה שאני עושה זה תמיד מחזיק שמניית ליטר וחצי (מים), או שישיית שני ליטר (עין גדי זה רק שקל לליטר) איפה שאני יושב ואז את זה אני שותה כל היום מתוך הרגל...

לא בגלל שזה רק 75 אחוז מים לא כדאי לשתות קולה..

זה פשוט, ממכר (וגוזל כסף), והדיאט מסרטן...

אני אישית לא אוהב קולה.. ::)

פורסם

אני ודוד שלי מאמריקה התערבנו,הוא אמר שאנחנו שותים 10,000 +- ליטרים של מיים כול החיים שלנו (עד 120),ואני אמרתי הרבה יותר, אולי בסביבות ה 30-40 אלף!

האם יש מאמר מוכח לכך?

אולי הוא דיבר בגלונים? שזה בערך 38K ליטרים ::)

גם המים שאנחנו שותים, כ"מים" הם כמובן לא מאה אחוז מים, יש מינרלים וכל שאר הדברים שמשרד הבריאות מוצא לנכון לשים לנו במי השתיה :)

פורסם

והדיאט מסרטן...

:o ???

פורסם

שכחתם עוד משהו תינוקות וילדים קטנים לא שותים שני ליטר ביום אתםן צריכים להוריד גם את זה אני חושב שזה י8וצא משהו כמו 25000

פורסם

אם נשתה מים טהורים נמות... הכוונה (אני חושב) היא למים רגילים (ברז), שמכילים את אותם כמות חומרים בד"כ (ובמקומות שלא, מוסיפים דברים או קונים מים מינרלים).

וכן, משקאות דיאט כמו דיאט קולה/פאנטה ושאר ירקות, מסרטנים.

שים לב שכתוב מאחורה "אין לצרוך יותר מ X חומר כלשהו לכל ק"ג בגוף.

אני לא בטוח אם זה מסרטן בהדרגה.

יכול להיות שכל פעם שאתה שותה זה מסכן אותך, ורק מהכמות המוצהרת זה ממש ממש מסוכן, או שזה מסוכן הכל מהכמות הרשומה..

אני הולך עם ה"בהדרגה".. כלומר כל כוס שאתה שותה מסכנת אותך במידה כלשהי.

פורסם

זה לא שהחומר מסרטן

הוא פשוט נצבר בגוף ולוקח לו די הרבה זמן להתפרק

אם תשתה יותר מידי (והכוונה באמת לכמויות עצומות משהו בסגנון של 40 ליטר, לכן הורידו את הסימון) תקבל הרעלה של החומר

החומר עצמו לא מסרטן

פורסם

אף פעם לא שתית 40 ליטר של דאיט קולה ביום? ::)

עכשיו ברצינות, הייתי בטוח שזה מסרטן..

עדיף פשוט לשתות מים :)

פורסם

עד גיל 80 אדם ממוצא אמור לשתות משהו כמו 55 אלף ליטרים של מים. בהנחה וזה מגיע גם ממקורות נוספים (שתיה ולא אוכל).

החישוב המאוד כללי שלי הוא-

1 ליטר ליום עד גיל 10.

2 ליטר ליום בין גיל 10 ועד גיל 80.

פורסם

אם נשתה מים טהורים נמות...

אתה מתכוון למים מזוקקים כאילו? (H2O,לא שום דבר אחר)

אתה צודק בעקרון,כי אנחנו פשוט נתייבש...

נכון זה נשמע מוזר,אבל זה נכון

כי כל דבר בטבע שואף לאיזון,לכן אם נשתה מים מזוקקים הגוף יעביר אל המים חומרים שאנחנו צריכים,במקום מהמים

אל הגוף,ולכן זה יהרוג אותנו

כמובן שאם תשתה כוס של מים מזוקקים ותשתה מים רגילים (ברז או מינרליים) בלי קשר לזה,אז לא יקרה לך כלום

אגב shibby,

"ממוצע",לא "ממוצא" (איזה מוצא הבן אדם? ;D)

פורסם

אם נשתה מים מזוקקים הגוף יעביר אל המים חומרים שאנחנו צריכים,במקום מהמים אל הגוף,ולכן זה יהרוג אותנו

how do you figure?

איך בדיוק הגוף יעביר למים חומרים?

ממתי הגוף מעביר איזשהם חומרים לתוך מערכת העיכול חוץ מכלמיני חומצות בקיבה וכו'?

ועוד משהו, שכחת שהגוף מורכב ברובו ממים?

אם תשתה מים מזוקקים, הם יעברו למה שהגוף צריך ממים, ואת החומרים הוא ינסה להשיג ממקומות אחרים (בהנחה שאין דברים שהוא "מצפה" לקבל מהמים, אבל זה כבר עניין אחר ולא על זה דיברת)

פורסם

אני שותה 40 ליטר ביום... :cool2::hat:

פורסם

מים מזוקקים זה פשוט לא טוב, לא משנה אם אתה שותה אחרי זה כוס רגילה.

אני בטוח בזה שזה לא טוב, אבל אני רק חושב שזה בגדר רעל לגוף.

ד"א, גם החמצן אותו אנחנו צריכים בשביל לחיות, יהרוג אותנו אם ננשום כמות גדולה של חמצן..

אותו דבר עם מים..

פורסם

אם אתה שתית ליטר קולה, שתית רק שלושת רבעי ליטר מים.

קולה מכילה 75 אחוזי מים.

אין מצב אחי.. אני לא יודע להגיד לך בדיוק לפי מקור מסוים, אבל זה לא הגיוני שקולה מכילה רק 75 אחוז מים מנפחה,

אולי זה איזשהוא התחכמות בלהגיד היא מחזיקה בתוכה נגיד 30 אחוז פחמן דו חמצני מומס.

אבל אם אתה מתכוון שהקולה היא 75 אחוז מים, ו25 אחוז "תרכיז קולה" (זאת אומרת צבעי מאכל וכאלה)

אין מצב

ובקשר למים המזוקקים. מים מוזקקים הם לא ממש רעל. המים בגופנו ובדרך כלל גם בכל מאגרי המים בכלל הם מים עם ריכוז מלחים מסוים.

לא גבוה, אבל עדין, יש בו מלחים ומינרלים. כאשר אנחנו שותים מים מזוקקים במים האלה פשוט אין מינרלים ומלחים.

כאשר אנו שותים, המים עוברים בגוף, ובגלל שהם בריכוז אפסי של מלחים הם פשוט סופחים מהגוף מלחים..

אם נשתה בכמות גדולה זה באמת יכול לגרום בעיות

פורסם

ד"א, גם החמצן אותו  אנחנו צריכים בשביל לחיות, יהרוג אותנו אם ננשום כמות גדולה של חמצן..

אותו דבר עם מים..

אם נשתה בכמות גדולה זה באמת יכול לגרום בעיות

אבל לא מדברים פה על לשתות יותר מדי מים (מזוקקים או לא).

אם נשתה מים מזוקקים, ונקבל את כל המינרלים שאנחנו צריכים מאיזשהו מקום אחר, לא יקרה לנו כלום.

אה, ומים לא סופחים מהגוף מלחים... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים