פורסם 2004 באוקטובר 1321 שנים ומי החליט שהיא יהודיה בכלל מלכתחילה ..? ועוד, מי קבע למי שמי שממיר את דתו מיהדות לא יהודי.. ? היהדות ? לפי הדת האחרת הוא לא יהודי אז מה עשינו בזה ? לא חשוב חח
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים ומי החליט שהיא יהודיה בכלל מלכתחילה ..? ועוד, מי קבע למי שמי שממיר את דתו מיהדות לא יהודי.. ? היהדות ? לפי הדת האחרת הוא לא יהודי אז מה עשינו בזה ? לא חשוב חח מי שקבע את זה "שמי שממיר את דתו הוא לא יהודי" זה הדתות האחרות שלכאורה השתייכת אליהם...באה היהדות ואמרת שהיא מתייחסת אליו כיהודי עם כל המשתמע מכך. וזה לא משנה מה הוא לפי הדת השנייה מה שמשנה זה איך היהדות מגדירה אותו.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים מאוד רכושניWhatever בכל מקרה...ומה זה משנה אם היא או מישהו יהודי... ?לפי היהדות(ככה היהדות אומרת) אם הוא יהודי הוא צריך לנהוג על פי ערכי היהדות ואם לא הוא פשוט לא צריך ויכול לעשות ALL WHAT HE WANTזה ההבדל בין הדת היהודית להרבה דתות אחרות..דתות אחרות סוברות שמי שלא בדתם הוא כופר והיהדות לא סוברת כך ומחייבת בחוקיה אך ורק את מי שמשתייך לגזע היהודי או שהתגייר.זה היהדות אומרת מי שרוצה להתווכח איתה שיפתח ת'ראד.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אי אפשר לברוח מהיהדות, מי שנולד לחיים יהודי הוא יהודי לתמיד (מבחינת היהדות כמובן).לא שזה מונע ממכם להיות נוצרים או אתאיסטים...
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים יאללה, איך נדבקם לזה...תעזבו את זה, זה לא הנושא של הת'רד הזה... זאת היתה הערה בקשר למה שNICE-1 אמר, ולא משהו שהיה אמור לשנות את הנושא פה.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים The Master תעשה טובה,אתה לא יודע לכתוב באנגלית אז אנא הפסק. :-*אתה צודק יש לי בעיה רצינית בביטוי באנגלית לכן אני רוצה להשתפר.....אם אתה יכול תתקן אותי שלח לי הודעות פרטיות זה יכול רק לעזור.
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים אמא שלי לא יהודיה ואם אתם רוצים שיעורי אנגלית, אתם מוזמנים אליי. :-*שמתי לב דריה שאת מצויינת++ באנגלית המשפטים שאת כותבת באנגלית מדי פעם ממש יפים...
פורסם 2004 באוקטובר 1421 שנים ואתם יודעים את לוח הכפל בע"פ? חיזרו לנושא השיחה המקורי ולא, אצתרך forum nazi.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.