עבור לתוכן

3Dsm7 הצעד הבא לReal-time photorealistic rendering....

Featured Replies

פורסם

www.3dbuzz.com

www.3dtotal.com

הוא לא כל כך עממי תאמין לי.

אני כבר 3 שנים מנסה ללמוד אותו (לא בצורה מקצועית) רק מהאינטרנט והדי קשה להגיע איתו לרמות איכות שכאלה אפילו לא קרובות.

בשביל להגיע לרמה גבוה צריך ללמוד במקום רציני כמו אוניברסיטה און משהו דומה.

אם אתה רוצה להתחיל אז 3dbuzz אתר מעולה, יש שם VTMS (מדריכים בווידיאו) שממש עוזרים טוב.

פורסם
  • מחבר

3Dsm כן עממי, זה התפקיד שלו, הוא תוכנן להיות פשוט וקל ועדיין לאפשר תוצאות מדהימות. ממש ממש לא צריך ללמוד באונב' או קורסים כדי לדעת אותו, אני מכיר כמה אנשים שלמדו אותו לבד וגם מגיעים לתוצאות מדהימות, אם למדת אותו 3 שנים ואתה עדיין לא מתמחה בו טוב זה אומר שלא למדת. you cam master 3dsm בחצי שנה אם אתה לומד כמו שצריך, ונעזר באנשים אחרים. אם אתה פותח מדריך פעם ב4 חודשים לא תדע להשתמש בה אף פעם.

פורסם

אתה צריך ללמוד בצורה רצינית אם אתה רוצה להגיע לתוצאות כמו שראית פה.

אני הצלחתי להגיע לתוצאות יפות, אבל לא לתוצאות מדהימות כמו שפה יש וגם לא לרמה עם רמת פירוט מספקת או לפוטו ריאליזם.

אני גם מכיר הרבה מאוד אנשים שלמודים רציני וזה עדיין קשה מאוד להגיע לרמות כמו שפה.

האנשים שאני מכיר שכן הצליחו להגיע לרמה גבוה, תמיד אמרו לי שהם למדו באוניברסיטה או בכיתה כלשהי.

פורסם

זה בדיוק הקטע עם הגירסא השביעית -להביא רמה כזו של פירוט לאנשים שלא מומחים בתוכנה

דווקא יותר התרשמתי מהתמונות הראשונות, זה מראה כמה אפשר לעשות עם כל כך מעט

ובלי קשר אם 3 שנים אתה עדיין לומד את התוכנה אתה באמת לא לומד ברצינות... ראיתי הרבה דברים ממש יפים מאנשים שלימדו את עצם רק עם משחק בתוכנה ומעט עזרה מההלפ ואתרים

שיחקתי איתה גם קצת לפני שנה והיא נראית די אינטואטיבית ופשוטה

פורסם

שניה, אני עוד לא התגברתי על הקטע...

אתם בטוחים 100% שהאישה לא אמיתית?! לדעתי היא מודבקת שם וכל השאר יצירת מחשב חוץ ממנה.

לא נראה לי חבר'ה...

פורסם

ראית פעם את הסרט S1m0ne ?

ברוב המוחלט של הסרט סימון היא בכלל יצירת מחשב ולא השחקנית האמיתית.

נראה אם תצליח לזהות מתי היא אמיתית ומתי לא...

http://www.s1m0ne.com/

פורסם

גם בלי הסרט הספציפי הזה, היו המון תמונות ממוחשבות של אנשים שנראו אמיתיים לחלוטין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים