עבור לתוכן

נהגים חדשים שימו לב: חוקים חדשים נחקקו ל-1 לנובמבר

Featured Replies

פורסם

NOOOOOOOOOOOO

OMG!

חתיכת מניאקים!!!

למה באמריקה זה מגיל 16 והם לא צריכים שום מלווה מזויין ופה זה 3 חודשים מלווה+ שנתיים אסור להסיעה מעל 2 אנשים בלי מלווה!

ושוב פעם:איזה חרא של מדינה!!!

אל תיהיה חכם על המלווה באמריקה, כי לפי מה שאני יודע, אתה מתחיל לנהוג מגיל 16 אחרי שהוצאת תאוריה, אבל כדי לקבל רשיון אתה חייב משהו כמו 6-8 חודשים מלווה...אין שיעורי נהיגה בכלל, אולי רק בבצפר...

• תגובות 297
  • צפיות 19.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין מה לעשות...

מה שצריך לעשות קודם כל זה לשנות את שיטת הלימוד...

מלמדים פה לעבור טסט... ולא מלמדים לנהוג יש הבדל ענק בין הדברים..

בכל מילה אתה צודק!!

כל מורה אם תראו טוב בסוף מנסה רק להעביר אותך טסט..

כל השיעורי נהיגה עשיתי רק חניה אחורה במקביל למדרכה...

וכל החודשיים וחצי שאני נוהג רק פעם אחת חניתי ככה...

לומדים את זה כי ככה בוחנים בטסט..

והמשטרה לא עוזרת..

היא יכולה לעצור אותך שלא אותת שפנית אבל מישהו שטס באדום היא לא תעצור..

החוק הזה רק עוזר..

הוא יכניס לנהגים קצת שכל...

פורסם

אז זהו, שהאשמה היא על הטסטים ולא על המורים, הם עושים את עבודתם...

ובדיוק בשביל הלמידת נהיגה של החיים האמתיים בא המלווה, הבעיה האמיתית היא שיש נהגים וותיקים מאד שלא יודעים ללמוד ובאמת ובתמים חושבים שהכביש הוא שלהם וככה מעבירים לילדיהם...

פורסם

תגידו החוק חל גם על מישה שנכשל בטסט לפני ה-1 בנובמבר וכבר טסט אחרי ה-1 בנומבר...טסט שני או שלישי????

פורסם

מה לא מובן?! נכשלת בטסט ב 30 באוקטובר, עברת טסט נוסף ב 3 בנובמבר, אכלת אותה. גם אם עברת טסט ב 1 בנובמבר, אכלת אותה.

קיף?

פורסם

למען האמת גם אם עברת ב 31 לאוקטובר, הרישיון שלך כבר הודפס ב 1.11 ונדפקת....

פורסם

אחוז התאונות בארץ גבוה כי:

א. התשתית מחורבנת ולאף אחד לא אכפת (נורא נוח להאשים את הנהגים וה"מהירות")

ב. הרכבים ברובם מיושנים, בעלי התנהגות כביש מכפירה ובטיחות מינימלית אם בכלל (ככה זה עם 140 אחוז מיסים על רכבים)

ג. המשטרה נמצאת במקומות פתוחים ובטוחים לחלוטין (כי שם אפשר לעשות קופה על "מהירות מופרזת") במקום להיות במקומות שבאמת מסוכנים, ולא חסרים כאלה

יפה אמרת

ודוגרי המשטרה סתם מפגרים תאמינו לי...

נתנו לי דו"ח על עצור ברחוב משכית בהרצליה פיתוח במקום שאף אחד לא עוצר ואיפה שהניידת עמדה היא בכלל לא רואה קו עצירה...כוס אמא שלהם 250 שקל קנס ו6 נקודות

הערעור שלי בוטל אחרי שאמרו שהשוטר אמר אחרת ואני יוותר על המשפט...

עכשיו אני ממש רוצה לשלם ב10 אגורות...למישהו יש מושג איך אני יצליח להשיג את זה? חח

פורסם

סמק עוד שנה וחצי עד הרישיון :]

נקווה שישתנה משהו

ה3חודש לא מפריע לי אני יעבור את זה

אבל ה2אנשים זה מעצבן (עוד סיבה לקנות אוטו רודסטר :}

פורסם

וואלה הקטע אם השני אנשים באמת מעצבן... אני אחרי רישיון על רכב עושה גם על אופנוע לפי מה שהבנתי אני יכול לעשות עד 500 ולא מעל נכון כי אני רק בן 18 :-\

פורסם

כן, תיאלץ לחכות עד 21 ככה... בקטנה, עובר מהר.

פורסם

טוב שטויות עד 500 יספיק :D

לא רציך יותר... וזה אני עושה למקרה הצורך אם פתאום יום אחד אני יצטרך... :silly::lol:

פורסם

אתה רוצה, תאמין לי שאתה רוצה.

אין כמו לראות את ה ZX12R של דודש'ך סוגר סקאלה (360 קמ"ש - נדמה לי שהוא עבר את זה) בכביש ת"א-ירושלים.

פורסם

לא זה כבר יותר מדי טעות אחד ואני :silly: :silly:

פורסם

האסטרונאוט-אופנוען הראשון בתולדות האנושות?... :-X

פורסם

חחח היה יל קטע שרציתי אם חבר בזמן טיול ממדרון תלול ובאמצע ניסיתי לעצור קיצר נראה יל טסתי איזה מטר ככה ואחרי זה נפלתי אך הרגל וגילית שנפלתע על אבן חדה ונפלה לי חתיכת בשר וסחוס ברגל... קיצר הייתי כבר אסטרונאוט חחחח :silly: :silly: :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים