עבור לתוכן

ת'רד סוף העולם :)

Featured Replies

פורסם

ראשית, תודה על הברכות.

שנית, איני שולל דבר ממה שכתבת, אבל כשמדברים על מערכת של מערכות צריך להגיע למעטפת המגבלות הידועות ולנסות למנוע את השלב הבא. איני יכול לתת לך יותר פרטים על מה הרעיון הסתמך ועד כמה הוא לא כל כך מסובך לביצוע, אבל בגדול, היה צורך לתת רעיון שכדי ליישמו לא צריך להמציא את הגלגל מצד אחד, ומצד שני, הנזק יהיה - במילים צנועות - גדול ויקר.

בשבוע שעבר הייתה כתבה בוושינגטון פוסט בו מזהירים שנגיף חדש של השפעת יהרוג 7000 ילדים החורף בארה"ב....

שוב, לא שולל דבר, רק פותח את הראש לעוד אופציות שאם אנו חושבים עליהן, קרוב לוודאי שגם אלה שרוצים להרע לנו עושים זאת...

דרך אגב: לא מתקרבים לשום תרופה לשפעת.... מתקרבים לטיפול מונע, יעיל יותר אולי, אבל לא לתרופה. אתה יודע כמה אנשים יפסידו את עבודתם אם יהיה פתרון לשפעת??? השפעת היא מקןר הכנסה להמון אנשים. זה שהיא יוצרת מוטציות והורגת יותר (לא פחות) כל שנה, זה עדיין לא מספק. חברות התרופות מרוויחות יותר כסף ע"י מכירת כל מיני "תרופות" כל שנה מאשר אם יהיה פתרון. כל הכוונה שלהן זה למשוך אותנו עוד קצת ועוד קצת.... אחרת איך יגיע הכסף???

פה בארה"ב

• תגובות 87
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נ.ב.

אני היחידי שמצא את זה אירוני שיש לנו אחד שקוראים לו "נוסטרדאמוס" שהגיב בדיון הזה?

:o אני כל כך רגיל שאפילו אני לא שמתי לב :lol:

הממממממממ טוב אם ככה אז אם במהלך 2006 תעלה בעולם אישה למעמד עליון (משהו כמו ס. נשיאת ארה"ב או רה"מ של גרמניה) אז יש לנו סיבה אמיתית להתחיל לדאוג כי אז מתחילות נבואות הפורענות שלו.

אגב זה משתלב יפה עם הבחירות בארה"ב והעובדה שאישתו של קלינטון מתחפרת לסנאט. כי אז הנבואה של 2008 מתחילה ב: "אש ממים, אש משמים..." לא נחמד!

יודעים מה ? אני חיב לכם את זה! אני מחר אלך לספרייה ואצלם קטעים מהספר המתורגם אני בטוח שיש כמה שימצאו את זה מאוד מאוד מעניין.

פורסם

תעלה אותם לפה כשתצלם

פורסם

משהו מהחלל שלא הוזכר- כולנו ניבלע על ידי חור שחור- כידוע חורים שחורים הם בלתי נראים וכמובן שאנחנו יודעים רק על מעט מהם לכו תדעו אולי מחר יעבור לידנו איזה חור שחור ונגמור כולנו.

אני אישית חושב שסוף העולם יגיע במלחמה לדעתי כשהנפט יגמר העולם יגמר ראיתם מה נפט יכול לגרום(אחד הגורמים העיקריים למלחמה בעירק).

פורסם

חור שחור לא יווצר פה, כי אין כוכבים גדולים מספיק. וגם אם אחד היה מצליח להתגנב לשכונה, יש לו השפעות עצומות על המרחב, בטוח היו מוצאים את זה, ואז היה לנו זמן להיכנס לפאניקה... :errrr:

פורסם

חחח אני מעדיך שהוא יבלע אותי בלי שאני ידע, מאשר שאני ידע שאיזה משהו בולע אותי תחשוב על זה.

פורסם

נראה לי שהאדם פשוט ישמיד את הכוכב הזה עם הזיהום, הנשקים האטומיים (לאו דווקא התקפות אלא חוסר תחזוקה), האלימות והאנוכיות. הגזע האנושי יכחד ואני אוכל לשכב על משכבי בשקט.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, זבל, מזל"ט...

(

mazlat.jpg

)

;D :P

וחזרה לנושא:

חור שחור לא יבוא לפה, ובטח שלא בלי "הודעה" (זתומרת, אנחנו נראה את ההשפעות שלו הרבה לפני שהוא יגיע)

ואם כבר מדברים על חורים שחורים-זה לא שהחור מסתובב לו ביקום ובולע דברים, עצמים נמשכים אליו ו"נבלעים" בו.

הסצנריו של נגיף שפעת "משודרג" (או כל וירוס/חיידק קטלני אחר לצורך העניין),  שיופץ בעולם, בהחלט מפחיד, אבל לא נראה לי שהוא ישמיד את העולם.

תמיד יהיו את אלו שלא ידבקו וימשיכו את המין האנושי. זה פשוט יהיה סוף העולם as we know it....

כנ"ל לגבי זיהום אויר-תמיד יהיו מקומות שלא יושפעו ממנו (מסיבות אלה ואחרות), ובמקרה הממש גרוע תמיד יהיו את העשירים שיוכלו להרשות לעצמם לקנות איזה מקום כזה ולחיות בו.

נוסטרדאמוס-קראת במקרה את הספר שכתבו עליך? :P

אני מתכוון לספר ב-3 כרכים דקים (שכחתי את שם המחבר), שכאילו מתאר את חייו של נוסטרדאמוס מילדות מנקודת ראות "אישית".

פשוט קראתי את 2 הכרכים הראשונים, ואף פעם לא מצאתי את השלישי, שכנראה הכי מעניין... (לקחתי את זה בזמנו מספריה, ולא היה להם את הכרך השלישי).

אה ועוד משהו zevel, במה אתה עובד? (תרגיש חופשי לא לענות אם זה מסווג [או אם סתם לא בא לך  ;)]...)

פורסם

התחממות גלובלית, מלחמה גרעינית, או גלובליזציה בכזאת רמה שבה בכל מדינה לפחות 100 פלגים וכך תחגוג האנרכיה.

פורסם

ZEVELTAI - מזל טוב ליום הולדתך!!! שההכנסה תעלה על 90 אלף דולר בחודש ובהצלחה בשאר החיים!

לנושא הדיון - תראו, בקשר לזה שלבסוף אנחנו, בני האדם, נשמיד את עצמנו אין על מה לדבר משום שבסופו של דבר זה יקרה ואם לא אז מחלה כלשהי תפתיע אותנו במוטציה רצחנית.

תחשבו יותר על דברים שקרובים אלינו יותר שישפיעו על כל כדור הארץ ולא רק על בני האדם משום שמדובר פה על סוף העולם וזה לא ממש יפה לחשוב שאם בני האדם ייעלמו אז יהיה סוף העולם משום שהמקקים יחיו ושאר החיות יחיו בשקט ובשלווה ותאמינו לי, רוב חתולי הרחוב ישמחו שהילדים הקטנים והמעצבנים ייעלמו ויפסיקו להציק להם..

ב seven days (סדרה) הציעו כמה רעיונות. באמת היה הוירוס, היה שצוללת גרעינית מתפוצצת וגורם לכל אזור אלסקה ורוסיה לזהור בחושך, אבל האהוב עלי:

תוך כדי ניסוי שנועד להמציא נשק שיעדה יצורים חיים, הניסוי משתבש וכל החיים נכחדים חוץ מאלה שהיו בבונקרים

אני חייב לציין שזו הייתה סידרה מדהימה ! הייתי מכור אליה! הייתי סבנדייזכוהוליק!

לאלה שלא מכירים - הסדרה עסקה בפרויקט ממשלתי בארצות הברית שבו בנו מכונה שמסוגלת לחזור 7 ימים אחורה בזמן ובכך להציל אל כדור הארץ או את בני האדם מסוף מר.

באמת הסדרה הזו עסקה בהצלת בני האדם ולא יכולתי למצוא נושא מתאים יותר לדבר עליו בדיון הזה מאשר SEVEN DAYS.

הזיהום- בקשר לזיהום אני באמת מודאג... אני לא ממש חפץ למות בגיל 46 אפילו שזה יהיה דווקא נחמד לא לקום כל יום כאדם שנראה כשזיף מיובש.

יש דרכים להציל את עצמנו מהאסון של התחממות כדור הארץ או מאסון פליטת הרעלים של הצמחים? משום שזה נראה לי שבסופו של דבר זה יקרה ולא משנה מה נעשה... הרי כבר הנזק נעשה ורובו בלתי הפיך!

פורסם

Top-gun, אני דיי עובד ב.... זבל. מה שהמוחות הטכניים מפחדים ממנו, לא רוצים להתעסק איתו מפחד שמה יאבדו את עבודתם, אתגרים טכניים ופסיכולוגים מורכבים, תחזיות תאורטיות וניתוחי מערכות, וכל מה שקשור ב- Paradigm Shift Methods (הפעם באמת לא מצאתי תרגום תואם). כל הנ"ל שאחרים זורקים מעצמם, אני מקבל... אז אני למעשה מסנן זבל. לפעמים זה מעניין, לפעמים זה מעניין יותר... הכל יחסי, הכל לפי הנושא והחשק והכל טרי יום יום. :-) אני בקשר עם הרבה אנשים שונים ומשונים והרבה חברות - אבל על כך באמת שלא צריך להרחיב.

יחד עם כל מה שכבר כתבנו מעלה, אני אישית מאמין שסוף העולם יהיה מן פעולת התאבדות של כדור הארץ. אמא טבע תחטוף ת'סעיף ותתפוצץ מעצבים - תרתי משמע. אני גם לא מאמין שזה יקרה בחיי, כך שאיני מודאג - אם כי הייתי רוצה לראות תמונות :-)

אני מאוד נהנה לקרוא מה אחרים כותבים ומנסה לבנות "דמויות לשמות".

כל טוב והעיקר הבריאות.

יום יום, זבל טרי בריא מארה"ב

פורסם

זה בדיוק הקטע

עומד לצאת גל חדש של תרופות אנטי ויראליות (מדברים על סוף העשור הזה תחילת הבא)

מחפשים בוירוס (שבתכלס הוא מולקולת אראנאיי) קטע שלא משתנה לאורך הויראציות שלו

אחר כך מחפשים מולקולה שתתחבר אל המרכז הזה ותפרק אותו

זה לא תרופה שמשמידה את הוירוס במובן שתרופות משמידות בקטריות/חיידיקים

זה תגובה כימית בין הוירוס לתרופה

פורסם

שמעתי שמחליפים את הליבה של כדור הארץ לפרסקוט, וכולנו נמות מהתחממות כדור הארץ... :(

פורסם

טיפשים!

שישימו A64

אבל אז נצטרך להחליף את כל הלוח והכל וזה בעייתי כבר...

אז שלפחות ישימו סטפינג חדש ואז המצב יהיה בסדר

פורסם

טיפשים!

שישימו A64

אבל אז נצטרך להחליף את כל הלוח והכל וזה בעייתי כבר...

אז שלפחות ישימו סטפינג חדש ואז המצב יהיה בסדר

אפשר רק לקוות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים