פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים הקיצר VATOS, גם לי אין פלופי והתקנתי הארד דיסק SATA. "הלוויתי" מהמחשב של אמא שלי. רק חיברתי חשמל וכבל, הוא סתם היה זרוק במארז החרא הזה. במקום להסתבך, תחבר לכמה דקות וזהו.אני שונא פלופי, תמיד שנאתי. מהיום שהעתקתי DESCENT 2 על 19 דיסקטים...
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר זה לא סתם לחבר לכמה דקות וגמרנוזה לעשות את אותו התהליך כמעט כל חודש..בכל מקרה המדריך של הולי לדעתי הכי נוח
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים זה לא סתם לחבר לכמה דקות וגמרנוזה לעשות את אותו התהליך כמעט כל חודש..בכל מקרה המדריך של הולי לדעתי הכי נוחאתה מתקין WIN כל חודש????
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים שמח שהובן , לא קראתי את המדריך של הולי, אך אם כבר הינך נוגע בדיסק ההתקנה של ווינדוס, למה שלא תוסיף את הSP2?,
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים זה לא סתם לחבר לכמה דקות וגמרנוזה לעשות את אותו התהליך כמעט כל חודש..בכל מקרה המדריך של הולי לדעתי הכי נוחגם אני הולך לפעול על פיו.שים לב שגם אפשר לשים דרייברים של כרטיס מסך ועוד.מעניין אם אפשר לשים גם תוכנות. מישהו יודע?
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אז זה המדריך הכי יעיל שקיים. נכניס WINAMP, WINACE, MBM, HDD TEMPERATURE, MIRANDA, INCREDIMAIL, WINLIRC, ADAWARE, WINDOW-WASHER, NIMO CODEC PACK ואז רק גומרים להתקין את ווינדווס והמחשב מוכן לשימוש
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים כי זה תהליך הרבה יותר ארוך ??? : זאת עבודה של פעם אחת, ולא חושב שהיא לוקחת כ"כ הרבה זמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.