פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים בכל מקרה אני לא יודע עד כמה זה חוקי לצרוב את הדיסק ולעשות בו שינויים ומה זה יכול לגרום (בכל זאת דיסק מקורי לא הייתי רוצה להתעסק ולהרוס שם משהו..)כל עוד זה רק בשבילך ואתה לא הולך לפתוח באסטה ולמכור את זה זה בסדר....
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים חשבתי על זה, אבל מניסיון קודם אצל חברים אני לא ממש אוהב את האופציה הזאת ומעדיף להתקין ידנית את הוינדוס ולאחר מכן את הSP2 מדיסק בלי יותר מידי קומבינות (עניין של הרגל..) הגירסה המשולבת עובדת מצויין, מנסיון. בכל מקרה אם אני לא אמצא דרך נוחה בנושא הזה, אני פשוט אקנה דיסק קשיח PATA-IDE שזה לא כזה נורא : ממש לא נורא, תקנה ותהנה
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים רגעלאן צריך להכניס לו את הדריבר בשביל שהוא יתקין אותו אוטומטית במקום F6...אמרתם שצריך תיקייה או משהו כזה...יניב
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים http://www.nforcershq.com/forum/viewtopic.php?t=8892&postdays=0&postorder=asc&start=0
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים אם אתה מתקין מדיסק שהSP2 "משולב" בו, לא צריך לדאוג לדרייבר שכזה, הוא קיים שם כבר...
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר none, אתה בטוח?! (עוד מישהו יכול לאמת את הדבר?) דרך אגב תודה רבה HOLY
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מניסיון....ההתקנה עברה וההארדיסק זוהה התוקנו מחיצות והוא פורמט ע"י ההתקנה הרגילה...
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מצויין שהצלחת להתקין.בכל אופן, בנוגע לתקלות בדיסקים עם ממשק SATA, אין לזה שום ביסוס.אחוז תקלות הבקר מבין סך התקלות בדיסקים הוא ממש זניח.רוב הדיסקים עם ממשק SATA היום זהים לדיסקים של IDE כאשר רק הבקר הוחלף.החלפת הבקר בבקר SATA לא גורמת להאצה ברמת התקלות המכניות בדיסקים, כאשר אלה התקלות הנפוצות.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מניסיון....ההתקנה עברה וההארדיסק זוהה התוקנו מחיצות והוא פורמט ע"י ההתקנה הרגילה...יש בקרי SATA שהWIN מזהה לבד, אני לא בטוח שזה קשור לSP2...
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים התקנתי עם לוח מבוסס NFORCE 2 וגם על לוח מבוסס NFORCE 3, בקרים שנמצאים על הלוח כמובן,לא חושב שזאת מקריות, מה גם שעם כל יציאה של SP מיקרוסופט מעדכנים דרייברים למוצרים ככה שיעבדו ישירות לאחר ההתקנה,מכרטיסי מסך ועד צ'יפסטים ותמיכה, תשמע, כח מה שאני אומר לא מבוסס, אך אני מניח שבאתר של מיקרוסופט כתוב מה עודכן,ואני מתנצל אם אני טועה ומטעה פה מישהו..., אך דיברתי מניסיון בלבד...
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר אממ.. שמיקרוסופט מעדכנים את הדרייברים, הדרייברים מותקנים על הדיסק הקשיחברגע שאני מפרמט ומתקין מחדש את מערכת ההפעלה כמובן שכל המידע על הדיסק הקשיח נמחקהדרייבר שצריך להתקנת מערכת ההפעלה זה בכדי שהXP יזהה את בקר ה SATAאין קשר אם זה בקר מסוג זה או אחר, או אם הוא עובד על ערכת שבבים זו או אחרת, עד כמה שידוע לי מערכת ההתקנה של ה XP לא מזהה את כל בקרי ה SATAאתה מוזמן לתקן אותי אם ידוע לך משהו אחר בנושא..
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים הדריבר של הבקר נמצא בדיסק של XPהוא אמור לזהות את הבקר ולשמור את הדריבר בזכרון וככה להפעיל את הבקר ולהתקין אותוהוא לא עושה כי אין לו את הדריבר... לא בגלל שפירמטת וכו'בכל מקרה יש כמה בקרים של INTEL שהוא כן מזהה... לא יותר מדי וזה לא מעניין במקרה שלנויניב
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר זה בדיוק היתה הכוונה שלי, הפורמט מדבר על העדכונים שמורידים מהאינטרנט
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים לא, אני מדבר על הדרייברים שמיקרוסופט מעדכנת עם הSP, אממ.. שמיקרוסופט מעדכנים את הדרייברים, הדרייברים מותקנים על הדיסק הקשיח ברגע שאני מפרמט ומתקין מחדש את מערכת ההפעלה כמובן שכל המידע על הדיסק הקשיח נמחק הדרייבר שצריך להתקנת מערכת ההפעלה זה בכדי שהXP יזהה את בקר ה SATA אין קשר אם זה בקר מסוג זה או אחר, או אם הוא עובד על ערכת שבבים זו או אחרת, עד כמה שידוע לי מערכת ההתקנה של ה XP לא מזהה את כל בקרי ה SATA אתה מוזמן לתקן אותי אם ידוע לך משהו אחר בנושא.. וואלה, ואני חשבתי שאם אתה מפרמט אז כל המידע נשמר : (ציניות כמובן) כאמור עם SP2 מובנה בתוך הדיסק של הXP להתקנה נקייה ישנם הדרייברים שמיקרוסופט עידכנה אשר אותם תוכל להוריד מהאינטרנט, מה לא היה ברור, אך עם זאת טענתי שלא בדקתי אכן אם הם היו ברשימת העידכונים אך נשמע סביר שיהיה כך ומניסיון אישי שלי.... אם משהו לא היה ברור פה, אתה מוזמן לשאול...
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר אין שום בעיה הכל מובן תודה רבה יש לי את הדיסק המקורי ולא המשולב עם ה SP ככה שזה לא ממש עוזר לי אם הם עדכנו או לא עדכנו את מנהל ההתקנים בכל מקרה זה בסדר אני אשתמש במדריך שHOLY הציג, לשילוב הדרייברים של NVIDIA תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.