עבור לתוכן

חברים, איזה אימיול הכי טוב מכל הבחינות - דעות אוביקטביות בלבד !

Featured Replies

פורסם

אל תגידו תאימיול של האתר שאתם חברים בו כמו LIONETWORK או WAREZFAW רק בגלל שאתם חברים באתר ובפורומים שלהם ו\או נוהגים להוריד מהם...אימיול שתופס הכי פחות משאבים...שהוא לא פרוץ (כדי שלא נקבל באן מהשרתים) ושהוא הכי OPTIMIZED יעני מואץ כזה...תגובות יתקבלו בברכה ;D

• תגובות 81
  • צפיות 23.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מיצטרף לשאלה

פורסם

אני משתמש ב SIVKA MOD דיי נמחד.

פורסם

אני לא גולש בליון ואני לא חבר שם אבל יש לי את גירסה 4.2 שלהם

כל הגירסאות איטיות

אני ממליץ בכלל על תוכנה שנקראת ++DC שלא צריך לחכות בתור (תלוי ממי) והורדות יורדות מהר

פורסם

אני לא משתמש ב emule,מנסה להתחיל להוריד במשך שעות ומעלה כל הזמן, מה הקטע? תעברו ל BT.

פורסם

אני משתמש באימיול כבר שנתיים בערך ויותר.

לפני חודש כבר נמאס לי מהתוכנה מרוב האיטיות שלה, אז עברתי לביטורנט.

לביטורנט יש את כל הדברים החדשים שאתה צריך, והמהירות בה מאוד גדולה (אני מוריד כל קובץ בין 60-100KB).

ביטורנט הכי טוב.

פורסם

הדבר היחידי הנורמלי שניתן להוריד ממנו כיום זה פאבים..........

אם אין לכם פאב טוב

אז BT

אימיול סתם איטי וקקי

קאזה סתם וירוסים וחרא

DC סתם מסובך

פורסם
  • מחבר

ל2 התגובות האחרונות....ברור שביטורנט יותר טוב ויש לי את זה אבל מה לעושת שאין את כל ההורדות מהאמיול לביטורנט ובקושי יש אתרים טראקרים בישראל חוץ מהBTFAW שלא עובד כרגע והמירור של סופרנובה שלא הכי שווה לביטורנט.........

פורסם

וואלה אני יכול להגיד שאני משתמש ב LHeMule של Lionetwork כבר די הרבה זמן, אף פעם לא יצא לי לנסות תוכנה אחרת, אבל אני בכללי מרוצה - אולי בגלל שאני לא ממש מכיר תוכנות אחרות [ במיוחד ה DC++ ששמעתי עלייה רבות וטובות אבל לא יצא לי לנסות אותה] המהירויות שאני מגיע עליהן הן 80 בממוצע וזה מספיק לי, הדגש הוא שב Lionetwork יש לך הכל מוכן ומסודר, ודברים חדשים שמחכים רק שתלחץ עליהם. אתה לא צריך לטרוח בכלל וזה הבונוס הכי גדול שלהם!

פורסם
  • מחבר

דווקא לפי דעתי האימיול של ליונטוורק פחות טוב מהאמיול של ווארז פו אבל אני חושב באמת לוותר סופית על E MULE

אבל עד לפעם הבאה שאני אפרמט...בנתיים אני אחפש תאימיול הכי טוב שיש

פורסם

תוריד ++DC תאמין לי זה לא כל כך קשה להשתמש בזה..רק בהגדרות בהתחלה צריך להגדיר איזה 2 דברים וזהו

זה מין שרתים כאלה עם המון אנשים ויש לך כפתור חיפוש ואתה מוריד ממישהו במהירות גבוהה ואין לי כוח לפרט בקיצור זה תוכנה מעולה

פורסם

בBT זה ישר מתחיל להוריד כמו בKAZAA או מחכים שעה כמו בEMULE ?

פורסם

מהר........

פורסם

מאיפה מורידים DC++ ואיפה יש הוראות התקנה? לינק משהו...

יניב

פורסם

זה פשוט לא הגיוני או שאנשים מקשקשים פה הרבה שטויות או הרבה שקרים או שמשהו לא בסדר במחשב שלי, ראיתי כבר הרבה אנשים שדיברו על זה שהם "מפציצים" ב50-80 קיי בממוצע אני פשוט לא מאמין אני "מפציץ" גג 10 קיי אבל בגלל שאני "מפציץ" כמה קבצים במקביל אני מגיע ל40 קיי כולל בחיים לא "הפצצתי" על 80 קיי קובץ אחד בודד אתם משקרים או שיש לכם סוד?

בקשר לביטורנט פעם אחרונה שהשתמשתי בה היא הייתה יותר איטית מהאימיול אבל הקבצים תמיד היו זמינים אצלה למישהו יש גירסה טובה שלה.

כמו כן השמח לעזרה אני פשוט חייב דרך להאיץ את התוכנות האלה בבקשה פנו אליי בפרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים