פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר מה שאני אוהב בליט זה את העיצב היפה והמודרני יענו היא ממש יפה וכיפית לשימושלעומת המירנדה שראיתי והיא די מכוערת
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר וואי התקנתי עכשיו את הפרו והיא מגעילה פשוט איזה בעסה התוכנה עצמה פשוט קטלנית על פעם שמישהו מסתכל לך באוואי קופצת לך הודעה מגניב לאללה אבל העיצוב של הפרו מוציא את החשק לצוטט בכלל אין מה להשוות ה 1.4 לייט יפייפיה וכיפית הרבה ותר ולא מרובעת כל כך
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים Miranda RULEZ!!חחח אתה לא יודע מה אתה מפסיד במירנדה...דבר ראשון זה איסיקיו ומסנגקר וכמעט כל התוכנות מסרים בתוכנה אחתדבר שני יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא plug ins לכתובנה אבל מלאאאאאאאכל מה שאתה רוצה ולא רוצה.. אני משתמש בתוכנה כבר יותר מחצי שנה\ אולי כבר שנה והיא לא מאכזבת ;Dwww.miranda-im.org
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר אחי צודק אולי היא יותר משוכללת וזה אבל מבחינת העיצוב אין מה לדבר...
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים בקשר לנושא הבאגים דווקה העובדה שהפסיקו לפתח אותה מראה שיש בה פחות באגים- אין באגים= אין צורך בגירסאות חדשות כול שני וחמישי, לעומת זאת לליט יוצאת גירסה חדשה כול חצי שנה רק מראה כמה באגים יש בקקה הזאת.מה שאני ממש אבל ממש שונא ב4.1 זה את העובדה שלוקח לזה שנה לכתוב את הדברים שאתה כותב, אני פשוט כותב כול כך מהר שיש דיליי קטלני בין מה שאני כותב לבין מה שמוצג בתיבת הדו שיח, בפרו זה לא ככה אין את הדיליי המעצבן הזה זו אחת הסיבות העיקריות שאני לא יעבור מהפרו היא פשוט נוחה ויציבה.
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים מחבר אצלי זה דווקא כותב מהר לא יודע...שמע עכשיו אני עם הפרו רק בשביל לראות מי מסתכל לי באוווי אני מאמין שאני יתרגל אליה ...
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים העיצוב של ה Lite לפי דעתי מכוער ביותר, אני לא אוהב את כל העיצובים הזוהרים והמודרנים האלה, אני מעדיף עיצוב קליל כזה אומנם זה די יבש אבל הכי נוח.אני באמת שוקל לעבור למירנדה באמת נראת טוב לפי האפשרויות שלה, הבעיה היא ש ICQ פותחה ע"י ישראלים וזה מבאס לעבור :-[בכל מקרה, משהו יכול להגיד לי במה מירדנה טובה יותר מטריליאן? כי גם טריליאן יש לו מלא סקינים, עיצוב טוב ותמיכה גדולה בתוכנות מסרים רבות...
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים אנשים מאז שהורדתי עדכונים לוינדוס זה נראה כאילו פתאום הוא לא מגלה יותר מי מסתכל לי באווי רק ממש קצת אנשים. זה יכול להיות בגלל העדכונים האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.