עבור לתוכן

האם יש לICQ תוכנה שמראה מי מסתכל לי באווי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה שאני אוהב בליט זה את העיצב היפה והמודרני יענו היא ממש יפה וכיפית לשימוש

לעומת המירנדה שראיתי והיא די מכוערת

• תגובות 38
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש מכוערת

פורסם
  • מחבר

וואי התקנתי עכשיו את הפרו והיא מגעילה פשוט איזה בעסה :(

התוכנה עצמה פשוט קטלנית על פעם שמישהו מסתכל לך באוואי קופצת לך הודעה מגניב לאללה אבל העיצוב של הפרו מוציא את החשק לצוטט בכלל

אין מה להשוות ה 1.4 לייט יפייפיה וכיפית הרבה ותר ולא מרובעת כל כך

פורסם

Miranda RULEZ!!

חחח אתה לא יודע מה אתה מפסיד במירנדה...

דבר ראשון זה איסיקיו ומסנגקר וכמעט כל התוכנות מסרים בתוכנה אחת

דבר שני יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא plug ins לכתובנה אבל מלאאאאאאא

כל מה שאתה רוצה ולא רוצה.. אני משתמש בתוכנה כבר יותר מחצי שנה\ אולי כבר שנה והיא לא מאכזבת ;D

www.miranda-im.org

פורסם
  • מחבר

אחי צודק אולי היא יותר משוכללת וזה אבל מבחינת העיצוב אין מה לדבר...

פורסם

בקשר לנושא הבאגים דווקה העובדה שהפסיקו לפתח אותה מראה שיש בה פחות באגים- אין באגים= אין צורך בגירסאות חדשות כול שני וחמישי, לעומת זאת לליט יוצאת גירסה חדשה כול חצי שנה רק מראה כמה באגים יש בקקה הזאת.

מה שאני ממש אבל ממש שונא ב4.1 זה את העובדה שלוקח לזה שנה לכתוב את הדברים שאתה כותב, אני פשוט כותב כול כך מהר שיש דיליי קטלני בין מה שאני כותב לבין מה שמוצג בתיבת הדו שיח, בפרו זה לא ככה אין את הדיליי המעצבן הזה זו אחת הסיבות העיקריות שאני לא יעבור מהפרו היא פשוט נוחה ויציבה.

פורסם
  • מחבר

אצלי זה דווקא כותב מהר לא יודע...

שמע עכשיו אני עם הפרו רק בשביל לראות מי מסתכל לי באוווי אני מאמין שאני יתרגל אליה ...

פורסם

העיצוב של ה Lite לפי דעתי מכוער ביותר, אני לא אוהב את כל העיצובים הזוהרים והמודרנים האלה, אני מעדיף עיצוב קליל כזה אומנם זה די יבש אבל הכי נוח.

אני באמת שוקל לעבור למירנדה באמת נראת טוב לפי האפשרויות שלה, הבעיה היא ש ICQ פותחה ע"י ישראלים וזה מבאס לעבור :-[

בכל מקרה, משהו יכול להגיד לי במה מירדנה טובה יותר מטריליאן? כי גם טריליאן יש לו מלא סקינים, עיצוב טוב ותמיכה גדולה בתוכנות מסרים רבות...

פורסם

אנשים מאז שהורדתי עדכונים לוינדוס זה נראה כאילו פתאום הוא לא מגלה יותר מי מסתכל לי באווי רק ממש קצת אנשים. זה יכול להיות בגלל העדכונים האלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים