עבור לתוכן

OC

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחי אבל אם אני עושה את זה...אני לא צריך מאוורים נוספים כדי לשמור על קורר?

פורסם

דבר ראשון אל תסתמך על קריאת הטמפרטורה ב IS7-E הקריאה הזאת על הפנים, ממליץ בחום לקנות איזה הרדקנו לקריאת טמפרטורה נורמלית

פורסם
  • מחבר

אוף זה מה יש לי.....

טוב אני ינסה רק להקפיץ תו מ13 ל14

פורסם

13-14 ?!

בכל מקרה ברוב ה IS7-E הטמפרטורה מזייפת ב +10 מעלות (בערך.. בין 8 ל 12..)

אבל אל תבנה על זה, אל תסתמך על טמפרטורה נמוכה ב10 מעלות ממה שמוצג.. בגלל זה אני אומר שמומלץ לקנות חיישן נורמלי

עדיין חשוב לדאוג לקירור טוב כאשר מבצעים אוברקלוקינג..

פורסם
  • מחבר

הקפצתי אותו מ200 fsb ל 210 ואת הזיכרון ל3:2 ועובד חיה הטמפרטורות שאני מקבל זה 50-52 במעבד בכללי 42-43 סיבובי מעבד בדקה יש לי מינימום של המעבד 1875

איך זה?

פורסם

שאני אבין, המינימום זה 1875 סיבובי מאוורר?? אם כן, אז תתרחק מהמחשב, ותתחבא מתחת לשולחן כי הוא עומד להתפוצץ לך! :lol:

חחחח סתם, אבל באמת תבדוק את זה, וגם תעשה 1:1 בזכרונות-מעבד

פורסם
  • מחבר

חח זה המינימום אבל הוא מסתובב על 3500 ככה זה משתנה ועל זיכרון 1:1 ניסיתי והוא קרס לי

מזה אומר ה1:1 הזה או ה 3:2 ???

ואם כדי להמהיר אותו יותר?

מה בדרך כלל הטמפ' של המעבד שלי?

פורסם

אני הגעתי אם מעבד כמו שלך ל3.2GHZ בבאס של 250 (מוציא 42 שניות בסופר PI לאומת 3.2 רגיל שמוציא 50)

חבל כרגע לקנות מחשב חדש. ה2.6 בOC ליותר מ3.2 יהיה כנראה יותר מהיר מAMD 64 ביט בתוכנות של 32 ביט (אממ כולם היום..)

ויש לך אחלה לוח לOC. תשים את הבאס על 220 ותעלה מתח ל1.6 ותשים מתח לזיכרונות 2.7 לפחות. אם לא עובד אז מתח לזיכרון 2.8

או אם יש לך קירור נורמלי למעבד אתה יכול לשים יחס של 5:4 ולשים את המעבד על 250 באס וזה יוצא 200 באס לזיכרונות אז הם לא יגבילו אותך.

פורסם
  • מחבר

תודה על העצות ,דרך אגב איך אתה ידוע שאני רוצה לקנות מחשב חדש??

דבר שני אני קונה מחשב חדש כי זה לא רק לoc זה גם למשחקים דבר שלישי המחשב הוא של אמא שלי ואני רוצה מחשב משלי.... דבר רביעי אני לא יכול להגיע ל3.2 כי יתפוצצ לי המחשב בלי עוד מאוווררים אם אני רוצה להגיע ל3.2 אני חייב קירור!!

פורסם
  • מחבר

אחי הצלחתי להגיע ל2860 עם מתח של 1.6 שהיה לי למעבד ומתח 1.6 גם לזכרון...ועובד טוב ..כדאי להוסיף או שאני כבר מסתכן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים