פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים שיתעסק בדברים יותר "פרקטיים" כמו מכונה שהופכת חרה לזהב. את זאת אני מוכן לקנות (רק שיתנו לי אותה בקרדיט).
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים מחבר שיתעסק בדברים יותר "פרקטיים" כמו מכונה שהופכת חרה לזהב. את זאת אני מוכן לקנות (רק שיתנו לי אותה בקרדיט).אתה מתכוון לחרא?והקטע הוא למסור לעבר דברים שגילינו בעתיד וכך העבר יעביר לעבר שלו ותבצר לולאה שרק תזיק! ממש שימושי הדבר הזה...עכשיו ברצינות- נקבל מסרים מהעתיד כי אנחנו העבר של העתיד... וכך אולי נקבל מידע אודות התרופה למחלת הסרטן ואודות אסונות וכדומה....
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים חברים חברים,זה דיון מדעי או ויכוח מי צודק ?don't make me lock this :-Xאני לא רואה פה שום קשר למדע או לטכנולוגיה
פורסם 2004 בספטמבר 2321 שנים בפעם האחרונה שבדקתי אף אחד מכם לא היה ד"ר לפיסיקת קוונטים זמניתלשלול את הרעיון רק כי זה נשמע מטופש?באמת ציפתי לקצת יותר פתיחות מכם...
פורסם 2004 בספטמבר 2521 שנים מחבר סוף סוף בן אדם נורמאלי בפורום...זה מה התפרסם בנענע ואני הבאתי לכם את מה שנענע רשמו... רוצים לערער? לכו לנענע לא אלי... אני לא כתבתי את הכתבה הזו אלה הם!אשמח אם תוכלו לקרא את הכתבה ולא ישר לשלול ואז לחזור אל הדיון הזה ולהגיב באותה הצורה כמו בדיונים האחרים..
פורסם 2004 בספטמבר 2621 שנים בפעם האחרונה שבדקתי אף אחד מכם לא היה ד"ר לפיסיקת קוונטים זמניתלשלול את הרעיון רק כי זה נשמע מטופש?באמת ציפתי לקצת יותר פתיחות מכם...לא,לא צריך להיות ד"ר לפיסיקת קוונטים זמנית כדי להבין שזה לא נכון.כמו שלא צריך להיות ד"ר למתמטיקה כדי לדעת ש1+1=2
פורסם 2004 בספטמבר 2721 שנים כל אחד יודע בודאות שאי אפשר לצור מנהרה בין שתי נקודות זמן?זה כזה ידע ברור וידוע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.