עבור לתוכן

מיני Heat-sinks שקיבלתי עם הEPOX, מה לעשות איתם?

Featured Replies

פורסם

יחד עם הepox 8rda3+ קיבלתי כמה היט-סינקס קטנים, הם סתם מסופקים ליופי או שיש איזה משהו שניתן לעשות איתם?

פורסם

תן לי אותם ;D

אלה כמו הסינקים ששמים על הזכרונות? שים אותם על הזכרונות שעל הכרטיס מסך שיקררו

פורסם

תשים אותם לקישוט :)

בטח לרכיבים שונים שם. איזה גודל הם?

פורסם

אפשר לשים אותם על המופסטים, אבל אם אתה לא מתכנן OC מטורף שמור אותם לעת צרה . אצלי ב 2500@3200 הם עדיין שמורים היטב לשעת הצורך.

פורסם

גם אני קיבלתי אותם  ;D

הם בעיקרון לקירור זכרונות - אני שמתי את כל ה16 על הזכרונות של הGefroce FX5900XT שלי - כרגע על ULTRA - בתודה לקטנטנים הללו :>

פורסם

הם נהדרים למופסטים (אני חושב שלשם הם כעיקרון מיועדים). למרות שעם הסטריפים של המתכת ב REV החדשים, אני ממש לא דואג להם. וכמובן שיהיו נהדרים לכל דבר רק שלזכרונות רגילים מומלץ לשים אחד על כל ציפ ואין מספיק.

פורסם

שמעתי הרבה על הביטוי מופסטים

אממ מה זה? ;D

פורסם

אבל מזה מופסטים? על מה שמים את הדברים האלה חוץ מצי'פים של זכרונות?

פורסם
  • מחבר

אפשר לשים אותם על המופסטים, אבל אם אתה לא מתכנן OC מטורף שמור אותם לעת צרה . אצלי ב 2500@3200 הם עדיין שמורים היטב לשעת הצורך.

integral!, תודה רבה לך, מס' דברים:

1. הקומפיוקייס באמת אחלה מארז, רק איפה לעזאזל הריסט?!?

2. יצא לי OC מדהים, 2500@3200, את הVCORE העלתי ל1.75 ולזכרונות ל1.8V, בIDLE (יחד עם התוכנה החדשה) 38-37 (הTT על הכי נמוך), עבודה באינטרנט 39 (גם שהTT VOLCANO על

הכי נמוך) ובמשחקים ובPRIME הוא לא עובר את ה48-49 (TT על FULL SPEED), בDOOM 3 הוא על 47, ולמרות מה שחשבתי, הDOOM רץ לא רע על הTI4600.

פורסם

אבל מזה מופסטים? על מה שמים את הדברים האלה חוץ מצי'פים של זכרונות?

מופסטים הינם חלקים(אני לא יודע מהם בדיוק, אני חושב שנגדים) הנמצאים על לוח האם שדואגים לוויסות המתח ללוח אם, למעבד, לזיכרון, ולכרטיס המסך.

בא"ק עצבני הם נותים להתחמם ואז מומלץ לקרר אותם, ע"י היטסינקים מסוג זה.

פורסם

המופסטים זה מין טרנזיסטורים קטנים שמווסתים את המתח  ללוח. כאשר עושים OC הם יכולים להתחמם מאוד בגלל שכל המערכת צורכת יותר מתח ולכן חשוב לקרר אותם. מה שראית בתמונה השמאלית מבין ה 3  לא היה זכרונות, זה היה המופסטים שעליהם ישבו ההיטסינקים. הם נראים כמו ציפים קטנים של זכרון ולכן חשבת שזה זכרון.

פורסם

ההיטטסינקים הקטנטנים האלה הגיעו עם פד טרמי? או עם דבק טרמי?

פורסם

אצלי טרמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים