עבור לתוכן

מהי המכונית הכי חסכונית בדלק שקיימת?

Featured Replies

פורסם

אני לא מדבר על מכונית משולבת מצבר/דלק.

אלא על מכונית שפועלת על דלק בלבד (בנזין).

פורסם

הונדה אקורד דיזל החדשה

27 קילומטר לליטר

ומרביצה :xyxthumbs:

פורסם

קראתי כתבה ה"הגה" על פולסוואגן לאיש אחד שעושה 1 ל100 (או משהו כזה) אני אחפש עכשיו את העיתון ןאזרוק אותו

פורסם

הסמארט של אירופה שפועלת על חשמל..

מכונית חסכונית מבחינת כמות דלק או כסף?

פורסם

הסמארט של אירופה שפועלת על חשמל..

מכונית חסכונית מבחינת כמות דלק או כסף?

מבחינת לקרוא את ההודעה המקורית.

מכונית שפועלת על דלק בלבד.

פורסם

לך לאתר של פולקסווגן ישראל, ותלחץ שם על מכוניות קונספט, תראה שם את מכונית האחד ליטר:

www.vw.co.il

בגלל שהאתר הזה הוא פלאש אי אפשר לתת לינק מדויק

פורסם
הינה לינק מדוייק
פורסם

אממם נתונים מרשימים מארוד יש למכונית הזאת, הבעיה שזה באתר של פולקסווגן ולא תחת פיקוח חיצוני, ככה שקשה לי להאמין לנתנים.

אני יודע שקונצרן כמו פולקסווגן לא יעשה מעצמו צחוק, אבל תמוה שאין אותה במקומות אחרים. במילים אחרות טובה מדי בשביל להיות מציאותית.

ומי שאדיבר פה על הונדה אקורד דיזל החדשה, אתה מתכוון למכונית היברדיס (כלאיים- דלק וחשמל), הביקורות קטלו אותה מימין ומשמאל... אמרו שאולי בעתיד יהיה כדאי לקנות היברדיס, כרגע ההיברדיס הקימות (אקורד ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה) ממש לא מלהיבות

פורסם

לא אחי

אני לא מדבר על ההיבריד

זו הטויוטה

האקורד החדשה היא דיזל בלבד

אולי בעצם זו לא בדיוק האקורד החדשה

אלא משהו כמו דגם חסכוני

אני לא בטוח לגבי סוג הדגם המדוייק

פורסם

הטויוטה ההיברידית מצויינת אם היה לי תכסף הייתי קונה אחת איך שהיא תגיע לארץ רכב מדהים שאמור לעלות בסביבות ה180000 שקל חסכוני יעיל ולא מזיק.

בקשר למכונית של פולקסווגן- אלו נתונים אמיתיים, זו מכונית קונספט מה שאומר שהיא לא מיועדת לייצור סידרתי היא נבנתה רק כדי להראות את יכולתיו הטכנולוגיות של היצרן המבנה יוצר מקדם גרר נמוך ביותר תוסיף לזה משקל קל ומנוע סופר חסכוני וקיבלת את הרכב החסכוני ביותר.

פורסם

יש לחבר שלי UNO 84

אתה ממלא דלק והיא לא נוסעת בכלל, ככה שתמיד יישאר לך :xyxthumbs:

פורסם

חזק! :lol:

אני יודע שבדיזל ה POLO נורא חסכוניות

אם אני זוכר טוב, גם בבנזין

יניב

פורסם

מה שטוב בדיזל זה לא רק הצריכה הנמוכה של מכונית ממונעת דיזל אלה גם העובדה שדיזל זול מאוד יחסית לבנזין למשל לנו הייתי אוקטבייה דיזל מהעבודה של אבא אתה ממלא מיכל ב40 שקל נוסע מנתניה לירוחם וחזרה ונשאר לך עוד פשוט זול.

עכשיו יש לנו פאסאט בנזין שלנו פרטית כול מיכל 250-300 שקל(מיכל גדול) והיא אוכלת יותר למרות שאני ואבא שלי בנסיעה קבועה של 90 קמ"ש בממוצע הצלחנו לסגור 600-650 ק"מ עם מיכל לא רע בכלל.

פורסם

סולר לא כל כך זול בימינו, לפני 5 שנים הוא היה עולה רבע מבנזין והיום בערך 2/3.

זה הכל קשור במיסויי, כשהם נכנסים לארץ הם עולים אותו הדבר.

פורסם

מה שטוב בדיזל זה לא רק הצריכה הנמוכה של מכונית ממונעת דיזל אלה גם העובדה שדיזל זול מאוד יחסית לבנזין למשל לנו הייתי אוקטבייה דיזל מהעבודה של אבא אתה ממלא מיכל ב40 שקל נוסע מנתניה לירוחם וחזרה ונשאר לך עוד פשוט זול.

עכשיו יש לנו פאסאט בנזין שלנו פרטית כול מיכל 250-300 שקל(מיכל גדול) והיא אוכלת יותר למרות שאני ואבא שלי בנסיעה קבועה של 90 קמ"ש בממוצע הצלחנו לסגור 600-650 ק"מ עם מיכל לא רע בכלל.

דיזל זה כבר לא זול ועולה כמעט כמו בנזין 95

באוטו שלי, דייהו רייסר, אני סוגר 450 קילומטר על 180 שקל למיכל בנזין אוקטן 95, אז מה שתיארת לא יוצא כזה חסכוני או זול, אלא אם כן התכוונת לאוקטן 98...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים