עבור לתוכן

OC למעבד 1.4

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד 1.4, והמעלות אצלו הוא 32-35 במנוחה, ובמאמץ משהו בסביבות ה 42-44 בערך. אני לא יודע אם זה נחוץ אבל יש לי זכרון ארדיראם (אם זה מפריע לאוברקלוקינג). אוקיי אז מה שאני צריך זה עצות איך אני יכול לעשות אוברקלוק למעבד כי אני חושב שיש לי נעילה, כי שנכנסתי לביוס ראיתי את המהירות של המעבד מסומנת באפור ולא היתה אליה נגישות. יש תוכנה שפותחת את זה? ואם כן איך? ואפשר לעשות בכלל אוברקלוק עם ארדיראם?

פורסם

נשמע כמו לוח אם תוצרת אינטל.. אם אכן ככה שכח מאוברקלוק כי בלוחות שלהם לא קיימת אפשרות לשנות FSB

פורסם

אם זה לוח אם תוצרת אינטל אז תוותר על הרעיון של OC.

גם אם לא, לא תוכל להגיע רחוק... המעבד הזה גרוע לOC והזכרונות אפילו יותר...

פורסם
  • מחבר

מה אתם רציניים? אין תוכנה או משהו?

פורסם

לוח אינטל=אין אפשרות לOC

RDRAM+לוח אחר=תאורטית ניתן לבצע OC מעשית לא תצליח להגיע רחוק(לא תגיע לשום מקום).

מעבד 1.4=אותו סיפור כמו הRDRAM חרא לOC.

תוכנה לא תעזור פה אלה אם אתה מכיר תוכנת קסם שתחליף את כול השלושה אני מכיר רק דבר אחד שיכול לעשות את זה חבילת סגולים.

פורסם

למה 1.4 חרא ל-OC?

פורסם

אם אני לא טועה הליבה של ה1.4 היא ווילמייט, הליבה הזאת לא טובה לOC הליבה השנייה של מעבדי הP4, הנורט'ווד היא הליבה שמתאימה לOC, למרות שאם היה לך זיכרון מסוג DDR ולוח שמאפשר OC יכולת לבצע OC קטן למעבד אבל אין לך את שני הדברים הנ"ל.

פורסם

אם אני לא טועה הליבה של ה1.4 היא ווילמייט, הליבה הזאת לא טובה לOC הליבה השנייה של מעבדי הP4, הנורט'ווד היא הליבה שמתאימה לOC, למרות שאם היה לך זיכרון מסוג DDR ולוח שמאפשר OC יכולת לבצע OC קטן למעבד אבל אין לך את שני הדברים הנ"ל.

כן זה ווילאמט

לAmos.G יש ווילאמט 1.7 והגענו איתו ל2 אבל יש לו ddr400 ולוח ג'יגאבייט שמספיק לOC קטן.

פורסם

רשמתי שאם היה לו לוח וזיכרון שיאפשרו OC הוא יוכל לבצע OC קטן למעבד לא שללתי לגמרי את המעבד הזה מבחינת OC.

פורסם

המעבד הזה הוא השלישי שיוצר מליבת הוילמייט (היו לפני 1.2GHZ ו1.3GHZ אם אני לא טועה). המעבג הכי מהיר שיוצר מהליבה הזאת הוא 2GHZ. בעקרון, הליבה לא טובה לOC, אבל בגלל שהמעבד הוא 1.4, יש סיכוי שתוכל להגיע איתו לOC של 400-500MHZ בערך.... רק תקווה שזה יהיה יציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים