פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים הבנתי שאין לי בביוס נעילה אבל אני רוצה לעלות את המהירות אין דרך שאני יוכל?ואם אני יעשה עידכון ביוס יכול להיות שתהיה לי האפשרות?ד"א הלוח שלי הוא P4B של Asus
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים עידכון ביוס לא יעזור לך, הוא לא יוסיף לך תכונות שאינן פיזיות בלוח כמו נעילה.מספיק לפתוח תראד כל פעם, אתה עובר יותר מידיי על חוקיי הפורום.
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר פתחתי הודעה חדשה בגלל שתקודמת נעלת ליואם ה-AGP לא נעול זה לא יפריע לי ב-OC כי גם הכרטיס ב-OC?
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים הכי גרוע זה שאתה לא יודע למה נעלתי לך את הקודמת (להזכירך, הקפצה) ועוד אתה פותח תראד נוסף, מה דעתך שתפתח כל פעם מחדש ואני אנעל ואז כל הפורום יתמלא בהודעות נעולות שלך.עלייה קלה בתדרי הPCI/AGP לא מפריע לOC של הכרטיס מסך או של המעבד והFSB של המערכת, זה יכול לגרום לתופעות של אי יציבות בכרטיסיי ATI שלא מחזיקים בתדר AGP גבוה לעומת ג'יפורסים "שרוצים" עוד ועוד..נקווה שתפתח דף חדש (יש כאלו שעוברים על החוקים מבלי להרגיש שהם פוגעים במערכת הפורומים) בכך שתקרא את חוקיי הפורום, אתה לא נורא אבל כמה חיזוקים לא יפריעו.
פורסם 2004 בספטמבר 1721 שנים מחבר אני ידעתי שזה בגלל זה איך שנעלת לי תהודעה קראתי את כל החוקים בכל מקרה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.