עבור לתוכן

יש לי בעיה עם המאווררים

Featured Replies

פורסם

היום החלטתי לפתוח את המחשב ולראות מה קורה שם, להפתעתי גיליתי שיש לי 2 מאווררים (אחד על המעבד והשני סתם בצד מתחת ל-HD).

שמתי לב שהמאוורר שנמצא בצד, לא מחובר בכלל. הפעלתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של המעבד בקושי מסתובב.

בקיצור, מה אני עושה עם המאוורר של המעבד ולאן אני צריך לחבר את המאוורר השני, שנמצא בצד?

תודה.

פורסם

בקיצור, מה אני עושה עם המאוורר של המעבד

מנקה אבק ומשמן בWD40 - מידע יותר מפורט כולל תמונות ניתן למצוא בקטגוריית המדריכים באתר (מדריך מאת בני רונן לניקוי ושימון מאוררים)

ולאן אני צריך לחבר את המאוורר השני, שנמצא בצד?

לא הסברת איזה חוט יש בקצה המאורר, אם זה מולקס (הריבוע בעל ארבעת הפינים) מצא חיבור פנוי מספק הכוח (כמו זה שמתחבר לסידירום ולהרדיסק) וחבר אותו בקצה המאורר

אם יש לך חיבור שונה בקצה החוט של המאורר אתה מוזמן לפרט ונעזור לך, אם זהו חיבור קטן בעל שלוש פינים תצטרך לחבר ללוח אם

פורסם
  • מחבר

אני חושב שכבר אין לי מקום בספק כוח, אבל יש לי חיבור בין ה-HD למשהו מעליו שבאמצע הכבל יוצא חיבור שאליו רק אני יכול לחבר (קצת מבלבל המשפט :silly:).

פורסם

קצת הרבה מבלבל המשפט

קודם כל לא אמרת לי איזה חיבור יוצא מהמאורר!

דבר שני לחלק מהמאוררים יש חיבור דו ראשי, זאת אומרת שמצד אחד זכר מצד שני נקבה, הוא מתחבר באמצע לחיבור בין ההרדיסק לספק כוח ככה שהוא לא תופס חיבור משלו

אם אצלך יש חיבור שכן תופס יציאה משלו, אז אין ברירה רק לחפש חיבור מולקס (הריבוע הלבן) פנוי מהספק כוח ולחבר אותו לשם

לא משנה איפה החיבור מולקס ממוקם בחוטים של הספק העיקר שיהיה אחד פנוי

פורסם
  • מחבר

קצת הרבה מבלבל המשפט

קודם כל לא אמרת לי איזה חיבור יוצא מהמאורר!

דבר שני לחלק מהמאוררים יש חיבור דו ראשי, זאת אומרת שמצד אחד זכר מצד שני נקבה, הוא מתחבר באמצע לחיבור בין ההרדיסק לספק כוח ככה שהוא לא תופס חיבור משלו

אם אצלך יש חיבור שכן תופס יציאה משלו, אז אין ברירה רק לחפש חיבור מולקס (הריבוע הלבן) פנוי מהספק כוח ולחבר אותו לשם

לא משנה איפה החיבור מולקס ממוקם בחוטים של הספק העיקר שיהיה אחד פנוי

כן, יש לי חיבור דו-ראשי שמתחבר לכבל שבין ה-HD והספק. לחבר אליו?

פורסם
  • מחבר

OK, חיברתי לשם והמאוורר עובד. שמתי לב גם שהמאוורר של המעבד התחיל לעבוד טוב, אבל אני מרגיש שהוא איטי במקצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים