עבור לתוכן

בקשר לתוכנה שמורידה מעלות בnForce2

Featured Replies

פורסם

אוקיי , התקנתי את זה , עכשיו , רציתי לדעת , איך אני יכול לדעת שהיא באמת עובדת(יענו שהטמפרטורות באמת נמוכות וזה לא סתם כותב את זה כאילו משתלט על הסנסורים)

ומה היא בידיוק עושה? , כי אני לא רואה שום שינוי בעבודה במחשב , רק מה , שהמעבד על 10מעלות פחות במנוחה , ועל איזה 7-6מעלות פחות שאני עושה עבודה רגילה בוינדוס(מוזיקה\גלישה)

מה הולך פה? , ואיך לא גילו את זה עד עכשיו?

פורסם

אם אתה מוכן להאמין למילה שלי אני יכול להגיד לך שבדקנו את זה לפני שהעלנו את החדשה עם חיישן חיצוני זה באמת הוריד את הטמפרטורה.

כתוב שם באתר מה זה עושה. זה מפעיל מעין מצב "חסכוני" על הציפסט

פורסם
  • מחבר

מעולה , אם ככה זה דבר מאוד טוב , למרות שאני בכל מקרה הולך לקנות קירור השבוע(ALX800)

אני גם נוגע בסינק והוא באמת יותר קר מאשר מקודם...

פורסם

אבל שוב, היא מוריד מעלות רק במצב מנוחה של המחשב, ככה שתוכל לישון עם מאוורר שקט יותר, אבל לא במצב LOAD. נגיד במשחקים תגיע לאותה טמפ איתה ובלעדיה...

פורסם
  • מחבר

כן הבנתי , סתם להשוואה , לפני זה במנוחה היה לי 50-49 , עכשיו יש לך 43-40 , ולפני זה במנוחה מלאה(המחשב לא עושה כלום חוץ מתוכנות הורדה כמו ביטורנט או אימיול) , היה לי 48-50 , עכשיו הוא על 36!

זה פשוט משוגע...

ובאמת נגעתי בסינק , והוא פשוט היה קר(כן כן , קריר כזה)

משוגע לגמרי.

פורסם

לא יודע. עקב היכרות אישית עם הקבוצה(NGO) והבן אדם שמנהל אותה (REGENERATION)

אני לא ממש ממהר להוריד את התוכנה

מה שגם זה סתם אתר פרטי, של "קבוצת האקרים"

פורסם
  • מחבר

טום , אני לא חושב שיש בזה שום דבר רע , הם עכשיו רק מנסים לעזור(תאמין לי , אני יודע.)

פורסם

גם אני עדיין לא רץ להוריד, נחכה יום יומיים אם אף אחד לא יפתח תארד בבכי עקב התקנת התוכנה, אני גם אנסה אותה (:

פורסם

אף אחד מאיתנו לא מכיר אותם אישית, אז אל תחשוב שהם השתנו כל כך מהר

REGENERATION ידוע בתור ליימר שמנסה לדפוק אנשים

והיה מפקט אנשים במירק כמו ילד קטן כי בא לו

לא לדבר על "פורץ" להם ודופק להם תמחשב כי הם בקושי יודעים לטפל בו

גם כן סקריפט קידי

אני לא הייתי רץ להתקין בכל מקרה, וכבר עכשיו אפשר לראות טראד שזה דפק למישהו תמחשב

עובדה שאף אתר חומרה במכבד את עצמו חוץ מזה לא פרסם את זה

וגם האתר הזה אני מתפלא שהוא מפרסם דברים מאתרים לא ידועים,

או לפחות שירשום את זה

פורסם

וכבר עכשיו אפשר לראות טראד שזה דפק למישהו תמחשב

לא ראיתי טראד כזה ::) תן לינק

פורסם

אגב, מי שמפחד יכול להסיר תתוכנה במקרה והוא רואה שינויים מוזרים במחשב שלו...

התוכנה אפשרית להסרה, נכון ?

פורסם
  • מחבר

לא , זה מין התקנה כזאתי של דוס שפשוט לוחצים עליה , היא עושה משהו קטן ומבקשת ריסטרט , וזהו.

פורסם

אין אפשרות הסרה ? מוזר...

פורסם

והיא לא עושה כלום ...

זה הכל פסיכולוגי .

יש לכם מחסום מעלות בביוס בראש .

זה סטייל cpuidle , רק שכאן ההפנייה הישירה של המעבד למצב standby במחזורי סרק היא ישירה , ולא דרך תוכנת צד שלישי שהתחילה לעלות כסף .

פורסם
  • מחבר

בגלל שאני מחר יוצא לים המלח ואני לא יהיה בבית עד יום ראשון-שני , אז עשיתי שיחזור לוינדוס כדי להוריד את הדבר הזה ליתר ביטחון , שאני יחזור אני יראה אם יש למישהו עם זה בעיות , ובכלל אני כבר יקנה קירור , מזה משנה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים