עבור לתוכן

קרור ל AXP

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת על איזה קירור אתם ממליצים ל AXP

ומה עדיף zalman7000 cu או Volcano 12

פורסם

ללא שום ספק zalman 7000 עדיף על ה volcano

הזלמן מביא ביצועי קירור טובים יותר, והוא יותר שקט (הוולקנו בשביל להציג ביצועי קירור סבירים עד טובים צריך לעבוד במהירויות גבוהות - משמע רעש נוראי)

פורסם

ברור שהזלמן.. יותר שקט בהרבה ואם אני לא טועה ביצועים גם יותר טובים. הכל בתנאי שיש לך חורים בלוח אם.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ , אבל האם הזלמן מתאים לEPoX 8RDA3i? , אני גם רוצה עכשיו קירור ויש לי 250שקל , מה אתם ממליצים , אני לא חושב שאני צריך לפתוח תארד חדש כי יש פשוט הרבה מאוד כאלו בזמן האחרון ובכל אחד דברים שונים , אז אפשר לרכז , הFAQ כבר לא כל כך עונה לי על השאלות האלו כי הוא לא משהו מדוייק... , האם הALX800 עם מאורר 80ממ של 40-60CFM יספק ביצועים יותר טובים מהזאלמן?(זה עולה לי פחות)

פורסם

אתה צוות האתר של http://www.pcarena.org ואתה לא יודע??!!

פורסם

וזה קשור ל? , מה הקשר בין זה שאני בצוות האתר PCARENA לבין זה שאני לא יודע בידיוק איזה קירור יתאים לי מבחינת מחיר\ביצועים? , אני בכיוון של הALX800 , אבל אני פשוט לא יודע מה יותר ישתלם לי , הALX800 יעלה לי 136שקל ויש לי כבר מאורר , והזאלמן יעלה 210... , מה יותר שווה לי?

פורסם

מבחינת תאימות ללוח אני חושב שההודעה של טומי מספיקה

מבחינת ביצועים הוא עוקף בצורה משמעותית את הALX\VOLCANO12 (שמתיצבים בערך על אותם ביצועים שהALX עם מאורר טוב)

פורסם
  • מחבר

טוב אז יש לי בעיה

בדקתי באתר של זלמן וכתוב שם שהלוח שאני קונה איתו לא מתאים לזלמן 7000

האם שווה לי להחליף לוח בשביל הקירור(אני מתכנן oc ) ואם כן לאיזה לוח?

אם לא אז לקחת את Volcano 12?

פורסם

אם רעש לא מפריע לך אז וולקנו 12.

אם רעש מפריע לך ולא אכפת לך ממגדלים על הלוח קח TT SILENT TOWER.

פורסם

אל תקנה וולקנו קנה רק 7000!!!

פורסם

למה כתוב בFAQ שהALX800 אפילו עם מאורר חלש מנצח את הVOLANO 12? , ונחשב לאחד היותר טובים?

אני מרכיב אותו עם מאורר של 40-60CFM...(כמעט כמו ג'נרי , שקט לגמרי)

פורסם

כתוב אז כתוב

בכל הבנצ'מרקים שהסתכלתי הALX עם מאורר סביר+ עוקף את הוולקנו12 על מקסימום רק במעט, הם דיי משתווים

ההבדל הוא שעל הALX אפשר לחבר מאורר שקט, וככה לחסוך את הכאבי ראש מהוולקנו

עקרונית שניהם סינקים סבבה ומספיקים לקרר בסטוק או באוברקלוק חביב

פורסם

אין לך תקציב למשהו יותר "רציני?"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים