פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מקרר מעולה על מקסימום, הבעיה היא שהוא רועש בטירוףשיורדים לכיוון החצי, הוא ניהיה שקט אבל מקרר כמו הסטוקבכללי אהבתי מאוד את הסינק הזה, אבל בתוספת כסף לא גדולה יש היום אפשרויות טובות יותר
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים הדבר היחידי שיש ב SilentBoost זה שקט, וכלום מעבר לזההיכולות קירור שלו לא יאפשרו לעשות אוברקלוק כמו שצריך והמחיר לא מצדיק את מה שמקבלים ממנו..יש חנות מסוימת שאתה קונה ממנה או שכל חנות משלוחים בארץ תיהיה לך בסדר?מה התקציב המקסימלי?והאם קירור מסיבי חשוב לך (אם אתה רגיש לטמפרטורות ואתה רוצה ירידה משמעותית או אם אתה מתכנן אוברקלוק כבד)
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר תקציב 200 לא משנה לי איזה חנות אני רוצה ירידה בטמפרטורות אולי אני יעשה אובר קלוק הדבר היחיד שעוצר אותי זה הטמפרטורהיש לי מעבד 1.5 אינטל והוא במנוחה לא יורד מ45 ובמאמץ הוא יכול להגיע ל55 וזה לא נראה לי טוב
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים אני בן אדם ששונא לחזור על עצמו ולהמליץ תמיד על אותו המוצראבל בחודש האחרון רוב ההמלצות שלי היו על הסינק zalman 7000חשבתי לעשות לך טבלה של כמה סינקים מומלצים שתבחרחשבתי בהתחלה על הסיילנט טאוור, אפילו שהוא ענק הוא מקרר טוב.. אבל שוב, הזלמן מקרר טוב יותר והוא נמוך יותרהעניין הוא כזה, יש לך את cu שעשוי נחושת מלאה, מה שאומר שהוא דיי כבדיש את ה alcu משולב נחושת ואלומיניום, "נופל" בחצי מעלה עד מעלה אחת, זניח מאודיש את סדרת a ויש את סדרת b, עקרונית מבחינת הכובד זה לא משמעותי, מבחינת ביצועים יש קצת הבדל.. שוב לא הכי משמעותימבחינה כספית גם כן אין הרבה על מה לדבר כל חנות מוכרת משהו אחרשורה תחתונה תחפש zalman 7000alcu לא משנה A או B, אם לא תמצא ALCU במלאי אז תקנה CUהרכבה פשוטה, אינטל לא צריכים להוציא את המעבד יש אפשרות להרכיב על תושבת הפלסטיקשקט מאוד, אפשר להשאיר אותו על מקסימום אין צורך להוריד אותו
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מה עם ה XP90 - הוא כמעט בתקציב ונראה שהוא גוף קרור מצויין, הזלמן הוא מאורר שמסביבו גוך הקירור (הצלעות מנחושת מסביב)
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים חשבתי לקנות אותו אבל....איפה הצלעות?? אני רואה רק מאווררבתמונה שהצגת הסנפירים מנחושת (הכתומים)בכל מקרה הוא עובר בביצועים את רוב הסינקים הביתיים היום, גם את הסיילנט טאוור (שזה כבר אומר שהוא עובר את הוולקנו והספארק והפולו למינהם)הוא משתווה פחות או יותר לביצועים של המערכת מים החדשה של TT (שעולה יותר מ600-700 שקל) לא שזה ביג דיל כי המערכת לא משהו בתור קירור מים אבל סתם שתראה השוואות
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים תגיד אתה לא רואה את הנחושת זה ההיטסינק עצמו ובתוכו המאורר 92מ"מ יש לי תהיטסינק הזה והוא מעולה!! אני ממליץ לך לקנות אותו!! ובקשר למשקל שטויות יש לי אותו ואני מזיז מלא פעמים תמארז והכל בסדר אז זה שטויות המשקל... כמו שווטוס אמר בלוחות אינטל לא צריך להוריד את כל הלוח כדי להתקין אותו אתה מקבל שני תופסנים קטנים שאתה שם בין הפלסטיק הזה השחור שיש בלוח וזהו אחרי זה שם משחה תרמית מבריג את ההיטסינק אם שני ברגים שתקבל כמובן ותהנה משקט וביצועים מעולים!! :biggthumpup: :biggthumpup:
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים כן גם הCU מצויין, רק שהתקציב שלו היה עד 200 שקל וזה טיפה טיפה עובראם אתה רוצה יש פלאש הסבר במדוייק איך מתקינים את הסינקאפילו שבטוח תבין לבד תמיד כדאי לראות קודם הסבר להיות מוכן מראש (:
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר אני לא קונה ת-cu אני קונה ת-alcuואני יודע להרכיב סינק עשיתי את זה כמה פעמיםועוד שאלה מגיע איתו גם משחה טרמית?
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים אחלה שאתה יודע להרכיב סינק כל סינק מורכב בצורה שונה, פה אתה צריך להשתמש גם בתופסנים וגם בברגים.. אבל איך שאתה רוצה.. אני רק מנסה לעזור *לא מצאתי סמילי של מלאך* : וכן, הוא מגיע עם חומר טרמי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.