פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים לאללאלאלאמרתי שמי שהולך ואומר הוהו אתה לא מטאליסט אמיתי אני כןזה התלהבותמה הבעיה לשמוע את המוזיקה ולהנות ממנה בלי ללכת ברחוב ולהתלהב שאתה מטאליסט..................................ויש אנשים שאוהבים מטאל כי זה נשמע להם טוב אבל חלק גדול מאוד סתם אוהב את זה להתלהבות שזה מטאל
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים כי ילדונים בני 13 עם שיער אדום וחולצה של קורן חושבים שהם מטאליסטים וזה לא נכוןולמה אתה חושב שהרוב ששומע מטאל זה לפוזה?חשבת אולי שכן אפשר לאהוב את הסגנון הזה?זה שאתה אוהב מוזיקה מסויימת לא אומר שמטאל זה חראוד"א אין לך מושג מה זה מטאל
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים אמרתי חלק גדול זה יכול להיות 30% וגם 40%לא אמרתי רובהבנת הנקרא יש? יופי........ יש אנשים שאוהבים מטאל כי זה נשמע להם טוב ואתה רואה שוב אתה מתלהב שאתה מטאליסט כיאלו אתה מבין בזה כמו לאדע מה......בסדר אני לא שומע מטאל אבל אני יודע מה זה ואני לא מת על זה........
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים ויש אנשים שאוהבים מטאל כי זה נשמע להם טוב אבל חלק גדול מאוד סתם אוהב את זה להתלהבות שזה מטאלהמממ טוב...אני לא מתלהבאני מסביר לך שהילדים האלה שאתה רואה הם סתם אפסיםולאאתה לא מכיר מטאל תאמין ליאתה מכיר לינקין פארק וקורןמוזיקה של ברסלב זה שולטאאהואתה מצחיק
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים לינקין פארק נחשב מטאל? חחח טוב........ואני אל צוחק מוזיקת ברסלב זה באמת איכות......
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים סתכל אחי אני שם זין מצידי ללכת בחולצות של FOX וגינס של LEECOOPER אבל אני עדיין רוקר , אני אוהב את המוזיקה , יש לי את זה בדם וזה פשוט מה שאני ושום דבר לא ישנה את זה , לא מראה חיצוני ולא כלום . הילדים בני ה 13 שהולכים בחולצות הם אפסים , הם מחשיבים כל מיני חרא כמו סליפקנוט ומרלין מנסון לאחלה מוזיקה ולמטאל ובלה בלה והולכים ככה .
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים תלך במה שאתה רוצה, ושהם ילכו במה שהם רוצים, אתם עדיין לובשים בגדים במלא כסף ומפרנסים את הלהקות/מותגים האלו שדוהים אחרי 2 כביסות.
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים תלך במה שאתה רוצה, ושהם ילכו במה שהם רוצים, אתם עדיין לובשים בגדים במלא כסף ומפרנסים את הלהקות/מותגים האלו שדוהים אחרי 2 כביסות. את ראית אותי פעם ? את יודעת במה אני הולך ? אני מוציא חולצה שחורה פשוטה של כלום מהארון שורט והולך לי ...... יש לי אולי איזה שתי חולצות בנות 4 שנים של מיידן וזהו ....
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים לינקין פארק נחשב מטאל? חחח טוב........תן שמות של להקות מטאל אמיתיות אם אתה מכירחוץ ממטאליקה איירון מגהדת'ותן גם של SOFT חוץ מרדיוהאד ולא יודע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.