פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים אז מה הקטע שלהם ? זה ככה מלידה ? או שהם עושים את זה ?מה הקטע אם אלה שאין להם גבות ? זה תופעה שהם לבנים והם שמים איפור שחור ?לכולם יש גיטרה מאחורה וצלב ? (סתם זה לא קשור לכולם)
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים לא יודע מה הקטע שלהם, מה שאני כן יודע זה שרואים הרבה מהם אצלי באיזור... בעיקר בכיכר דיזנגוף ובמקדונלדס של הסנטר, זו תחנת העגינה שלהם.האנשים האלה צריכים להתחנך מחדש. אם לא, הם פשוט מקרה אבוד.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים במערכת המאורגנת, בסדר?...משום מה נדמה לי שהם מהלכים ומשוכנעים שההילה של השטן נמצאת כל הזמן איתם.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים חחחח הם באמת קצת הרבה מוזרים.אני לא אשכח שבאיזה פורום פעם של רוק מישהו רשם "תגידו נכון שבנות גותיות זה הדבר " אז למרות שידעתי ביקשתי הסבר מה זה גותיות וגם הם לא ידעו ממש להסביר לי.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים זה בגלל שהם מאאאאאאאאאגניבים, והשטן הוא אלוהים, אנרכיה, פנטגרמים 666זה פשוט מצחיק..הרבה פעמים זה עובר להם אחרי הצבאדווקא אצלי באזור אין הרבה יחסית
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר הם רואים את עצמם כסוג מסויים של מורדים השאלה במה? מאיפה לך ? משום מה נדמה לי שהם מהלכים ומשוכנעים שההילה של השטן נמצאת כל הזמן איתם. מה הם כת או משהו ? הם מאורגנים ? אני לא רוצה להגיד פריקס או משהו כי אין לי שום דבר נגדם אבל פריקס
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים כל מה שהם עושים זה להסתגר במועדונים כדוגמת "הקומה" ואז מנסים להצית את עצמם ואת המקום, גם מנסים להצית @ האנשים שסובבים אותם, מנסים בכוח להתחיל קטטות, לצרוח, לקלל, מנסים לאכול לי את הצ'יפס במקדונלדס, ולזעוק לשטן מדי פעם.
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים הנה אחת אותנטית חבל עליה היא יכלה אולי להיות כוסית ולהשיג הרבה בנים אם היא הייתה קצת מטפחת את עצמה ושמה איפור נורמלי ובמקום לצבוע לשחור לבן שתצבע לבלונד
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים ובמקום זה היא ישנה על בלוני גז בתקווה שיבוא הגואל ויכבה עליה סיגריה ...עשו לי טובההנוער של היום לא יודע מה לעשות עם עצמו .שיעשו מה שבראש שלהם , אלה שישרדו , יעבור להם עוד כמה שנים , אלה שלא ישרדו .... ואללה , אין מה לעשות , הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לקוות שהם הלכו כמו שרצו , בפיצוץ גדול .
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר ובמקום זה היא ישנה על בלוני גז בתקווה שיבוא הגואל ויכבה עליה סיגריה ...עשו לי טובההנוער של היום לא יודע מה לעשות עם עצמו .שיעשו מה שבראש שלהם , אלה שישרדו , יעבור להם עוד כמה שנים , אלה שלא ישרדו .... ואללה , אין מה לעשות , הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לקוות שהם הלכו כמו שרצו , בפיצוץ גדול .אז אתה מכיר תסיפור שלהם ?
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים יש לי כמה חברים וחברות כאלו (לא בדיוק) הם פשוט שומעים מוזיקה גות'ית כמו COF או TRISTANA והם פשוט מתלבשים בבגדים קרועים וכהים... אבל כאלו כמו בתמונה בחיים שלי לא ראיתי.. וחוץ מזה אין שום קשר בין השטן לGOTHIC ! הגות'ים בכלל נוצרים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.