פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מאני לא בטוח שזה הפורום הנכון לנושא הזה , ובכל זאת:שלום יש לי שאלה לגבי צמצום רעש במחשב כיום יש לי מחשב שמספק אותי מבחינת ביצועים אבל עושה המון רעשמדובר בפנטיום 4 1600בודדתי את גורמי הרעש והם ספק הכוח, מאורר המעבדאת מאורר של המארז החלפתי לשקט כך שאיתו אין בעיהמה הייתם ממליצים לי לגבי הספק ומאורר המעבדאני מחפש פתרון טוב וזול יחסיתמאורר מעבד - מקסימום 200 ש"חספק - 250 + - ש"ח האם המחיר שציינתי הגיוני?אם תוכלו להמליץ על חומרה ספציפית עם קישורים זה יהיה מעולהבמאוורר מעבד היתי מעונין בכזה שניתן להרכיב לבד, לא אחד שרק ההתקנה שלו עולה 150 ש"ח
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים קירור מעבד קנה את הZalman 7000 מKSP ב210 שקל (אני מקווה שתחייה אם עוד תופסת של 10 שקל...)ספק תאמת אני לא יודע איזה רועש ואיזה לא... מצטער שאני לא יכול לעזור לך בקטע הזה
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אי אפשר להמליץ על קירור למעבד לפני שיודעים איזה סוקט המעבדיש 1.6GHZ בסוקט 423 וגם בסוקט 478 וכיוון שסוקט 423 יצא מהאופנה כבר לא מייצרים מאוררים בשביל הסוקט הזהתוריד CPU-Z : http://www.cpuid.com/download/cpu-z-123.zipהסוקט רשום ב packageבאשר לספק hec 300 ar-t אבל קראתי בהרבה תראדים שהספקים שלהם רועשים לא יודע אם זה נכון בקשר לספק הזהאם ירעיש פשוט תחליף לו מאורר
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים מחבר 1. הזלמן 7000 עולה 250 ש"ח בזיגזג, איפה אני קונה אותו ב 210 ?2. הספק שיש לי כרגע הוא ספק הכי ג'יפה שיש , איזה חאפר הרכיב לי לאחר שהקודם נשרף.3. הסוקט שלי הוא 478 (תודה רון)4. הייתי מחליף מאורר לספק בשמחה, אם זה היה אפשרי
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים באשר לספק hec 300 ar-t אבל קראתי בהרבה תראדים שהספקים שלהם רועשים לא יודע אם זה נכון בקשר לספק הזהאם ירעיש פשוט תחליף לו מאוררהספק הזה מרעיש כמו מת. (דימוי)
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים קירור מעבד קנה את הZalman 7000 מKSP ב210 שקל אני לא חושב שהם מחזיקים את הזלמן יותר... אבל כן, הזלמן זה המלצה טובה.ספק שקט ב250 שקל אני לא מאמין שתמצא. אבל אתה יכול ללפתוח את הספק (אחרי שהוצאת אותו מהחשמל ונתת לו לשבת בשקט רבע שעה!) ו:א. להחליף לא את המאוורר למאוורר שקטב. אם הספק ישן, יכול להיות שהמאוורר פשוט נסתם. השתמש בזה:http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanoil
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.