עבור לתוכן

אוברקלוק ל AMD BARTON 2600

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את המעבד הזה עם לוח ABIT NF7-SL רציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות אוברקלוק עם קירור סביר, מתי שיהיה לי.. האם הוא בטוח יצליח? כי יש אומרים ש 2500 יותר טוב לאוברקלוק אבל קניתי כבר אותו ואני לא אוברקלוקר רצחני, עוד לא ניסיתי בכלל

ואני יכול לשרוד ב3200? המעבד ישרוד? האם יש הבדל מורגש במהירות ובביצועים?

פורסם

הדרך הכי טובה לדעת זה פשוט להמשיך ולנסות

זה סדר פעולות נכון, אם אתה יודע או אם לא תמיד כדאי לקרוא שוב..

בתור התחלה תגיע ל1.8V אל תעבור את זה, כי עד כמה שהבנתי זה אוברקלוק ראשון שלך, או יחסית מהראשונים..

מה שיעצור אותך בצורה משמעותית יותר לתת מתח אלה המעלות, לא כל כך פירטת איזה אמצעי קירור יש לך

פשוט תעלה את הבאס, לאט לאט עד שתעצר (תבדוק יציבות עם PRIME, אל תעבוד לפי "הכל עובד, יופי.." זה שהכל עולה לא נותן כלום אתה לא יכול לדעת שהמערכת יציבה..)

אם המכפלה שלך נעולה אז בכלל זה פשוט, אין לך הרבה עם מה להתעסק

תעלה את הבאס, שיהיה חוסר יציבות תוסיף מתח.. תשמור על טמפרטורות סבירות

במידה ויש לך DDR400 תתחיל מ 1:1 עד באס 200-205 ורק אז תתחיל לשנות יחסים

תשמור על תזמונים סבירים אל תגזים לשום צד (לא גבוהים מידי לא נמוכים מידי)

ובעצם אתה לא כל כך מפרט מה אתה רוצה חוץ מניבוי עתידות, מה שאנחנו לא יכולים לתת לך

מה שכן, אנחנו יכולים לתת לך קישורים לOCDB שתוכל לראות בעצמך לאן אנשים הגיעו עם קירור אוויר

קח בחשבון שבדרך כלל מי שמעלה את האוברקלוק שלו לDB אלה אנשים עם אוברקלוק מוצלח גבוה, אז אל תתיחס לתוצאות שלהם בתור הנורמה ולשם אתה בטוח תגיע..

כדרך אגב אם כל כך חשוב לך לאיזה מעבד אתה מתשווה באוברקלוקינג, אתה יכול להוריד את התוכנה uamdtool

בהצלחה (:

http://www.vr-zone.com/ocdb/search.php

http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php

http://home.btconnect.com/barneycomputers/amd/tool2a.zip

פורסם
  • מחבר

אממ אם אתה יכול לתת לי הסבר על כל דבר בעברית זה יעזור כי אני לא ממש מבין מזה מתחים ויחס 1:1 וכל אלה..

כרגע אני עם קרור סטוק, אין לי מושג אם ה AGP נעול, לא נעול, מזה בכלל? :lol:

וראיתי הרבה אנשים שנשארים על 3200. מזה אומר? 2.2MHZ? אני אמור לראות שיפור ניכר בביצועים?

המעבד שלי בטוח מגיע לזה? (עם קרור נורמלי כמובן) אבל לא איזה SP97 מפלצת כי אין לי תקציב, משהו בסגנון וולקנו או משהו כזה

והכי חשוב. כמה שנים הוא יחיה? חח

וגם יש לי עליו אחריות עדיין

פורסם

הוא ישרוד 3200, אבל רוב הסיכויים שעם וולקנו תצטרך להפעיל אותו במהירויות קצת גבוהות (בגלל מתח גבוה יותר) מה שאומר שיהיה לך יותר רעש

וכן, יש הפרש ביצועים

3200 זה בסביבות ה2.2גיגהרץ (תעלה לבאס 192)

עניין המתח כמו שאמרתי קודם, ברגע שהמעבד מאבד מהיציבות שלו המתח זה מה שמאזן אותו מחדש..

הAGP\PCI באים נעולים ב NF7SL כל עוד לא תגע בהם זה בסדר

יחסים...... לא תמיד הזכרונות יצליחו לעבוד בבאס של המעבד, או שתרצה שיעבדו ביותר מהמעבד

מה זאת אומרת? כרגע המעבד שלך בבאס 166, שמבחינת הזכרונות במצב סינכרוני (שווה בשווה) זה אומר 333 (דידיאר מוכפלים)

ברגע שתעלה לבאס 192 הזכרונות היו על "DDR384" שזה ניצול יותר קרוב של המקסימום לזכרונות DDR

נחזור למצב הראשון שיש לך כרגע, אתה בבאס 166 ואתה רוצה שהזכרונות יעבדו על 400 ולא 333, אתה מוציא אותם ממצב סינכרוני והופך כל אחד מהם לעבוד בנפרד

היחסים מסודרים ככה cpu:dram ratio, משמע.. 1:1 שניהם עובדים ביחד 5:4 המעבד עובד יותר מהר מהזכרונות 4:5 הזכרונות בבאס גבוה יותר מהFSB

חישוב יחסים קצת מסובך, הדבר הכי נוח זה פשוט לבחור את היחסים, ואז תקבל בסוגריים את הבאס של הזיכרון.. ככה לא תצטרך לשחק עם זה יותר מידי

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה בינתיים, אני יחזור שיהיה לי קרור נורמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים