פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים יש לי מחשב שעובד 24/7 עם HD של 60GB 8MB BUFFER, אני רוצה לקנות קירור לHD (המחשב ללא OC) משהו פשוט שיעשה את העבודה בלי יותר מידי רעשמה מומלץ?
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים עדיף שניים זה יותר אפקטיבי ,שים מעל הדיסק קשיח אבל בצורה הפוכה שיכניסו אוויר אצלי זה ככה וזה מוריד בין 8-10 מעלות
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים וזה עזר לך ב?... כאילו באמת משנה לך אם ההארד דיסק שלך ב32 או 40 מעלות? (סתם דוגמה..)זה לא עושה אותו יותר מהיר בגרוש.. צריך שיהיה מארז מאוורר טוב כדי לשמור על החיים של ההארד דיסק וזהו...
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים פשש גילית לי תאמריקה אני מודע לכך שזה לא עושה אותו יותר מהיר אבל זה עושה אותו פחות חם ולידעתך הרבה דיסקים קשיחים נשרפים עקב טמפרטורות גבוהות
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אז מה אתה מצמיד לי שני מאווררים לפנים של ההארד דיסק? כאילו אם ההארד דיסקים היו צריכים תיפול כזה הם היו באים אם CASE קירור... ועובדה שהם לא ההארד דיסק ב40 מעלות בחיים לא ישרף לך בגלל טמפרטורה גבוהה
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים דווקא הגיעה עד 50 לפני שהוספתי לו קירור ואם היה מגיע ל55 זה כבר קריטיקירור משמר את חייו של הדיסק קשיח ,אם הדיסק קשיח מגיע לטמפרטורה גבוהה ביותר הוא עלול להשרף
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים עדיף שניים זה יותר אפקטיבי ,שים מעל הדיסק קשיח אבל בצורה הפוכה שיכניסו אוויר לא עדיף שיוציא אוויר? אם אתה שם מאוור על הדיסק שיכניס אוויר זה אולי מקרר את הדיסק אבל זה כמו לשים תנור מכוון למארז לא? (זה דוחף אוויר חם פנימה)
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים הכול תלוי איפה אתה מודד את הטמפרטורהיכול להיות שהטמפרטורה של הדיסק הקשיח תרד אבל הטמפרטורה הכללית במארז תעלה בכמה מעלות...שוב אני לא מדבר מנסיון אלה רק ממה שנראה לי הגיוני
פורסם 2004 בספטמבר 1121 שנים הכן סנדוויץ' ;Dהמצרכים:1 HDD2 לוחות אלומיניוםX גומיות2-3 אזיקוניםההכנה:הכנס את הHDD בין שני לוחות האלומניום וחזק באמצעות אזיקוניםהכנס לכונן ה5.25 וחבר בגומיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.