עבור לתוכן

Athlon 64 Mobile Vs Athlon64

Featured Replies

פורסם

אני כל הזמן רואה אתכם ממליצים על AthlonXP-M במקום AthlonXP רגיל, בגלל יכולות האוברקלוקינג שלו, מכפלה פתוחה והעובדה מן הסתם שהוא פולט פחות חום.

אז למה אתם לא ממליצים על Athlon64-M במקום Athlon64? זה יושב גם על אותו סוקט (754), וההבדל בפליטת חום הוא גדול (לא יודע בקשר למכפלה).

אשמח לדעת.

חג שמח לכולם

פורסם

א' האתלונים 64 לא פולטים הרבה חום

ב' כל הM של אתלון 64 בארץ הם קלוהמר (יותר חום מניוקסל )

ג' ההבדל בין אתלון XP רגיל למוביל(באותה מהירות ) הוא של מקסימום 100 ש''ח וב64 הוא כמה מאות ש''ח

מסקנה : אם אין לך לבטופ אז זה לא משתלם ...

פורסם
  • מחבר

קלוהאמר לא אמור להיות יותר טוב? עם 1MB קאש?

ומה בקשר למכפלה? היא פתוחה ב 64 מובייל? (כי הבנתי שבכל מובייל של AMD המכפלה פתוחה)

אם כן, לא ניתן להגיע לביצועים הרבה יותר גבוהים? (מבחינת באס לפחות)

פורסם

אני מעדיף ניוקסל כי הוא פולט פחות חום אבל A64 ניוקסל וA64 מוביל קלוהמר פולטים כמעט את אותו חום :xyxthumbs:

קלוהמר יותר טוב מניוקסל באותה מהירות אבל בA64 3200 הניוקסל הוא 2.2 GHZ והקלוהמר הוא 2.0 GHZ

ולכן הניוקסל נותן יותר ביצועים + הוא יותר טוב לOC כי הוא פחות חם (חוץ מהמוביל )

פורסם

כשאני קונה מעבד AMD64 איך אני צריך לדעת שהוא ניוקסל????

פורסם

כן, עדיף שיהיה ניוקאסל. הפרש הביצועים לטובת הקלוהאמר הוא מאוד נמוך, (כ2-1 אחוזים) והיה יקר יותר לייצר אותו

ולכן AMD, הורידו חצי מהקאש, ושמו יותר מהירות שעון, ככה יצא להם מעבד יותר טוב בפחות כסף. הקלוהאמר

כבר דיי הרבה זמן לא מיוצר..

פורסם
  • מחבר

512Kb Cache - ניוקאסל

1MB Cache - קלוהאמר.

ושוב, מה עם המכפלה? היא פתוחה, מישהו יודע?

בקשר לעובדה ש ה 3200 עובד ב 2.2Ghz והמובייל עובד ב 2Ghz אני יודע, אבל אם יש לו אפשרויות יותר טובות לאוברקלוקינג, אז מה זה משנה בעצם?

גם הAthlonXP 2800 עובד במהירות יותר גבוהה מאשר AthlonXP2500 Mobile ועדיין המובייל נותן OC הרבה יותר טוב, ובגלל זה קונים אותו.

פורסם

אתה תגיע יותר רחוק עם ניוקסל מאשר קלוהמר ....

זה כי המוביל פחות חמים אבל כשאתה מעלה מהירות מסויימת עם ניוקסל ואת אותה מהירות עם קלוהמר

אז הקלוהמר יותר יתחמם מאשר הניוקסל .

אם המוביל הטמ''פ שלו 38 (סתם דוגמא )

והניוקסל הוא 45

אז כנעלה נגיד 20 באס

אז הניוקסל יהיה 46 והמוביל יהיה 40

ואז בסוף המוביל יהיה יותר חם

נראה לי שהמכפלה פתוחה במוביל אבל לא בטוח ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים