עבור לתוכן

התקנתי את האיי סי קיו מחדש וכול האנשים ברשימה שלי נעלמו

Featured Replies

פורסם

התקנתי את האיי סי קיו מחדש עשיתי את זה פעמים רבות אבלל משום מה אין לי אף אחד ברשימה אני לא יוע מה לעשות בבקשה עזרה.

עריכה: ראיתי שנפתחו עוד תרדים בנושא לא מזמן יכול להיות שנפל להם הסרבר ????? אני ממש עצבני על אמא שלי כי היא גרמה להפסקת חשמל וואני חושב שזה דפק תאיי סי קיו תגידו שאני טועה ונפל הסרבר לפני שאני שובר משהו!!.

פורסם

מה קורה פה באמת ידידה שלי מתקשרת אליי לבקש עזרה ומספרת לי על זה.

אמרתי לה שכנראה זו תקלה אצלהם, באותו רגע אני מנסה להתנתק להיכנס למספר שלה איין רשימה, אני חוזר לשלי

יש רשימה אני באונליין יכול לקבל הודעות שולח הודעות אבל רואה את כולם באופליין !

למישהו יש יותר פרטים על התקלה.?

פורסם

גם אצלי

עדיין יש לי את הרשימה אבל כולם אופליין

פורסם

אצלי הכל בסדר, בינתיים :)

וקארטר אתה "מנותק"

פורסם

אולי איזה וירוס אייסי חדש

פורסם
  • מחבר

בעסה אני מקווה שיתקנו את זה עד הערב אחרת אני נשאר היום בבית תמיד אנחנו מארגנים דברים דרך האי סי קיו אם הוא לא יעבוד כולם לא יזוזו בעסה.

פורסם

על טלפון שמעת? ;D

פורסם

מה ?! טלפון מה זה וירוס חדש?? ;D

היום כולם קובעים דרך האיי סי קיו הכל.

לעזאזל אפילו בקאונטר סטרייק ילדים מדברים וקובעים לרדת למטה לעשן נרגילה בגינה טוב נו.. גם אני :silly:

פעם היית לוקח טלפון ממישהי במסיבה, היום זה מספר איי סי קיו :) אבל פה עוד יש גם וגם.

פורסם

גם לי זה ככה :((((

פורסם

לא יודע אם זה תולעת או משהו

לי אמרו בצאט של ICQ.COM שזה בעיה זמנית עם השרתים של מירבליס

משום מה אצל חלק מהמשתמשים יש את הבעיה אצל חלק לא

שאני מתחבר לאיסי של חבר1 אין רשימה, שאני מתחבר לרשימה של חבר2 כן יש רשימה.. אין לי מושג מה זה

ממליץ לשאול בפורומים של ICQ.COM שם תקבלו תשובות יותר אמינות

פורסם

wtf?

דיברתי עם חבר שלי במסנגר וראינו שיש לשניינו את אותה בעיה באייסי

פיתאום קיבלתי ממנו הודעת אופליין ועכשיו אנחנו מדברים אופליין אחד עם השני וזה עובד חלק

פורסם

חחחח גם לי זה ככה אבל עכשיו אפילו ב אופליין זה לא עובד יש לי עכשיו את הפרח הצהוב . :\\\

עושה לי info number:0129

יש למישהו עוד מידע על זה? אולי מתי זה יגמר?

פורסם
  • מחבר

איזה טלפון להתחיל להתקשר לאנשים בלתי אפשרי באיי סי קיו כולם מחובירם הכי קל לקבוע.

וואטוס תעשה טובה ותעדכן אותנו מה קורה דרך הפורום הזה פשוט אין לי כוח להרשם ולהתחיל לשאול שם שאלות בבקשה תחסוך לנו את הטירחה.

מנהלים תאחדו את התרדים יש איזה 5 פתוחים

פורסם

לפי מיטב הבנתי מאנשים בICQ.COM זאת לא תולעת ולא בטיח, תוכלו לנסות להתחבר ל ICQ TOGO ותראו שלמשתמשים "שנמחקו" הרשימות קופצת הודעת ERROR שלא ניתן לטעון את רשימת החברים... ככה שזאת לא רשימה קיימת אבל ריקה זה פשוט חוסר גישה לנתונים

יש הרבה בעיות אצל הרבה אנשים וכנראה שהכל יסתדר בקרוב, יותר מידי פרטים לא קיבלתי מהם :-\

פורסם

מה זה icq togo?

איפה אני משיג את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים