פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים יש לי מעבד פרסקוט ונראה לי שהוא מתחמם יותר מידי משהו כמו 54 מעלות תמיד הוא היה על 41-45מה עלי לעשות בבקשה עזרה
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר Those temps are in IDLE or LOAD?במצב רגיל ללא עבודה הוא עולה 54 מעלות בבקשה אני מעונין ביעוץ מה עליי לעשות !
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר מפרט מעבד פרסקוט 3.0 1M קש ממורי 1.5 RAM מאוורר מעבד טרמלטייק POLO 735 מארז טרמלטייק מאובזר טיפ טופ כרטיס מסך 5900 FX גיפורס 5לוח אם אינטל מקורי 865 PERL מארז כולל פנל דיגיטלי ושליט על המאווררים ספק 420 W
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים זה בסדר, שבמאמץ הוא לא יעבור את ה60-63 מעלות..אם לא אמרו לך את זה שקנית את המחשב, אז אני יגיד לך את זה עכשיוקנית את המעבד הכי רותח בשוק, הקטע הבעייתי זה שלאומת מעבדים מתוצרת AMD הוא לא בנוי לעמוד בטמפרטורות גבוהות במיוחדאבל בגלל שאנחנו גמישים ומתחשבים בזה שיש לך POLO חביב עם יכולות קירור סבירות ורעש בלתי נסבל, 60 מעלות במאמץ זה סביל ולא יהווה בעיה..
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר זה בסדר, שבמאמץ הוא לא יעבור את ה60-63 מעלות..אם לא אמרו לך את זה שקנית את המחשב, אז אני יגיד לך את זה עכשיוקנית את המעבד הכי רותח בשוק, הקטע הבעייתי זה שלאומת מעבדים מתוצרת AMD הוא לא בנוי לעמוד בטמפרטורות גבוהות במיוחדאבל בגלל שאנחנו גמישים ומתחשבים בזה שיש לך POLO חביב עם יכולות קירור סבירות ורעש בלתי נסבל, 60 מעלות במאמץ זה סביל ולא יהווה בעיה..יפה יפה אבל התוכנה של הלוח זאת שמשגיחה על הטמפרטורות משגעת אותי וסוגרת אפליקציות באמצע עבודה מה לעשות להסיר אותה להשתמש בתוכנה אחרת ?!
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים אל תמחוק אותה עדייןתתקין SPEEDFAN (ממדור ההורדות באתר)התוכנה תציג לך מספר טמפרטורות, חלק הם הטמפרטורות שלך וחלק סתם טמפרטורות מפוברקותבConfigure בתוכנה תוכל לבחור איזה טמפרטורות להציג ואיזה לאעכשיו! תשווה את הטמפרטורות מול התוכנה שיש לך כרגע.. תראה אלה טמפרטורות הם הטמפ האמיתיות שלך, ורק אותם תשאיר מסומנים, את שאר הטמפ המפוברקות תמחוק (תוריד את הוי)עכשיו שהתוכנה (SPEEDFAN) מציגה לך את הטמפרטורה.. אתה יכול למחוק בשמחה ובששון את התוכנה שיש לך כרגע (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.