פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים יש לי את שתי האופציות האלה לקנייה 512MBx2Kingston HypeX 500Mhz ב 1400 ש"חאו 512MBx2 A-DATA 500Mhz ב 1600 ש"חה קינגסטון הוא משומש - אבל זה לא משנה כי יש לו אחריות לכל החיים.ה A-DATA חדש אבל יש לו אחריות ל 3 שניםמה יתאים לי יותר מבחינת תועלת - מחיר/אוברקלוקינג?תודה מראש לכולם
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים קרא את ההשוואת זיכרונות 500MHZ באתר ותראה שהקינגסטון לא עוברים את ה500MHZ והADATA מגיעים ל540 בכייף
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים מחבר אני קראתי את הביקורת הזאת וגם ביקורות רבות אחרות.יש שתי גרסאות לזכרונות של Kingston אחד עם צ'יפים של Samsung (אלו שבביקורת של האתר, והם הישנים יותר) וגרסא שנייה עם זכרונות של Hynix בהם עושים שימוש גם הזכרונות של OCZhttp://www.legitreviews.com/Reviews/IC_article_1.shtml - פה העניין מוסבר טוב + ביקורת.הזכרונות של Kingston שמוצעים לי הם עם צ'יפים של Hynix ולמרות שאין להם יכולת כמו של OCZ, עדיין ראיתי מקומות שמגיעים איתם ל 530mhz (ואני בטוח שהגיעו גם ליותר).ובכל זאת, רציתי לדעת מה אתם חושבים.
פורסם 2004 בספטמבר 1021 שנים הזכרונות של Kingston שמוצעים לי הם עם צ'יפים של Hynix ולמרות שאין להם יכולת כמו של OCZ, עדיין ראיתי מקומות שמגיעים איתם ל 530mhz (ואני בטוח שהגיעו גם ליותר).יש לי זכרון עם הצ'יפים האלו, אכן היגעתי ל530MHZ. (חתימה)אבל שלי זה PC3200 פשוט.בכל מקרה הADATA יותר טובים, אני שוקל לקנות אחד כזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.